step

2011-05-31 / 08:32:00
igår va vi och köpte en ny tv.... och idag ska vi kika på nya mobiler.... vi är inte alls nå impulsiva nej nej hihi men man lever ju en gåmng så varför inte ta vara på det ;)

flera vuxen poäng på olika vis ;)


Va på utbildning igår.
HLR för vuxna samt HLR för bebisar och barn.
Samt utbildning i avläsning av syrabas (artärgas) mycket intressant och klockren föreläsare!


nästa höst (2012) tänkte jag vidare utbilda mig tror jag, eller inte super avanserat men söka kardiologikursen som är på 1 år. Har ju tjänst på hjärt så då tyccker jag att jag har lite skyldighet att vara "specialicerad" på det oxå. Jag och Bönan ska söka då så får vi se vilka fler det blir. Alltid någon varje termin.


nej nu ska det fixas lite inne, sådant väder idag och jag är otroligt trött....


full rulle

2011-05-28 / 08:39:44
igår storstädade jag hela radhuset, knä skurade båda badrummen och ställde in nya badrummsskåpet och flyttade upp det gammla, bytte duschdraopperi. Blev riktigt nöjd! Idag ska vi sätta upp hyllor i tvättstugan samt badrummet nere. sedan i väg och rida och sedan göra mat då mina föräldrar kommer på middag och Tony ska ut med grabbarna.

Tony har precis varit och sålt båten, bara motron kvar att sälja.... köpa nytt bättre sen =)
Älskar verkligen mitt liv och alla som finns med i det <3

städa

2011-05-24 / 13:19:35
ja har nyligen fårr Elina att somna efter lite olika åsikter.... så då passar man först på att kika på ikea över internet för att planera kvällens shopping. sedan slå igång dammsugaren för att städa.
Undera om man skulle uppfinna en dammsugare som skötte sig själv. -nej nu är det dags att dammsuga, så åkte den runt själv och kör in i skrubben när allt va klart. hur skönt som helst!

Nej inte tid med detta nu.

Fick Callie skodd igår iaf sååå skönt! Haft tur 2 ggr i rad att hovis kunna komma dagen efter skon har lossnat =) Guld värt! Men det var ju någon annan som fick inställt istället. Man är ju prioriterad =)
Idag har Sanna henne. Kanon med medryttare! Nu får min stjärna gå 6 dagar i veckan och jag får 2 dagar "ledigt" så jag hinner med hem och familj. UNDERBART!

På torsdag är det träning igen! Woho vad jag längtar!!!!!!!!!!!!!


nej nu ska här städas!

söndag

2011-05-22 / 09:37:59
oj va fort denna helg har gått!

I fredags va jag och Elina och umgicks med Sara och söta Smilla =) va ute i solen hela dagen, mycket skönt!
Storhandlade på em och gjorde nada på kvällen =)

Lördagen, släppte ut pollarna, red en sväng, åkte ut till Tonys föräldrars husvagn i Ängskär SUPER MYSIGT! Kommer absolut bli fler svängar ut dit denna sommar =) Sedan va jag chaffis hela em.  Kvällen tillbringades hos oss med vänner. 10 vuxna och 3 barn behöver man säga mer? Full rulle =) Grillning och trevligt umgänge!

idag har jag släppt ut pollar, ej tränat då min tös hade trampat av sig en sko, igen.... ovanligt eller så inte.... suck men men hoppas hovis kan komma snart =) Vill vara med och träna på torsdag samt att hon helst inte ska stå mer än 1 dag i stöten nu när det är så mycket näring och protein i grästet, blir så gallig och stel i benen =(

Nu väntas gårdsstädning med alla grannar!  Sedan kalas i eftermiddag.
Full fart hela helgen men en mycket trevlig helg =)

Träning

2011-05-19 / 20:44:08
Träning ger färdighet, det mottot använder jag idag, för shit vilken underbar lektion vi red för Frida idag. Det gav massor i utdelning! woho va kul =) Riktigt underbart att få vara hennes ägare idag =) Det är självklart underbart alla dagar men vissa har lite mer guld i kanten än andra =)

Har för överigt varit på ikea och köpis idag med min föräldrar. Köpte hyllor till tvättstugan, tänkte fixa till där, sen köpte jag ett sängöverkast (ljus rosa underbart fint), rosa servetter, en klänning och ett par chinos =) Mycket lyckad shopping! Är lite galen i rosa just nu eller de är väl jag jämn men nu kan jag bara inte låta bli hihi =)


Igår samtalade jag med försäkringsbolaget igen ang. reservationen på högerframben. Fick efetr många turer svar på min fråga - vad är det för skada? -jo hon har blivit kraftigt svälld i höger framknä vid hårdkörning som 4 åring.
Va? skämtar du ingen vidare utredning? Ingen återuppföljning??? NEJ INGEN HAR BRYTT SIG!
Så nu får jag göra en omprovning med veterinär böjprov, rörelsemönster på volt och på raktspår sedan ska dom göra en ny bedömmning och se om jag får bort den. Men Sedan hon va 5 (sedan Annika köpte henne) och tills nu har hon ALDRIG haft något problem med benet så hoppas på att få bort den. För man vet ju hur försäkringsbolag funkar dom vänder och vrider på allt så till slut gör den reservationen så att inget täcks. Men skönt att få en changs att fixa det nu för förr när jag frågat har dom bara sagt att den går inte att häva, sekrettes på skadan. Men nu va det en människa med gott hjärta som förstod och va väldigt hjäptsam. STORT TACK!


Nej nu lite film och slapp i soffan.

Imorgon ska jag och Elina till Sara och Smilla och hälsa på =) skojsigt!

Trevlig kväll

Calibera

2011-05-18 / 09:35:52

Jag har glömmt meddela att jag och min vackra Calibera har fått en medryttare, Sanna. Som ska hjälpa oss 2 dagar i veckan så Calibera ska kunna få gå på helfart då jag endast hinner träna 4 dagar i veckan om jag ska hinna med familjen, radhuset, och så att Tony ska få hinna träna/ ha egen tid. Det va ett stort steg att ta hjälp men väldigt skönt när man såg hur bra Sanna kunde hantera min lilla stress donna =)

Imorgon torsdag ska jag och min trogna 4 benta vän börja träna för Frida igen, ska bli kul!
Efter alla motgångar så hoppas jag att denna sommar får bli den första som jag får tillbringa på hennes rygg =)

Snart har du varit min i 3 ½ år och många till ska det bli <3

grubblare

2011-05-18 / 09:21:33
Den sista tiden har det varit mycket som snurrat runt i mitt huvud.... ibland saknar man det där när man hade någon att prata om allt med....  Tur man harvärldens bästa sambo <3


Kära kusin som var över på andra sidan och vände, så skönt att du är en kämpe! Men många tankar och funderingar..... varför, hur, händer det igen.... ja man kan konsten ibland....


Inte ens stallet fick mej på bra humör igår.....   pengar, tid......Elina, grubbel....Elina mat vägra igår, det gjorde ju så man grubbla en hel del....


Tänker inte gå in på mer detaljer för man vet aldrig vem som läser..... Dette inlägg va endast för min skull, skönt att få ur sig lite..... precis som bloggen är tillför för min delhår resultat

2011-05-17 / 13:00:57
Tog aldrig någon före bild. men som ni ser va håret ljusbrunt innan vi börja slinga det.


Vi fick slinga det 2 ggr.


BAKOM MINA SOLGLASÖGON ......lalalalala   perfekt att dölja om man är osminkad ju större ju bättre =)Nu är det klippning och lite fin fix kvar bara ´=) Väldigt nöjd med färgen, och sen när solen har gjort sitt blir det kanoners!Tummen ner för försäkringsbolag...

2011-05-17 / 12:32:30
Har resveratyion för hälta på högerfram på min stjärna men vet inte varför, alltså vilken skada hon har haft tidigare.. Sist jag försökte ta reda på det fick jag till svar att det va sekretess för aatt det var under den tidigare ägarens tid men HALLÅ det är ju JAG som äger henne nu! men ja ja sen har det bara legat på hyllan men nu ska vi börja träna hoppning och jag vill veta om hon håller, för det är ju VÄLDIGT mycket tyngd som kommer på frambenen i hoppning, typ hela hästen och ryttaren.... så har nu tagit upp kampen igen... och nu var det något snöre som ine kunde hitta någon anteckning om varför hon har en resveration. VA???? Hur kan detta va möjligt??? Dom måste väl ha något utlåtande från veterinären eller nå????? aja den snubben la ärendet vidare till skadefrågor så dom ska ringa upp mig. För finns det ingen anteckning bör jag kanske kunna häva den? ska prova iaf, annars kanske byta bolag... men även om jag byter så vet jag ju fortfarande inte vad som hänt hennes ben tidigare.... om det håller eller ej.... men tidigare när hon hade  kotledsinfammation bilat i fram så gick hon rätt igenom ua på återbesöket så då borde veterinären ha sett tycker man om det va något galet..... men men svårt att säga.

Men kampen har just börjat och jag är envis så hoppas jag vinner!


Håridé

2011-05-14 / 16:57:06
Så här skulle jag vilja ha håret, färgmässigt. Super snyggt!Men har jag tålamod? Humm tur jag får hjälp av bästa Sara <3