Träningsvärk!!!!!!!!!!!!!!!

2010-01-31 / 13:45:41

Japp idag har jag rejäl träningsvärk efter dessa 4 dagra på hästryggen. Men de är en härlig känsla =) Och vilken kraft och energi hon ger!

Torsdag red jag med Frida och Sofie, blev trav, skitt och några galopp steg.
Fredag red jag med Frida och Sanna, trav, skritt och wen hel del galopp i riktigt sakta tempo så vi träna flitigt på fattningarna. Duktiga tösen min!
Lördag red jag själv, galopptränade=) såååå himla duktig! Börjar få riktigt fin galopp =) Fick även springa på i ett högre tempo för de behövdes, jäklarns va mjuk och fin hon blev efter det =)
Söndag (idag) red med Carro, mest trav och skritt men en liten galopp. Hon har ju inga problem alls med att hänga med i den långsammare galoppen nu =) Lite jobbigt tycker hon väl att det är men hon fixar det och hon verkar tycka det är kul!
 
I morgon får hon en välförtjänt vilodag passar bra för jag ska jobba en överlappningstur så jag slipper ha så mycket ansvar nu när jag ska prova om jag håller så det inte blir ett bakslag... Hoppas det går bra =) Ska bli kul att träffa alla igen =)

Har jag sagt att jag har världens bästa sambo? Hur underbar som heslt! Ställer upp, omtänksam, go, mysig, rolig och jäkligt snygg =) Vilket kap jag har gjort hihi och han kommer bli en toppen pappa till vårat barn! =)

Ikväll blir det tacos och mys, ska bara försöka hålla mig vaken till filmen den här gången hihi

Ha en trevlig söndag kväll!

Härligt

2010-01-28 / 19:42:15
Hade en riktigt härlig ridtur med gobitarna Sofie och Frida idag. Så duktiga pollar så! Blev imponerad av Sofie som satt så stabilt i sadeln när busfröt hoppade och studsade, har aldrig sett någon häst sparka så högt när dom bockat I´m imprest!
Snällaste Frida hade förberett min stolla så det var bara att hoppa upp och rida när jag kom ut, tack stmpan du är underbar!
Min pärla är bara helt enkelt bäst! Älskar henne hur mycket som helst och hon är så underbar att rida =)
efter ridningen blev det pyssla om Callie, klöpp manen och svansen och bytte lite brodd men en dyrg jäkel fick jag inte lös =( så på söndag ska Älsklingen min hjälpa mig med den =)

Nu blir det lite lugnt och slappande i soffan med en proppmätt mage av lax, potatismos, hollandésås och sallad med fetaost MUMS.

Får se om det blri en sväng om i skogen med Frida i morgon oxå =)

Ha en trevlig kväll!

avkoppling

2010-01-27 / 09:41:03
Detta är en sann vänn och hon ger lycka och välmående. En sådan vänn skulle alla ha =)


Hon ger energi, kärlek och värme och en otrolig avkoppling från allt annat. Älskar dej hjärtat mitt =)
Bjuder på någon till bild men synd att några av de bästa ej går att lägga upp men men kanske kan fixa det sen.





Min ögonsten!!!!!!!!!! Älskade Calibera=)

Ska pyssla om henne riktigt idag och ta en sväng om i skogen =)

...

2010-01-26 / 12:26:12
vissa ord sårar mer än andra.

vila

2010-01-25 / 19:53:09
Efter många tårar fick jag prata med min barnmoska, vilken underbar kvinna! Bara av att prata med henne gav styrka, och lite lugn.
Sovit en micro tupplur sen kom hjärtat mitt hem. Har haft telefon terror med han och mammsen idag de blir ju så oroliga för mej och de är skönt att prata med dem när det är tungt.

Men chefen har hjälpt mig så jag får vara hemma denna vecka, super snällt! Hoppas somnen och stressen reder ut sig tills helgen så jag kan jobba inge kul att bara va hemma men de är vila, lugn  och ro som gäller för mig så jag återhämtar mig och kan ge kraft och energi till den lilla krabaten som växer i magen min =) Älskar verkligen redan! Och de vet jag fler som gör, pappsen din är bra stolt och längtan är stor hos oss båda.

Ska försöka lägga upp bilder på magen i morgon =)
Ha en mysig kväll.


Tänker på er!

finns inga ord

2010-01-25 / 12:36:13
Det finns inga ord som kan beskriva hur jäkla sårad och knäckt jag blev av de idiotiska svaret från HC..... måtte jag aldrig någonsin behöva ringa igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Man har nått botten tror man sedan skottar en annan lite djupare åt en... ser kanppt ljuset.... fy fan

Tur jag har värdens bästa chef! Och familj, ställer upp till max älskar er!

tvättardag

2010-01-20 / 10:26:30
Idga är det en göra nyttigt dag, så började med att stiga ur sängen (kan ändå inte sova) för att tvätta. hade sån tur att få 2 tider i rad så hoppas det inte blir nå strul nu för att jag tog 2 tider. men de hinner knappt torka på en tid juh.

Sedan så ska jag till stallet och pyssla, ta en lite sväng om med min ögonsten för nu har vi fått tillbaka bilen som totalvägra i fredags, saker som hade skurit sig och rem som gått av fattar inte så mycket av den men nu är den lagad =) ska in på service sen fanns inte någon tid för det nu och vi kan juh inte va utan bil i evigheter heller.

i kväll ska jag försöka vara så trött de bara går så kanske jag får sova en natt... behöver verkligen det är helt slut nu..
Tar på krafterna att ha en liten sötnos i magen oxå =) så den behöver att jag vilar.




Är helt säker på att detta år kommer bli speciellt, magiskt och oförglömligt!!!!!!!!!!!!!!

Bebis

2010-01-19 / 13:36:14
Japp i min mage ligger det en liten liten bebis!

Idag är den 12 veckor och 1 dag =)
Det blir ett sommarbarn!

Från vecka 7 till i fredags (slutet på vecka 11)  har jag kräkts dagligen, varje måltid har i stortsett kommit upp... så nu när jag har fått behålla maten så växer magen så det knakar. Helt underbart!

Har värdens stoltaste sambo och han kommer bli en underbar pappa det är jag säker på =) Så himla go med mig oxå, bryr sig och ställer upp till max i alla lägen. En kille som man verkligen kan känna sig trygg med!
Älskar dej!

ja nu har jag delat med mig av den stora nyheten till er som inte visste nå, men allra mest för min skull så jag har det att kunna gå tillbaka till och bara tänka och minnas senare =)

Nä nu ska jag och mina lurviga små yrväder gå och vila lite. =)

sömn?!?!?!?

2010-01-19 / 13:24:57
Helt sjukt, gjorde 5 nätter med start förra fredagen och efter det har jag haft lite svårt att sova så i helgen som va sov jag inget´mellan 01-07 ungefär så va helt död på dagtid.
Jobbade natten till idag men har sovit 1½ timme allt som allt idag.... tanken är att jag ska göra en till natt.... kul kul... hur fasen ska detta gå till. EN puls på typ 150 för man blir så stressad över att inte kunna sova, är super trött men de funkar bara inte..... gahhh va ska man göra? gå i en sömn kurs? helt sjukt....


Trötter yes it´s me.... Tur att man har världens bästa familj, får så himla mycket kärlek och stöd. och mina 2 yrväder bara öser kärlek över en såååå underbart!


Bye Bye

vackra

2010-01-12 / 12:08:47
detta vackra vinterlandskap får jag inte nog av! Är så glad över att vi fick sådan vacker och härlig vinter =)
Visserligen behöver vi inte ha -20 grader och kallare det räcker bra med -5 så man kan vara ute och njuta utan att fötterna blir till isklumpar i skorna.

Måste hitta nå varmmt och skön åt mina fossingar går juh inte att rida när det är -15 i de skor jag har tårna blir stelfrusna och de tar timmar att få liv i dom igen.
Men får se om jag och bästa L åker och spanar på lite ridstövlar mm på torsdag skulle va  trevligt =)

Hade en toppen ridtur igår med Linnéa och Bojsan så himla skönt när vi rider ihop vi känner varandra så väl så inga ord behövs för att vi ska förstå den andre. Me like!
Men kan erkänna att det skulle va bra kul att få se hur fort B kan springa igentligen! Men man skulle vilja ha någon längre sträcka där ingen annan är så man bara kan ge järnet =) Skulle va bra kul att prova va min går för oxå för även om man släpper på dem i skogen iböand så går de aldrig att göra de fullt ut i fall man möter någon eller så.

Idag kommer kiropraktorn och ska gå igenom pollen min =) Tror hon behöver de nu, gick juh omkull i hagen för ett tagsedan sen halka hon lite igår när vi dansade på vägen när hon blev rädd för en lastbil så tror de gör henne gott med lite tillrättning i kroppen och lite massage.

nu ska jag ta mina super härliga hårbollar till sambosar ochvila lite så jag orkar jobba i natt.
2 nätter nu sen lite lång ledigt precis vad jag behöver! så i helgen blir de en träff med Sara, fest hos Elin och en massa ridning om kylan tillåer sååå har massa härliga saker att se fram emot samt att bara va ledig och njuta =)

Ha en toppen dag!

djungeltrumma

2010-01-06 / 19:55:47
japp Gävle är som en ända stor djungeltrumma! Förstår precis vad folk emnar att alla vet allt, saker sprider sig som löpeld. Hur orkar dom? aja tur att man har ett intressant liv så dom hålls sysselsatt då......



Bästa L har varit här och fixat min utväxt sedan blev det hambrugare med strips men förrätten var bäst CHOKLADPUDDING med banan och vispgrädde sååååå gott mums!
Min älskade vän du har en speciell plats i mitt hjärta och vad du än befinner dej i världen så kommer den alltid tillhöra dej, och vart du än är så kommer jag alltid finnas här för dej.
Thats whats friends are fore =) kass på engelska men blir nog bra hihi. LOVE!!!!!!!!!!!!


Nu film med mina bästa sambosar =)

Imorgon lunch med pinglorna lovley.

Ha en trevlig kväll      puss och kram ses på stan ;)

vintersaga

2010-01-05 / 11:12:37
ja det är verkligen som en vintersaga ute så otroligt vackert finns inte ord nog att beskriva hur härligt det är med en sådan fin vinter som vi har nu =)

Har haft 3 underbara ridturer i rad i denna härliga snövärld=)
Glada hästar snön som yr runt en i galoppen vilken känsla, vilken lycka det ger.
Har så enormt med glädje och energi när jag kommer hem från stallet, de är på hästryggen jag hör hemma och inte med vilken häst som helst utan med min alldeles egna Calibera, så vacker så underbra. Kan verkligen säga att jag är en STOLT HÄSTÄGARE.


sitter här och hoppas för fullt på att graderna ska bli lite lite varmare för det är -17 här och det innebär attd et är ännu kallare i stallet brrr men jag är så rid sugen, dumma astma som ska ställa till det=(

får lägga upp lite fina bilder sen nu ville inte dator/bloggen sammarbeta=(

ha en toppen dag i denna vackra vintervärld!