mäta, räkna och fundera

2010-07-28 / 13:00:18
idag ska vi till radhuset en sväng för att mäta lite storlekar på rum. Så vi kan räkna på tapeter och golv i fall det är leverastid. samt att vi kan fundera lite på vad vi vill ha för nå =) skoj skoj!


Blir nog en film nu är helt slut idag.
Bästa L rider Callie åt mej idag så underbart snäll! spännande att höra hur det gått =) är säker på att de går bra, 2 duktiga tjejer kan inte bli knas!




Är glad att jag har så underbara vänner! Ni är värd guld <3

Tröttmössa

2010-07-26 / 11:14:35
japp jag är en riktig tröttmössa nu alltså, kan sova hur mycket som helst men är ändå lika trött. men antar att jag behöver sova så mycket annars skulle jag väl inte göra det.

Har haft en riktigt lugn och skön helg precis va vi behövde =) Har börja packat inför flytten så inte alt ska göras då när krabaten våran har kommit, vill ju njuta då oxå =)
I morgon ska gavlis besikta lägenheten inför flytten, får se va de säger om sovrummet, men de är helt mitt fel så får skylla mig själv om de blir kostnader.


Börjar bli lite nervös, hur kommer de kännas, kommerde göra ont, kommer de ta lång tid, och kommer jag bli en bra mamma? massa saker som snurrar i huvudet men antar att de hör till. de är ju ett helt nytt kapitell i livet som öppnar sig. Och jag ser fram emot det! Älskar vår lilla krabat och hur kommer de då inte att kännas när vi får hålla, pussa, klämma och känna på henne/honom, helt underbart!



nej ska nu göra i ordning mej för en lunch med bästa Iza, av inte igår så de ska bli skoj sen får vi se va dennna dag har att erbjuda =)

Ha de toppen!

14

2010-07-22 / 12:19:40
14 dagar kvar! Det har gått riktigt fort. spännande! Börjar bli lite små nervös, jag menar jag har ingen aning om hur ont de kommer göra, hur lång tid de kommer ta. men de är spännande och jag ser fram emot det. ser fram emot att få föda vårat barn. och jag har värdens bästa sambo som ger så himla bra stöd och massa kärlek och de behövs nu =)
fast man känner sig som en säck potatis, en pösmunk, en pluffs så får han mej att känna mej fin och speciell.
ÄLSKAR DEJ HJÄRTAT MITT 



Jag har tränat hela mitt liv och nu har jag inte tränat sedan i april vilket gör att man känner sig sunkig och stor men självklart jag har gått upp i vikt, jag har lagt på mig en jäkla massa vatten. Vrister? nej sådan finsn inte längre. men sen ska jag träna igen och må bra. viktien ska jjag försöka låta bli att tänka på så lätt att de slår slint. tro mej inge kul och svårt att ta sig ur. men jag ska må bra och trivas i min kropp.
Jag stor trivs just nu, jag älskar att vara gravid, känna sparkarna och veta att de är våran bebis de är underbart!







Tok längtar efter att rida! Men är riktigt nöjd med hur min sessa har utvecklats i vårat markarbete. Hon har utvecklats massor i löshoppningen de är så himla kul =) Hon är alltid lika glad när jag kommer och hämtar henne, nästan så de känns som hon blir sur på mig när vi inte tränar hihi go hjärtat mitt.
Calibera, en riktig vän i ur och skur och en riktig energi källa <3 ÄLSKAR DEJ!


NEJ nu ska jag och våra 2 busfrön sova lite middag. Det regnar för fullt  ute så underbart! jag älskar sommar och sol men gah va skönt de är med lite svalka =) och alla växter behöver vatten nu!

ha en toppen dag!
Hörs

shopping

2010-07-22 / 11:26:37
Igår va jag på stan med goaste Sofie =) Trevlig shopping tur!

Blev ett rosa fint nagelack (är galen i rosa)

sen blev de 2 hårband och lite nya snoddar alltid bra att ha =)

Vi begav oss till rena rama under för att kolla in deras amnings bh:ar. ÄLSKAR DERAS UNDERKLÄDER! finns inga bättre! Kanon service, grym kvalité, massa fina underkläder! Finns inte storelken inne så tar dom hem, helt underbart =) speciellt när man har svårt att köpa på "vanliga butiker" men jag säger de, har man en gång provat en "riktig" bh vill man inte köpa på HM längre. Inge illa menat men de är så, de är grym skillnad! Visst de kostar men de är de lätt värt när man spar på axlar och rygg.

Det som fick följa med mej hem var en super söt amnings bh, underbart skön! och kul att få känna sig lite fin trotts att man känner sig som en stor pluffs. Sedan fick även ett amnings nattlinne följa med =) va såå fint och underbart skönt!
  är riktigt nöjd =)


sedan fanns de fler fina så får se om de blir en till lite senare ;)
Kul att få känna sig lite fin =)
  

sen har dom grymt fina vanliga bh:ar. har massor från dom sen tidigare så får se om man kommer i dom sen igen.

www.renaramaunder.se       men de är värt att kika i butik, allt är finare då samtv att man får service och rådgivning  ME LIKE!


Hörs!

full fart

2010-07-18 / 10:05:31
jo de kan man lugnt säga, full fart inne i magen. Sparkar och fäktar en underbart livlig lite baby i magen min =)

Lite stel och trött i kroppen efter gårdagens badande men såååååå otroligt härligt så det är värt det!
Att kunna simma på mage, ligga på mage och bara strcäka ut sig är så underbart skönt (i vattnet alltså) och svalka sig! älskar att bada!  Hada sällakp av bästa Linnéa så vi bada och bada medan de andra (tony, Pepps och Sofie) höll sig på land men Sofie och Pepps hade badat tidigare och sofie tog ett snabb dopp med oss men vi hade lite svårare att gå upp =)

Efter de blev de en film med älsklingen sen orkade vi inge mer, helt slut.
Nu är det dags för frukost =) så får vi se sen va denna dag bjuder på =) är lite sugen på en sväng till ikea, vill ha en lite badrummsmatta så vi slipper kattsand i hela badrummet. och kanske kika lite på soffor inför flytten ;)


18 dagar kvar till beräknad ankomst!

Undra hur pass nära datumet bebisen kommer? Tidigare eller senare? spännande att fantisera =) Bebisen kommer när han/hon är redo för det men jag kan inte låta bli att längta och fantisera =)


nej nu ska jag gå och pussa på älsklingen min och se om jag får lite frukost sällskap ;)

Ha en toppen dag!

fixa

2010-07-15 / 07:54:52
Skjutasde Tony till jobbet i morse så jag kunde ha bilden under dagen, ska snart bege mej till jobbet med lite papper sen tänke jag hälsa på mammsen. ska ha en lugn och skön dag! Behöver verkligen de känner att jag bara blir tröttare och tröttare så är väl dags att börja vila upp mej inför de stora jobbet. för snart hoppas jag att vår lill krabat kommer =)
Sängen är bäddad, vagnen är hämtad, blöjor inköpta (behöver köpa mer) nu väntar vi på att älsklingen våran är redo för att komma till världen =) de sker när han/hon är redo.


Nej nu ska jag få lite gjort.

Ha en toppen dag!

sommar sommar

2010-07-13 / 10:28:22
vilken underbar sommar!





Vi längtar efter dej älskling! hoppas du vill komma ut snart =)




Kroppen sväller för fullt av vätska, jag älskar sommaren och att kunna bada men nu är det lite jobbigt, 28 grader inne och över 30 ute puha inte lätt inte. Jag som har ett element i kroppen ändå. men de är härligt att vara höggravid på sommaren oxå, bara kunna ha enkla klänningar och linnen =)


Jag är verkligen lycklig! Jag har så underbara människor i mitt liv, dom bästa helt enkelt!

Nu ska de packas lite inför flytt =)


Hörs!

Glädje skutt =)

2010-07-09 / 22:57:19

Bye bye lägenhet hej hej radhus! =)
woho va jag är glad, vi har köpt ett radhus! Åh de känns så bra de kommer bli så fint! vårat egna =)

snart kommer bebis och efter de blir det flytt =) har tillträde den 1a sep och får tappetsera ett sovrum innan, snälla människor =) så då gör vi resten när vi bor där =) ååååååååååå va de här kommer bli bra!
Hoppas någon vill ha våran lägenhet innan uppsägningstidens slut =)



Någon som är duktig på att måla eller tappetsera? ;) bara att hojta till!

nej nu lite mys i soffan innan sängdags.


Bara 26 dagar kvar till beräknad ankomst för våran älskling =) de går inte att beskriva hur mycke vi längtar nu!


Ha en toppen kväll!

underbara sommar

2010-07-01 / 12:01:24
vilken underbar sommar det har varit än så länge =) sol och omgiven av underbara människor! Livet kan inte bli bättre =) eller jo när vår älskling kommer då blir allt perfekt!

Mår så himla bra nu, njuter av varje sekund! Älskar att vara gravid och känna sparkarna och rörelserna i magen. Så mysigt att fantisera om vem som bor i min mage, även om jag inte vet hu han/hon kommer se ut så vet jag att det kommer vara den vackraste bebisen som finns och att vi kommer älska honom/henne hur mycket som helst (vi älskar ju krabaten vår redan nu men de kommer kännas ännu mer när man kan krama, pussa, känna, lukta och bara titta på den vackra människa vi har skapat)

Är nu bara 5 veckor kvar!!!!!!!!!!!!

har inga bilder just nu på magen, sitter i forsby och skriver. Ska bo här 1 vecka till så himla underbart. så bilder bjuder jag på sedan =)


I helgen hoppas jag på sol och bad =)

Till alla underbara, tack för att ni förgyller mitt liv =)


Njut av sommaren och alla ni tycker om!
Vi hörs!