tävlningssugen

2011-07-26 / 20:58:22
Börjar bli lite sugan på att prova tävla..... Drömmar måste man ju ha =)






Det kliar nå grymt i fingrarana! Kanske nån ridtravartävling framöver... vi får se =)
Nästa vecka börjar träningarna för Frida igen ska bli SUPER KUL!!!!!!

detta hår..

2011-07-23 / 20:03:38

ja funderingarna är många..... men är grymt sugen!!!!!!!!!!

men min underbara sambo håller inte riktigt med om det korta...

Men visst är det snyggt?????







Annars blir det nog en tufflugg till hösten...





Som alltid super snygg! och denna lugg och färg va grymt snygg!




oxå snygg färg....


Gahhhhh måste fundera och grubbla mer.....  Vad tycks????

Ha en trevlig kväll

jobb

2011-07-23 / 19:38:16
har nu gjort mina 3 första skift på jobbet, SUPER KUL! Men nu är jag död, super trött.... och i morgon blir det dubbla skift.... men hellree att jag vet det nu än att telefon ringer i morgon bitti och man blir beordrad... plus att jag har helt underbara kollegor så då går det bättre =) Sen är det måndagen kvar att jobba sedan ledig i 4 DAGAR woho va skönt får då har vi massor att fixa med inför 1 års kalas. bla att hinna måla klart och göra i ordning möblerna i Elinas rum men det är bara finliret kvar och nu har ju Tony semester så nu är det lättare att få nå gjort.


Elina har lärt sig krypa upp i soffan, och snabb är hon så nu har vi att göra (inte för att det va lugnt innan men nu ökar ju fallriskerna).


Har fått lite svar på min annons jag har lagt ut om medryttare, både intressant och helt ointressant, jag menar vill man tävla och bestämma en massa KÖP EGEN. Vad hände med tacksamhet? Jag menar jag va ju överlycklig när man hade en häst att sköt och pyssla med och lyssnaade ordentligt på ägaren, men  nu vill ju folk ha egen häst fast nån annan betalar cog står på alla papper typ.... Inte ett dugg irriterad! hihi men känns bra att ¨få gnälla av sig lite =)

medryttare?

2011-07-18 / 11:43:18
Hur fasiken hittar man en bra medryttare som man kan ha en längre tid, inte någon månad utan år?!?! som vill och förstår vad det innebär.
Har ju en jätte gullig tjej just nu men som inte ska fortsätta i höst då hon ska hjälpa sin kille med hans häst istället, kan inte klandra henne för det. Klart man hjälper sina närmaste först. Men nu står jag ju här igen inför hösten ensam.... och det funkar inte, hur ska jag hinna utan att slita ut mej och låta någon lida för att jag inte hinner?
Jobba heltid, vara med Elina så hon inte behöver bo på dagis, sköta radhuset, vara en bra sambo och hinna med min älskade trogna fyrbenta vän 7 dagar i veckan..... Det kommer ju inte gå....
Men tur man fråga annars hade jag väl fått en chock när hösten kom.


Jag vill hitta någon som vill hjälpa oss 2-3 dagar i veckan, främst motionera Callie men är det någon som kan hjälpa till med lite utbildning oxå är det ett PLUS. Dock vill jag sköta hoppningen själv förtillfälle då det är något vi ska göra tllsammans då vi är gröna på det båda men ska lära oss ihop. Men när vi fått lite rutin på det kan man ju diskutera saken igen =)
Någon som bryr sig om henne och inte skiter i att ta hand om henne bara för man är bakis eller trött, självklart man man ha en dålig dag eller bli sjuk.
Vart finns det någon sådan?
Kanske får klona mej själv så slipper men fundera..... för jag kommer ingen vart med att rida 4 dagar i veckan.... 5-6 behöver hon gå om vi ska komma någon vart.... men men jag kan inte trolla....
Men jag vill ju inte sälja eller ta bort henne heller bara för att jag kör slut på mej själv, eller för att jag tröttnar när det blir ett måste och en sådan press att hinna allt....

Funderar och grubblar.... men vet ni någon hojta till vilka ni nu än är som läser =)


less

2011-07-17 / 20:14:11
så less på hur folk funkar och tänker.... men men varför bli förvånad!!!

geting

2011-07-17 / 20:12:41
äntligen har svullnaden efter gitingstcket som jag fick i foten i torsdags lagt sig =)

febrig

2011-07-15 / 18:19:30
Elina vaknade med 38 i temp igår som snabbt steg till 39.... idag har hon 40,6 med alvedon i kroppen....  önskar jag kunde ta över skiten så hon slipper... gör så ont att se henne som en trasdocka! men men det går över, det bli en lugn fredag från morgon till kväll med familjemys på schemat och extra kärlek och ompyssling av sessan våran. Allt för dej ELINA <3

GoLf

2011-07-15 / 18:14:33
Va till högbo  igår med några av mina kära kollegor. Picknick och sedan minigolf, underbar kväll!






En eller annan skruvlös... det har vi alla och det är därför vi är ett härligt <3 gäng.





En bild säger mer en tusen ord <3
Tack tjejer igen för en kanon kväll! 

ork?

2011-07-11 / 11:30:29
Jag vet inte vad det beror på men min kropp är verkligen trött.... Känns som jag skulle kunna gå i ide med jag är ändå inte sov trött, för pigg i koppen men inte i kroppen.... under varför?
kanske beror på att jag har fullrulle hela tiden, åker hit och dit och för att Elina har varit orolig i några nätter. Men det är väl så småbarnsföräldrar har det. FLLT ÖS men det är härligt! Får myror i rumpan av att inte göra något, måste lära mig vila eller nå men men sova kan man göra i graven ;)

Ska passa på och spackla i Elinas rum nu när hon sover. Har ju färg och allt nu till hennes rum så nu ska det fixas! =)
Ska ta lite före och efter bilder så ska ni få se vad som sker.


Ha en trevlig dag!

nöjd

2011-07-06 / 21:10:53

Är nyss hemkommen från stallet, är väldigt nöjd med min dam i dag. Först va hon kanon i traven sen vägra hon trava men endast för att det blev jobbigt när jag kom åt henne så bra men efter några FINA GALOPPFATTNINGAR så började vi om med traven oh allt lossnade och hon blev super fin *STOLT*


Tidigare idag va jag och Elina och hälsade på Karin och Vincent, mycket trevligt =)


I morgon eller på fredag får vi våran färg till altan och till Elinas rum, har nu bestämmt oss för att hallen uppe inte ska bli vit tror det blir kanon snyggt. Måste bara ha barnvakt så jag kan måla Elinas rum, hon ska få sitt rum klart i födelsedagspresent =)


Har föröverigt hittat en sida på nätet med super bra hårprodukter(samma som säljs hos frissan) till bra priser www.lyko.se har köpt shampoo, balsam, live in balsam, hårinpackning samt en hårbortse av äkta vildsvinsborts som jag älskar!



Skulle behöva smink borstar/penslar någon som har TIPS på sida på nätet eller butik med bra kvalité till bra pris??? =)


Hörs

down town

2011-07-05 / 08:34:27
Ska göra mej och Elina redo för en tripp på stan med fina Sara och sötnosen Wilma.
Tänk snart fyller våra skrotfior 1 år..... handbroms tack! =)


Ikväll ska vi på kalas/fika hos bästa Linnéa då hon fyller <3
Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA för hjrtata idag!!!!!!!!!!!


Ska lägga upp lite bilder sen har inte tid nu.
Dags att doppa skallen i spackelhinken så man åtminståndet ser pigg ut ;)


Ha en toppen dag

långt mellan gångerna

2011-07-04 / 12:15:42
Jag vet att det går VÄLDIGT långt mellan gångerna jag uppdaterar men för det första så har jag inte riktigt tid eller jag tar mej inte tiden och för det andra har jag gjort rätt många inlägg men som jag väljer att bara spara ej publicera för dom är bara för mej. Folk har en konstig egenskap att tycka och ta åt sig av saker som inte ens rör dom så när jag har haft tankar och funderingar som jag inte vill dela med mig av till alla så gör jag sådana inlägg.
Sedan njuter jag av sommaren och av Elina, lill skruttan ska ju börja på dagis om 2 månader, shit va tiden går fort men det är super skoj! Älskar varje dag, varje sekund!



Midsommarafton förlovade jag och Tony oss, i Orsa på Orsa kamping <3 En mycket trevlig och mysig midsommar som man aldrig kommer glömma =)
Men som svar på alla frågor om giftemål så ja vi ska gifta oss men nej inte nästa sommar, men förhoppningsvis sommaren efter den. Är ju dyrt.... men det beror ju på hur man gör det, vem vet det kanske blir i smyg? hihi


nej nu ska jag plocka och fixa lite medan sessan sover middag.

Hörs