soooooon

2009-10-31 / 03:30:46

japp snart är mitt 3e natt pass slut vilket innebär 4 L E D I G A  D A G A R !!!!!!!!!!!!!!!!!!! njuter för fullt av bara tanken =)

Det blir det sova till 12-13, ringa sofie och höra angående kvällen, sen stallet, och hinna förbi systemet i fall de blir lite vin till kvällen ;) sedan hem och göra sig i ordning för att sedan åka på familjemiddag med Tonys föräldrar samt hans syster med familj, blir mysigt =)

Saknar min älskling så himla mycket nu har inte träffat honom sedan i torsdags, får umgås en stund i morgon sen måste han jobba igen och måste jobba hela söndagen vilket innebär att jag får träffa honom på måndag kväll igen... såååå tomt... sängen är ju gjord för 2 (3 i vårat fall för Nellie sover i mitten).

Snart ska jag få min vaccination, sprutan ligger färdigladdad här intill mej, men tänkte hala ut det så länge som möjligt i fall jag blir klen av den så hinner jag hem innan den börjar verka. Få se vem som är villig att hugga mej i armen här i natt ;)

Är sugen på att besälla lite julgardiner snart =) Och köpa nå fina ljusstakar=)  Tycker julen är sååå mysig! Med allt rött och alla ljus.  Ska bara klura ut va jag vill ha för gardiner, svårt att veta vad som kommer passa när det blir nya tapeter... men de är kul att planera lite.
Ska även köpa ett vardagsrumms bord och krukor när tapeterna är på plats så jag ser vad som passar in. Me like!
Inredning, pyssel och fixa är så himla skoj =)


Njut av livet =)

Sussa sött!

andra natten

2009-10-30 / 03:20:42
japp nu har jag snart gjort min andra natt,  en kvar =)
Mammsen och pappsen kom förbi med min vinter jacka igår eftersom jag ska cykla till jobbet igår(torsdag) och idag(fredag) och de var riktigt skönt va rätt kallt igår kväll och kan tänka mej att det är bra kallt nu när jag ska hem om 4 timmar.
Har jobbat med underbara U i natt riktigt kul! Massa tjejprat och sånt nice nice men har även haft full fart fram tills nu så dessa timmar från kl 22 till nu har gått i ett naffs.
Snart väntar sängen. Känns konstigt att inte träffa Tony fören på lördag om de nu blir så får se hur det går på deras stopp jobb annars ses vi inte fören på måndag eftersom vi jobbar om varandra hela helgen... men de är mysigt att längta!

Träffade goa Elin i stallet igår och hon sa att hon kunde hjälpa mej att fixa till bloggen riktigt skoj=) är så oteknisk så skulle aldrig klara av det själv...

Jag försöker tänka att allt sker av en anledning, allt har sin  mening (förutom folk som måste dö förtidigt eller bli utsatta för våld de finns ingen mening med det) men nästan allt annat.
Vissa dagar känns saker tungt de gör det men jag försöker alltid vända på saker och ting för att se de från flera håll, för min del funkar det inte att gräva ner i mej i något om amn säger så får då mår jag riktigt dåligt. men jag är även dålig på att ta i tur med saker och ting. Le och va glad så blir det lättare de är iaf vad jag intalar mej själv. Funkar oftas bra för min del. Eller så måste jag prata av mej, ut och gå, eller rida funkar oxå bra.
Men att ha en riktig vän att kunna ty sig till när de behövs är oslagbart men inte alltid möjligt...

Tiden läker alla sår?


sov gott

höst =)

2009-10-29 / 03:28:27

åh va less jag bli på mej själv..... glömde va jag hade får pinnkod till mobilen så nu måste jag leta på pukkoden... gahhhh va irriterad jag blir på mej själv ibland men men får kolla efter den när jag kommer hem. jobbar natt igen nu. har snart gjort 1 av 3 nätter sen ledig 4 dar!!!!!!!!! weeeee så trevligt =)


Imorgon eller idag beroende hur man ser på saken så kommer målaren och ska kolla på lägenheten så blir de väl rust inom snar framtid =) läääängtar kommer bli sååå fint! Har massa ideér i mitt huvud nu om hur jag vill göra, vad jag vill köpa =) Blir nog riktigt bra de här =)


Köpte en liten pumpa, ska försöka göra en ljuslyckta =) hihi får se om det går =)


så här fin blir den väl inte men inspirerad blir jag =)

 

Åh tycker det är sååå mysigt med hösten, skön klar luft, fina färger, mörkt på kvällarna så man kan tända ljus och mysa med filtar och kramar =) Trivs så himla bra med älsklingen så varje dag med honom känns underbar!Trodde verkligen inte att det gick att känna så här=)





Åh min älskade Calibera!!!!!! Du ger mej sån enorm energi!

nä nu ska jag fortsätta jobba =) sov så gott!
Snart får jag åka hem och krypa ner i sängen =)

Ha en toppen torsdag!

Vaccination?!?!?!

2009-10-29 / 02:58:48
Är väldigt kluven över denna vaccination för svininfluensa..... många av mina kollegor har blivit klen efter den... bli sjuk för att ta en spruta??? humm får en att tveka.. sedan säger folk att man ska ta den för att minska smittspridning. men ska man offra sig själv så pass? Det är liksom friska människor som blir klen av sprutan va händer då typ mej som har en svår astma??? känns inge kul =(


Men får väl ta en funderare, kanske kan ta sprutan inför ledighel så jag slipper va hemma från jobbet, men inge kul att va sjuk på ledigdag heller. aja det finns större bekymmer i denna värd än ett stick i armen/skinkan.

Allt löser sig =)

Erica och Sabina dag =)

2009-10-28 / 12:23:59
Japp idag blir det en Erica och Sabina dag, mycket trevligt, ska utretta lite ärenden tillsammans, handla lite, fixa stallet sedan ska hon hjälpa mej färga håret. Börjar fundera på om jag ska göra nå nytt, men jag vet inte, vad skulle det vara i så fall???
Sedan blir det massa snack och trevligt kanske en promenmad i de härliga höst vädret? Ska bli jätte kul =)
Stolt över henne som gjort det så bra =)


Igår var det träning för F gick rätt bra, har ju lite problem med galoppen men men det är ju hennes svga sida så den för jag fortsätta lägga ner krut på så kommer det gå sen blir hon så ivrig när man är 2 på banan men de är super bra träning för hon ska inte bry sig om vad någon annan säg och gör hon ska lyssna och koncentrera sig på mej/oss. Vilket hon är skit duktig på i skritt och trav. riktigt fin va hon i traven igår =)

Måste destor värre gå och fixa min rygg snart får ondare och ondare efter varje gång jag rider, tror de är grymt snett  i ländryggen... det känns som så. Så får väl ta tag i det.

Nä nu ska jag göra mej klar och skutta ner och möta upp E.


Någon som är duktig och sugen på att hjälpa mej designa bloggen? eller som vet någon annan som är duktig? vill fixa upp den!

                                                            Ha en underbar dag!

jäkla finanskris.....

2009-10-27 / 12:22:09
är lite besviken just nu.
Jag och älsklingen har varit och tittat på ett radhus en 3a super fin! Och vi hade bestämmt oss för att vi ville köpa det. Var till banken idag... Där krossades vår dröm =(
Jag fick inte stå på lånen för att jag inte har fasttjänst...*suck* men kan ju jobba flera år på sjukhuset utan att få nå fast... inte lätt... men då kunde ju Tony stå på lånet och radhuset så kunde man lösa det där sen men då var vi tvugna att ha 10% i kontant vilket innebär ca 60 000 och vem har det i bakfickan???? speciellt efter ha att pluggat hela livet och bara hunnit jobba i drygt 5 månader?!?!?!?!

Aja jag ska iaf byta bank för dom ville att vi skulle ha samma bank och den bank älsklingen har verkar bättre än min, iaf mycket trevligare och det är värt mycket =) Så nu har vi skaffat oss en bankkontakt eller vad det heter =) Ett steg i rätt riktning. Så nu ska vi boka en ny träffa med henne snart och planera vårt sparande =)

Nu lägger vi krutet på rusten här i stället och gör det super mysigt här tills vi har fått ihop till kontant insattsen =)

Tror även jag ska sälja min bil, den står ju nästan bara... då kan jag betala av pappsens pengar så det blir gjort  och börja spara den summan i stället =)

aja nu vet ni iaf om den lilla hemligheten som jag tänkte berätta när allt vra klart, nu blir det inget så vi bor kvar här på söder ett tg till =) Men jag trivs otroligt bra i den här lägenheten så nu ska den bara fixas till så blir det kanon!

Att försöka se det mesta med ett positivt öga gör att aman blir postitiv som person och då mår man bättre =) Funkar iaf på mej =)


Nu ska utrotning damrotta börja hihi
Sen träning för F i kväll ska bli så kul!


Ha en toppen dag!

natt skiftet igen

2009-10-21 / 04:17:20

japp här är man igen. Natt jobb. Har varit lite full rulle en stund men just nu är det lugnare så då passar jag på att sitta lite vid datan har ändå inget att göra när patienterna sover.
Men om drygt 1 timme ska jag gå runt och ta kontroller på alla 11 som jag har ansvar för. Känner mej hemskt när man väcker någon den tiden... usha men rutiner är rutiner och ska utföras. Alltid nått att säga när någon funderar varför man kommer mitt i natten.


Har ridtit 2 ggr nu efter bort tagandet av tå nagel, har gått rätt bra får ont efteråt men inget jag inte klarar av att stå ut med. Men min älskade Calibera är tok pigg i måndags höll jag på att åka av nästan för hon bockade så mycket i galoppen men jag är envis och satt kvar =) Bockade även för full igår (tisdag) men med glimten i ögat.
Jag kan ju knappast bli arg för att hon är pigg och glad??? Hon blir juh bara så ivrig att hon inte vet vart hon ska ta vägen hihi go hjärtat mitt =)
Men hon är född till att springa fort och när hon får göra det någon gång då och då så sköter hon sig exemplariskt alla andra ridpass oxå, så det är väl ett täcken på att hon blir nöjd av att få sträcka ut sig och göra av med energi.
Nu har jag ju även tagit bort havren sedan i lördags så den går väl ur kroppen snart och då blir hon säkert lite lugnare oxå.
Nästa vecka hade jag tänkt börja träna för Frida =) Ska bli riktigt kul, vill utvecklas och få hjälp och hon är jätte bra på att hjälpa oss =) Toppen när man inte behöver transportera hästen nå oxå=)
Visst vi kommer inte bli nå tävlingspar men det är inte det jag är ute efter heller, jag vill utvecklas och lära mej mer och min älskade Callie tycker om att träna så det passar juh perferkt att göra det tillsammans. Plus att man kommer varandra närmre =)


Det skulle verkligen vara skönt med en större lägenhet ibland. Tror det kommer bli lite trångt med ett databord i vardagsrummet, sen är jag inte så jätte förtjust i att den ska stå där men jag vill inte ha den i köket, sovrummet eller på toa heller så då är vardagsrummet bäst =) Men det skulle va toppen med en 3a eller ett större vardagsrum ;) men det kan ju även bli toppen som det är oxå när va har bytt soffa och bord. då kan de nog bli riktigt bra =)
Snart har 6 månader gått och vi har väl bott ihop 4 av dessa och det känns riktigt bra=)
Har inte bråkat en enda gång (Vid det här laget hade jag och Henrik bråkat miljoner ggr) det känns så bra, kan prata om allt med Tony om då tid, nu tid och framtid de är så skönt och han finns ALLID där för mej. HAn ger en enorm trygghet och är alltid ärlig vilket jag värderar högt.
Jag vet att jag kan säga allt till honom och att det stannar där. Och det är så viktigt att ha någon att kunna ty sig till, kunna lita på till 100%.
Älskar verkligen honom!



Har varit nykter och fest fri snart 1 månad, riktigt skönt  faktiskt men mycket beror på att jag har jobbat varje helg denna månad och i helgen som kommer jobbar jag lång helg, helgen efter jobbar jag fredag natt sen ledig=)



Sov gott =) snart ska jag oxå sova, 3 timmar kvar =)






Vilka visa uttryck jag har fastnat för =)

Tänk inte på vad du kunde ha gjort annorlunda tänk på hur du kan göra i framtiden i stället.

Njut av framtiden älta inte i gammalt.


natti natti

ledig=)

2009-10-19 / 12:38:00
japp idag har jag min ledig måndag och jag njuter för fullt men har en hel del som egentligen bör göras. får se hur mycket jag hinner, jobbar juh natt i morgon med så får göra resten då. har faktiskt en rätt skön vecka  denna vecka. natt tisdag, sover halva onsdagen men är ledig sen, ledig torsdag, kväll fredag, dag lördag, kväll söndag samt utsälpp på söndag morgon hinner kanske inte göra så mycket i helgen men det känns som att jag kommer hinna vila upp mej rätt bra denna vecka såååå skönt!


Har haft en mys helg med Tony, har ju jobbat så mycket nätter den sista tiden så det var 2 veckor sen vi umgicks en helg så det var riktigt mysigt!

Ska städa förådet och stuva om så han får in sina saker snart=)

nä nu ska jag diska sen iväg och fixa lite sen tänkte jag åka och rida sen ska vi åka och handla och kolla på en "grej" så full schema en stund idag men det gillar jag =)

Vill börja rida för Frida igen men får en rätt dålig lön nu eftersom jag var sjuk lite över en vecka... suck men men får en riktigt bra inför december istället för jag har jobbat extra och gjort turbyten =)
Ska fixa bilen och sälja den snart oxå, onödigt att betala en massa för en bil som inte används.

aja ha en toppen måndag och njut av hösten, de gör iaf jag =)

nattskift

2009-10-18 / 01:42:36
japp då var man på plats igen =) Nattskiftet, men det är endast en singel natt så är ledig i morgon =)

Har hafte en riktig mys helg med älsklingen =) kändes lite tungt att åka ifrån honom ikväll men de ska bli mysigt att krypa ner brevid honom i sänegn i på morgonen! om han nu inte har hunnit stiga upp redan eftersom jag ska åka och släppa ut pollarna när jag slutar.

Sen är det en skön och härlig söndag, ledig enda till tisdag natt sen weeee så skönt efter denna vecka.

Hade mitt första hjärtstopp i fredags, ush och fy tårar rann hela dagen och en bra bit in på kvällen.... men men.

Sussa sött nu =)

myskväll

2009-10-14 / 22:14:20
åh vilken myskväll det har varit =)

Först kom sötisen Erica och hälsade på och snacka lite riktigt trevligt. Bor typ grannar men hinner typ aldrig ses *dumma jobb* som gör att man jobbar om varandra. men nu får vi ta och ändra på det!

Sedan kom bästa Linnéa och fina Disa och hälsade på =) riktigt trevligt! blev massa snack och shopping från börjes, ser verkligen fram emot att stövlarna ska komma =)
Skulle vara riktigt kul att hinna umgås med Linnéa och Emma i helgen va liksom inte igår vi 3 sågs =(
Men allt går ju att göra någonting åt =)

Nu ska jag snart krypa ner i sängen för nu börjar foten värka ordentligt, har nästan glömmt bort den med allt trevligt sällskap här ikväll =)

Jag har underbara vänner =)


Sov gott!

gahhhhh det gör ont!!!!!!!!!

2009-10-14 / 11:31:12
har haft riktigt problem med en stortå nagel, tappade den efter att ha blivit stämplad under fotbolls match men sedan blev den nya nageln skadad och när den börja växa ut  snodde den runt och växte som en klo rätt ner i tån. Vilket har orsakat riktigt värk.
Så efter mycket väntan och hopp om att den skulle rätta till sig så förtod jag att detta inte skulle hända så blev tvungen att ringa HC för att få tid för att ta bort den.
De sista dagarna har jag knappt kunna få ner foten i skor, så rida har varit helt omöjligt då måste jag ju kunna stödja på foten. Men idag hade jag tid hos läkarn, så först fick jag bedövnings spruta shit den gjorde verkligen ont, så benig tå och värsta jätte nålen, men jag var tvungen att titta när han stack mej, vågar inte titta bort för då finns de risk att jag drar undan tån. Sedan blev de som sockerdricka i tån sen blev den kall sen kändes den inte och då la jag mej ner ille inte se resten.
Men fy va Dr X fick ta i! Såg hur han fick ta och benda och böja på min stakars tå.
Han tog bara bort den skadadde delan (3/4 del av nageln) den lilla delen närmast nagelbandet fick vara kvar för  den var rätt fin och riksen är stor att jag inte kan få någon ny för tån hade tagit rätt stor skada sa han.
Han sa även att jag får nog rätt ont när bedövningen går ut för han fick ta i rätt ordentligt för den satt så hårt och var så tjock efter gamla skodor.
Och smärta är vad jag känner just nu! så nu ska jag slå på en film och tycka synd om mej själv.

Min underbara älskling skjutsade mej fram och tillbaka till HC så jag slapp gå =) Men hem hade jag aldrig kunna gå heller så var det bra med det. Mycket balans sitter i stortån och hela den plus en bit till blev bedövat.
Sen är det enda jag kan få på mig tofflor och det var rätt kallt för det idag brr.

nä nu ska jag sätta på en film och ta det lite lugnt.

Ha en toppen dag!

Älskar dej

2009-10-12 / 01:53:16
Jag är verkligen tok kär! Tony betyder så himla mycket för mej, inga ord kan beskriva det! Han ställer alltid upp, finns alltid där när jag behöver, omtänksam, charmig, rolig, lite små spydig inland vilket jag älskar för jag är likadan =) Vi säger saker samtidigt. Ibland behövs inga ord vi vet ändå vad den andre tycker känner.
Vi är varandras bästa vänner samtidigt som vi är ett par. Det känns som att vi hör ihop!

Och jag vet att mitt hjärta tillhör honom, har aldrig kännt så här, kännt att det är så rätt.
Han gör mej lycklig!

JAG ÄLSKAR DEJ TONY, FÖRALLTID!!!!!!!!!!!!!!!!!


Blev lite sentimental när jag sitter här på jobbet och tänker, så var tvungen att skriva ut det =)


Partade med bästa Emma här om dagen och hon kommer hem på besök snart ska bli såååååå kul!
Saknar henne verkligen.... Lyssnade på Shakira och tittade på hennes konsert det väckte så himla många härliga minnen, fester konserten vi var på. Hela våran sommar var det shakira som flödade ur högtalarna.
Hon är underbar vilken röst! Me love!!!!!!!!!!!



Ibland bör vissa saker förbli osagda för ibland gör sanningen mer ont än nytta.


Sov gott

natt jobb...

2009-10-10 / 23:55:58

Igår åkte jag hem och hade myskväll med päronen mina =) sedan åkte jag och hälsa på Sofie och Peppe. Riktigt mysigt!
Sedan mötte jag upp älsklingen när han var på väg hem från krogen så kröp vi ner tillsammans såååå mysigt!

Idag började dagen med utsläpp i stallet, sedan hem och äta frukost sen sova en stund sen slappa/ sova i soffan en stund sedan hem till Sofie och Peppe för att äta pizza och se fotboll =) riktigt trevligt! men efter första halvlek var jag tvungen att bege mej till jobbet, där jag sitter nu. Är rätt trött så passa på att skriva för att ha något att göra just nu =)

Tok saknar Tony just nu!
Men hoppas dom får en toppen kväll oavsett krogen eller ej. önskar bara jag kunde vara med, men de blir fler gånger. Och jag kommer nog må bäst i morgon hihi så jag får njuta av den tanken =)

Sen har jag insett att det är med splittrade helg fodringar bara ställer till det för mej eftersom jag jobbar så mycket helger. super svårt att få ihop det, åka direkt efter jobbet och släppa ut eller gå upp tidigt och släppa ut och sen lägga sig igen för man ska i väg och jobba natt eller dyligt. det funkar helt enkelt inte för mej. blir jätte låst. så då låser jag hellre en hel helg och en dag till, bör ju bli typ 3 helg pass. så är man ledig sen.
Det var ju en bra tanke med att dela upp helgfodringarna men eftersom jag jobbar skift och helger funkar det inte alls så bra för mej.

Längtar efter min älskling.... ska bli så mysigt att krypa ner i sängen intill honom i morgon efter jobbet =) slutar om 7 timmar....


aja ha en toppen lördagkväll/natt allesammans!

rustnings dags!

2009-10-06 / 13:57:06
Ikväll kommer älsklingens föräldrar förbi på fika och ska kolla och beräkna taperter och jobb så vi kan få tapetserat i vardagsrumm och hall. Sedan har jag även ringt och beställt lackering av köks lådor och skåp =) Kommer bli så fint!

Längtar Längtar!!!!!!!!!!!!!!!

Har 3 underbara sambosar!!!!!!!!!!!!!! Älskar er föralltid!


Nu ska jag springa ner och hänga tvätten sen åka till stallet en sväng.
Imorgon kommer kiropraktorn till Callie och Bojsan spännande och se vad han säger =) Hoppas ju på nå  bra men de är ändå super bra med en kontroll av hästarna =)

Ha en toppen dag!

sängen nästa =)

2009-10-04 / 00:35:21

Har nyss kommit hem efter en mysig och trevlig film kväll med Linnéa =) Det var verkligen jätte trevligt!
Va jätte trött nät jag åkte men blev pigg när jag gick in från bilden, var tvungen att passera massa fulla killar så blev lite skraj så blev väl pigg då. är ju så himla mörkrädd!
men nu är jag hemma i säkert förvar med låst dörr och 2 underbara katter som sällskap.
Älsklingen är ute och partar med grabbarna, längtar tills han kommer hem =)


igår var det fest eller de slutade med huvudet i hinken för min del, men helt sjukt hade knappt druckit nå sen fick jag ont i magen och mådde super illa och spydde massa så gick hem vid 10-11 tiden. har varit rätt seg idag.

var ut och hälsade på mammsen och pappsen idag =) Älskar er!!!!

Gjorde ett test idag, de va negativt. det är väl lite tidigt men är det någonsin rätt tidpungt? det måste va ganska svårt att planera iaf. men en sak vet jag när det händer blir det inte samma beslut som förra gången. inte igen....


i morgon ska jag jobba natt, rätt skönt att jobba nätter faktiskt, blir lite osocial dom dagar jag jobbar nätter eftersom jag måste sova dagtid men annars blir jag ju ledig mer=)

nä nu ska jag försöka sova =)
natti natti

nu är det helgggggggggg!

2009-10-02 / 09:34:46

vaknade ganska nyligen och då slog det mej att det är fredag och jag är ledig till söndag natt =) det känns riktigt bra.

Fick skriva på kontarkt på förlängning igår =) Till sista maj, vilket innebär att de är till sista augusti sa chefen efretrsom då är det semestrar och även jag har rätt till betald semester då!!!!!!!!! WEEEEE jag har aldrig haft en riktig semester bara sommar lov och dom senaste sommrarna har jag knappt varit ledig nå så det känns lyckligt att veta att jag har betald ledighet att ta ut =)

Ikväll tänkte jag festa med flickorna, men är lite kluven hade ju vilja att alla skulle umgås men hur jag än gör så får jag inte tilolo det. och syster vill verkligen för vi jobbar alltid om varandra hon jobbar så mycke helger och när hon väl är ledig jobbar jag  men ikväll är vi lediga samtidigt så då tänkte jag passa på.
Sedan har jag bjudit med Elin, det är viktigt att ha vänner runt sig när det är lite tungt så därför tänkte jag att hon skulle umgås med mej och sis ikväll ;) får se om hon uppskattar det i morgon hihi nej men de ska bli kul vi umgicks ju lite innan jag bröt med H och lite efter det så det ska bli jätte kul att ses igen. det är en fin vän!

på lördag är det tänkt med en filmkväll med Linnéa =) mysigt va ett tag sen nu så hoppas det inte blir inställt av någon anledning =)  Saknar våra kvällar så det ska bli jätte trevligt! en super fin vän!

sedan på onsdag nästa vecka kommer en kiropraktor och ska kolla igenom våra hästar då, alltid brea att göra oich Callie har säkert något att rätta till, har lite svårt att rakställa henne helt på nå vis lyckas hon vrida mulen. men efter "gymnastik" på banan igår så blev hon mycket mjukare =) hon kändes riktigt fin på slutet så då bröt jag när jag var mer än nöjd, helt plötsligt släppt allt. Hon har ju en mer kantrande känsla i höger varrv så tränade ordentligt i det varrvet sedan lossnade det nästan direkt i vänster och hon blev jätte fin.

Nu till det svåra, va sjutto ska man han på sig ikväll??????

nu ska jag åka till stallet snart och rida en sväng =)


                                                                                   ha en toppen fredag!