BYE BYE

2010-06-24 / 22:31:02
Tack och hej alla glada, sura och härliga människor! packar nu de sista för att i morgon bege mej med älsklingen och våra underbara busfrön Kurre och Nellie till päronens hus.  SÅ BYE BYE STAN SES OM 2 VECKOR!  
WOHO va skönt de ska bli =)

Fick ju order om att ta det riktigt lugnt nu när sammandragningarna har kommit åter, så fram med solstolen (en stund iaf sen är de skuggan under äppelträdet som gäller)  glass och jordgubbar och njuta av ledigheten.
I morgon är det endast 6 veckor kvar till beräknat datum så får se då när krabaten känner sig redo. skönt att kontroll ultraljudet igår såg bra ut =) de va en skön lättnad att älsklingen våran inte va på väg just nu iaf, men måste ta de lugnt annars kommer han/hon snart. och ett tag till i magen min låter bra tycker jag så hoppas lillan/lillen håller med =)



Har haft en mys kväll med bästa L ikväll =) Toppen sällskap!
Sitter nu och funderar på att lura med mig mina små sötisar i sängen i väntan på att Tony kommer hem. Gillar inte att sova själv har på tok för livlig fantasi för det hihi.


nej nej nog med skit snacket

sov gott och vakna tort!
Trevlig midsommar på er!=)

NY och FIN

2010-06-23 / 11:01:51
woho de gick som vi ville =)

Är nöjda ägare till en mycket fin Volvo V70! Så skönt med kombi när krabaten våran kommer =)


Inte våran skönhet på bilden, vi köpte en Grön Metallic. (bilden lånad från googel)


Nu ska jag göra fint här hemma, på fredag bär det av till Forsby i 2 veckor såååå skönt! Hoppas på fint väder med mycket sol och bad!

Ska även packa väskan som ska med till förlossningen när det är dags, knappt 6 veckor kvar och igår och i natt hade jag massa sammandragningar igen så lika bra att förbereda sig lite.

Ha en skön sommardag!

sommar sommar

2010-06-22 / 10:53:46
sommar sommar underbara sommar!

vill åka och bada någon dag, snart så hoppas värmen och solen fortsätter så kanske jag kan få sällskap =)




Håller tummar och tår för att de går som vi vill idag =)


Ha en underbart härlig sommar dag!

good day!

2010-06-18 / 09:52:54
Ja igår va verkligen en good day! åkte till mammsen och pappsen och sädade ur bilen, blev så rent och fint ?=) bara utsidan som behöver fixas upp nu =) Lika bra att ha den fin nu när vi har planer på att byta bil.

Sedan for jag och hämtade Elin och åkte vidare till stallet för att göra i ordning vackraste  Calibera inför träningen.
Va väldigt kul att se =) Väldigt fin och stabil i traven! Mycket nöjd med deras insatts.
Och de som va så himla skoj va att alla stall brudar va där sammtidigt så det blev väldigt trevligt i stallet =) inte ofta alla är på plats sammtidigt. och alla tjejer (både ryttare och hästar) va super duktiga igår! ser fram emot den 8e juli när nästa pass är, vilken härlig tränare!


Efter stallet åkte jag hem, duschade snabbt och bytte om sedan gick jag och älsklingen min för att möta upp Sofie och Peppe. Vi gick till Harry´s och åt. *MUMS* super god mat! åt lax, och de måste jag göra igen. Super trevlig personal oxå. stort plus!



Nu ska de städas och donas lite.

Ikväll ska vi på fest, en av älsklingens kompisar är hemma och hälsar på så de ska bli riktigt trevligt =)

i morgon blir det markträning för Birgitta! ser fram emot det =)

Ha en underbar helg!

tvillingar

2010-06-17 / 10:48:07
Drömde i natt att vi fick tvillingar!
Men var tvungen att föda dom med 6 veckor mellanrumm för den enda va så liten.

puha hoppas att det bara är en frisk sötnos i min mage =)

träff

2010-06-16 / 08:51:21
Nu ska jag göra mig redo för att gå ner på stan och träffa flera av mina kära arbetskamrater =) det vill säga fler som ser ut som mig (hög gravida) eller som har fått små krabater nyligen =) så mysigt! =)

och tänk att solen kikade fram =)

Sedan bär det av till forsby, värdens bästa pappa fyller år =)




Gah va jag längtar efter att kunna åka och bada, lite värme tack =)


Have a nice day!

helg resumé och hästsnack

2010-06-14 / 11:21:27
fredagen började med en lunch med toppen Ullis =) sedan gick vi förbi hennes frisör och bokade om tider och jag passade på att boka en klipptid för mej oxå =) så får se vad jag hittar på.

Sedan kom darlingen min hem, bestämmde oss för att gå ut och äta med Micke. Hamnade på O´learys nere på drottninggatan. Så fint och frächt de va! Och super god mat =) kan absolut gå dit igen =)
Sedan vandrade vi till Bishop, men blev bara där en kort stund, de va som att sitta i ett hönshus hihi så vi begav oss till interpool.
Spelade lite biljard, jag va inte med så länge för jag är så grym och ville inte såra grabbarna hihi skämt å sido ;)
Sedan kom Sofie och Peppe förbi =) Super skoj att träffa dom de va så längesen.
Men sedan va de en väldigt trött Sabina som knatade hem och sov.



Lördagen, blev en fika med Systrarana S =) Så himla trevligt va på tok förlängesen jag träffade Emma! Blev en underbart god kladdkaka och jordgubbsmilkshake *mums*
Sedan på kvällen gjorde jag och bästa Linnéa tacos och hyrde film =) Tony va fortfarande lite sliten hihi inte lätt inte.


Söndagen, igår va vi förbi Tonys moster och hämtade min körsele till Callie så nu ska den putsas upp och smörjas så den blir som ny =)


När selen är fixad ska jag och Birgitta prova spänna för vagnen någon dag och bara ta en kort skritt tur så vi ser hur hon reagerar. Damen har ju inte blivit körd på år och dar så de kanske inte alls går så jag måste ha någon med fungerande magmuskler med som kan hålla i tömmarna om hon drar. Sedan så ska jag ta tag i körningen efter förlossningen. Leta reda på en egen rockard så vi kan träna =) Kommer ju kunna börja träna henne snabbare om jag kan köra henne, måste vänta minst 2 månader inna jag kan rida*suck* men  inte värt att hoppa upp förtidigt heller och göra illa sig och få vänta ännu längre.

Jag har ju snälla Elin som hjälper mig med ridningen så då kan jag köra och tömmköra så får hon träna hela kroppen =) De känns så bra att få hjälp med ridningen så callie inte tappar sina  ridmuskler =) För jag kan ju göra allt utom att rida så de känns bra att Elin vill hjälpa mej med det =)

Det va ju ett tagsedan jag körde häst nu men de ska nog gå att plocka fram kunskaperna igen. Har ju trotts allt kört ponnytrav och vuxit upp med travhästar. Så de är trav jag har hållit på med mest när jag var mindre sedan fastnade jag för att sitta på hästryggen så då började jag rida  varmbloden så de blev varierad träning för pollarna. Så ponnysar och varmblod är de jag har ridit. (ett halvblod och Bojsan som är fullblod är de enda utöver ´varmbloden och ponnysarna) men jag älskar varmblod! Så fina hästar, ofta fina och tåliga psyken och väldigt kloka =) Ja de är en ras som hittat sin plats i mitt hjärta =)
Men den som har gjort mej allra svagast för rasen är min egna Calibera! Vilken underbar tjej! Älskar min tös=)


Idag om vädret tillåter det ska jag och Linnéa löshoppa töserna våra =) Så kul och så duktiga!


På torsdag ska Elin och Callie vara med på dressyr träning ska bli riktigt skoj att se! Hoppas på bra väder så jag kan ta några fina bilder =)
Det är grymt kul att se sin häst tränas, se hur hon rör sig och beter sig. Sådant som man inte ser när man själv sitter på ryggen =)








Ha en trevlig dag!

jippi

2010-06-11 / 11:37:21
Nu är fredagen här, lovley! Ska bli skönt att älsklingen min är ledig tok längtar efter honom idag!
Ska gå ner på stan nu snart och ha en date med bästa Ullis =) bli såååå skoj va på tok förlänge sen nu..


I går satt vi sprätt på lite pengar, alltid lika skoj hihi men de va iaf till saker vi behövde. så nu ska vi börja planera och packa vad vi vill ha med till förlossningen och BB =)

Hoppas på lite sol i helgen vill så gärna äta nå gott på en mysig uteservering, får väl till och göra soldansen ;)

Hörs!

magens utveckling

2010-06-07 / 13:13:39
Först 2 bilder före graviditeten.





I början, en liten liten bula längst ner på magen börjar synas.



 någon vecka senare.


sakta men säkert växer magen.












och lite tjockare ändå är jag nu =) får fixa en bild på de sen men så här har magen och bebisen vuxit.
Idag är det 8 veckor och 3 dagar kvar!
Börjar nu sammla på mig vätska i ben och fötter men är ändå glad att jag klarat mig utan det till nu =)

Nej nu ska jag få lite gjort.
Ha en toppen dag!

hipp hipp HURRA HURRA HURRA

2010-06-07 / 12:50:31
Idag är det världens bästa kurres dag för han fyller 4 år idag hipp hipp HURRA HURRA HURRA!


Liten har blivit stor =) Fina fina killen!







Ska gå och köpa lite godis och någon rolig leksak åt våra underbara yrväder =) sedan ska de få en liten säng/bädd i hallen tror de skulle uppskattas för allt som hamnar på golvet tror Kurre är hans även om de är en kasse eller nå liknande så kan nog va skönt med nå mjukare =)




Våra underbara busfrön =)

nytt och fint

2010-06-02 / 14:54:53

Nu har vi fått ny kly, frys och spis! sååå fint =) fick en spishäll  ME LIKE!

nu ska jag städa av lite, jobbargubbar = skitiga golv ;)
en klar fördel med att bo i hyres är ju all service! underbart! tänk att bära upp kyl och allt själv för dessa trappor? gah blir trött av bara tanken hihi.



låg och solade lite hos mammsen och pappsen igår och en snabbis på fm idag, skönt att få lite färg, syntes ju knappt innan mot de vita lakanen i sängen ;)


snart kommer älsklingen min hem =)



Igår va jag och hälsade på Linnéa och Disa, underbara tjejer! Super trevlig kväll med underbart god kladdkaka =) sådana kvällar bör göras oftare!

nej nu ska de skuras lite.

Ha en toppen härlig sommardag!