jäkla räkningar!

2009-09-30 / 13:03:47
ja iadg kom räkningen jag skulle ringa och efterlysa... mindre kul... men de är väl så med första räkningen på ett nytt abonnemang... fick för 3 månader samtidigt. not fun.... blev typ 1500kr men dom hade lagt på saker som jag inte har besällt så dom ska skicka en ny fakura men de gör inte så himla stor skillnad så... men men... bara ett betala och se glad ut. bli ju bättre till sen.

men riktigt frustrerad blev jag. tur älsklingen min hade tid att prata lite annars hade jag väl exploderat här hemma....  aja ska göra mej klar och åka till jobbet nu.


ha en toppen dag och snart är det helg =)

biokväll med syster =)

2009-09-29 / 21:06:26
Nyss hemkommen från en bio kväll med bästa syster=)
Såg The ugley truth, en roliga och mysig film, super i höst mörkret!
En toppen kväll!

är det inte underbart med höst?! så vackert, så mysigt!


Förstår inte att det kan at så lång tid att återhämta sig efter att ha varit sjuk. är fortfarande så trött i kroppen, får vila innan jobbet när jag ska jobba kväll och är typ död när jag har jobbat dag.. men hoppas karfterna i kroppen snart är åter så jag orkar rida hel hjärtat för just nu finns inte dom krafterna, speciellt inte när hon är så pigg och stark efter 1 veckas vila men kan inte klandra henne. Hon är bäst! och hon ger mej enorm energi! ser fram rmot att rida på torsdag.
I morgon hinner jag inte, ska till banken och fixa lite sen måste jag ringa och efterlys en räkning. inte för att jag saknar den men blir fundersam vill inte ha nån jätte räkning nästa månad - nej tack. så måste komma upp det.


Nu tok längtar jag till lördag, våran dag! ska bli jätte trevligt. jag hoppas att vi kanske kan ses på fredag oxå men huvudsaken att vi umgås på lördagen =) en LS dag ;)

Nu ska jag vila lite i soffan sen blire sängen =)

sov gott!

frisk = jobba igen

2009-09-28 / 12:43:52
Japp nu ska jag åka till jobbet snart, ska bli riktigt kul att träffa alla igen efter den här veckan. Är agld att jag har ett jobb som jag trivs så bra med =)

Detta är förtsa hösten någonsin (på 15 år tror jag det blir )som jag inte ska plugga och det känns riktigt bra =)
Skönt att ha en månadslön så pengarna kommer varje månad!
Veta att man har ett jobb att gå till =)




Jag önskar att det kunde bli som förr.... inte i allt bara i en sak,våran vänskap. vet inte varför det blev som det blev. kan inte riktigt förstå....


Fredag hela dagen

2009-09-25 / 10:44:39
Den här veckan har gått fort även om jag har tillbringat den i soffan och i sängen men nu mår jag mycket piggare så i morgon ska jag till stallet =) nu smittas jag inte längre men måste hämta lite mer krafter, har man bara varit liggandes och inte ätit nå speciellt så blir man rätt klen.

min älskling ringde hem från jobbet nyss och sa att han börja känna sig klen så jag hoppas att det inte är jag som smittat honom! Stakarn.... ska försöka ta mej till affären snart och hyandla lite, han har ställt upp hela veckan för mej så nu är det min tur. =)

Vi köpte ett data bord igår hihi ;)
men får se om vi sätter upp det eller väntar tills vi är tapetserat först.

om jag håller mej så här pigg ska jag ha en shopping date med min underbara Sofie i helgen =)

men idag blir de handla, plocka ordning lite sen bara ta dagen som den kommer efter vad jag orkar, kan tänka mej att jag kommer vara helt slut efter att ha tagit mej till affären.


men ha en toppen dag gott folk, de blir vad man gör det till =)

shopping!

2009-09-24 / 14:44:53

åh dessa underbara kläder och skor vill jag ha!
Hur ska man kunna välja?!

Men måste man välja då?


den här ser såååå skön ut när kylan kommer =)

åh den här så läcker!

me like! riktigt snygg party blåsa =)

Den här måste jag bara ha!!!!!!!!!

den här är grymt snygg precis vad jag letar efter!

den här va snygg, men har inte bestämmt mej än om dne ska få bli min =)

japp nu har ni fått lite smygkik i vad som förmodligen kommer infinna sig snart i men garderob redo för att möta hösten =)

vänner...

2009-09-24 / 14:00:35

Du möter människor som glömmer dig.

Du glömmer människor du mött.

Men ibland möter du människor du inte glömmer.

Det är de som är dina vänner.



Men hur ska man veta vilka som är ens riktiga vänner?
Eller det kanske inte är så svårt trotts allt, man
bara låter bli att vara så blåögd så går det nog bra.

piggare=)

2009-09-24 / 11:07:09
wiiii idag är jag mycket piggare =) ska försöka hålla mej vaken hela dagen om det går. Vill bli frisk nu =)
håller jag mej feber fri så smittas jag inte längre from i morgon =)

jag är lite sko shopping sugen ;) skulle vilja ha nå stövletter..... humm måste kika runt lite på nätet och se vad som erbjuds =) Tänk att skor kan få en att må så bra =)
Skulle även vilja ha en ny väska till hösten hihi men det blir lite svårare för jag vet i huvudet hur den ska se ut...



igår hade jag och darling en myskväll =) kollade på film, narnia 2.
Jag åt till och med lite mat igår, inte nån jätte portion men ändå =) de är en start!

Är så himla skönt att ha honom, det är så skönt att prata med honom för han lyssnar verkligen =) en underbar pojkvän och en riktigt vän =)
Go hjärtat har ringt varje dag (2ggr om dagen) för att höra hur jag mår! så fint, man känner sig verkligen speciell!


Det dryga med att jag har varit sjuk är att jag förlorade en hel del på nästa lön... och det börjar ju närma sig jul, rusten ska göras..... ja de är lite segt men å andra sidan så får man prioritera.
Lägenheten vill jag få ordningt på innan vi stoppar in andra möbler, lika bra att först slänga och sälja de som ska bort sedan rusta och till sist stoppa in de möbler vi ska ha här =)
Det är så onödigt att börja rusta med massa möbler i vägen när man kan underlätta.
inte för att det blir en jätte rust men vardagrummet ska väggarna målas/tappetseras och även väggarna i hallen. Står inte ut med den här röda färgen, så mörk och så svår att möblera till!
Ska åka runt och kolla vad det finns och få lite idéer =)



Efter dina skrivna ord så ligger bollen hos dej, jag har gjort vad jag kan känns det som. iaf efter när jag läst... jag känner mej rätt korkad..... som trodde att du ville.... men det var nog bara jag.... dumma mej....
men nu vet jag iaf. så som sagt nu ligger bollen hos dej för jag vet inte längre.

Nellie 2 år

2009-09-23 / 13:50:55

Grattis min lilla älskling!

Igår fyllde du 2 år =) Båda dina födelsedagar har du firat med mej =)

Dagen firades med att bli kliad och ompysslad i sängen (jag orkade inte så  mycket mer) sedan fick du massa tonfisk =)

Älskar dej otroligt mycket!!!!!!!! Är så lycklig över att jag adopterade dej =)

Ska gosa lite extra med dej i dag oxå nu när jag är lite piggare =)


Hipp Hipp hurra hurra hurra för min lilla Nellie =)

min älskade Nellie
min älskling! såååå himla fin, go och kärleksfull =) älskar dej!

host host

2009-09-23 / 13:24:27
skrev nyss ett super långt inlägg men valde att ta bort det. men det känns skönt att nästan ha skrivit det =)

Det äe konstigt det där att det är lättare att skriva än prata, iaf för mej. har liksom svårt att hitta orden när jag vill formulera det bra när jag pratar.  men inte för att det alltid blir bra när man skriver men de känns bättre.

1 januari blir vi sambos mysigt men samtidigt läskigt. men varför ha 2 lägenheter när vi ändå bor i en? det blir mycket bättre ekonomiskt och mindre slöseri på onödiga hyror. plus att det är redan som att vi bor ihop =)
men de är ändå läskigt för det är en sak att typ bo ihop och att göra det på riktigt och efter mitt förra förhållande har jag en hel del erfarenhet med mej i bakhuvudet. men det går inte att jämföra dessa 2 killar, de är helt olika. Tony är helt underbar, ställer upp på alla sätt och vis och får mej att må bra. men lite skraj är man ju för att det ska krasha när man väl bor ihop.... och förlora honom.... men det är väl inte fören man bor ihop man vet om an passar ihop???

Idag är första feber fria dagen, men jag smittas fortfarande. håller jag mej feberfri så får jag gå ut framåt fredag-lördag. så jag håller tummarna!
men ska väl försöka hålla mej vaken en hel dag oxå ;) kroppen är helt slut, känns som att jag skulle ha blivit över körd eller nå.... hostar och snorar för fullt.... segt segt....
men bästa mamma ringer flera ggr om dagen och kollar hur jag mår, det gör även Tony trotts att han kommer hem varje dag hihi så goa så. men känner sig omtyckt=)

Saknar min Calibera, hade verkligen börja komma igång med henne nu, riktigt fin börjar hon kännas, så synd med en veckas glapp i träningen men jag kan inte trolla =)
Underbara Linnéa stäåller upp och tar hanhd om henne just nu, undra vad jag skulle ha gjort utan henne? så underbar!
Men hoppas på att kunna ta hand om henne själv snart igen... måste få lite krafter bara, benen är som kokta spagettin och blir alldeles färdig av att gå från sovrummet till vardagsrummet.

men ty ingen knorr eller tryne fick jag ;) skämt å sido men tror svin influensan är lite väl uppblåst, jag har dåligt imunförsvar och kraftigt nedastt lung kapacitet men jag behöver inte åka in, jag bröjar må bättre och har klarat de helt själv precis som en vanlig influensa bara att den kom över en natt men men.

 allt har sin mening, det är vad jag tror.
jag tror att man kan hitta tillbaka till varandra om det är meningen, bara viljan finns där, att man vågar, att man inte dömmer innan. men det är vad jag tror.
Jag tror även på evig vänskap, men det är jag.

tok förkyld

2009-09-20 / 12:58:03
jajemän precis vad jag är, kroppen värker, fryser är jätte täppt i näsen och halsen värker..... så segt men men med allt sonm går nu är det väl inte konstigt att jag dimper. jag har så lätt för att bli sjuk. men kanske får bättre imunförsvar senare i livet? vore nått de=)

Det tog nästan 3 gånger så lång tid i staqllet idag, var tvungen att sitta och vila var 5e minut typ för jag blev helt slut, benen var som över kokta spagetti. puha men skönt när de var klart. lekte med min älskade callie på banan, orkade inte rida för skulle hon busa skulle jag åka av direkt men jag longera henne och lekte lite riktigt kul hade vi, du är en riktigt vän min älskade! nu ligger jag ner bäddad i soffan och vilar/sover har även sjukt anmält mej inför morgondagens natt. ett nytt ställe, utan intro, gamla patienter nej de vore ego att gå och jobba.



Det är så synd att det har blivit som det har mellan oss, att vi har glidit i sär.... jag ser när du skriver att du mår dåligt.... önskar jag fick och kunde hjälpa dej. har skrivit x antal ggr att jag finns här och jag lyssnar, ställer upp. du behöver bara säga dom orden att jag får att du vill men verkar inte så. du har det kanske bättre utan mej...
så sorligt när jag tänker på att detta skulle vara vårat år och så blev det så här....
men jag hoppas, hoppas på att det bara är en peiod i livet att det blir bra igen, för jag saknar dej, vill inte vara utan dej!

DU OCH JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fyra oslagbara tjejer =) i alla fall tillsammans...


allt som händer och sker har någon mening, allt har en mening annars skulle de inte hända, det är vad jag tror.
men förstår inte meningen med att det ska vara så här?! förstår det bara inte.


har haft en lugn och skön helg, nykter hela helgen såååå skönt, de gav faktiskt mer smak =) mins inte sist men man ska ju leva medan man är ung ;) och jag mår så himla mycket bättre sedan jag flyttade ifrån H. jag har fått bättre självförtroende, mer ork och vilja, är gladare ja hela jag mår så himla mycket bättre efter det. känns som att jag har börja hitta mej själv igen, trodde de va omöjligt när jag var där nere på botten men nu känns de som att jag är på väg mot toppen =)

nu ska jag vila lite till.

Krya på er som är sjuka! och var försiktigt så ni inte blir sjuka ni som är friska!

inte som förr....

2009-09-17 / 13:16:24
måste nog inse att de inte kommer bli som förr.... men vet inte vad som hände.... va gjorde jag fel?
Jag trodde att de alltid skulle vara du och jag.... men nu ses vi knappt....

Det är tomt och jag saknar dej, oss de vi hade men de verkar vara över.....

Jag hoppas att det bara är en period.... men börjar tveka... trodde vi klara allt.... vad hände?

Tårarana kommer ibland när jag är själv och tänker, funderar... VARFÖR?

Jag kommer alltid att älska dej, jag kommer alltid att finns här för dej!  om du vill....

Det känns som att jag inte kan göra så mycket mer, jag har försökt men vet inte vad jag mer kan göra.... finns det något så säg för jag vill att det ska bli som förr.... de vi hade....


 
Jag har världens bästa pojkvän som finns här, som lyssnar, ställer upp, stöttar i allt... men jag saknar även min vän.....






Var rädd om era vänner för goda vänner växer inte på träd!

min älskade Calibera

2009-09-08 / 23:13:50

Hon är såååååå bäst! Min älskade Calibera det finns bara en som henne och hon är MIN!!!!!!!!!!

Igår hade vi en härlig galopptur i skogen, i dag mjukade vi upp oss lite på banan efter gårdagen, såååå underbar att rida! Lite sur först när hon inte förstår men när hon väl förstod så gick de så himla bra =) Hon blir så stolt när hon får beröm hihi go tösen min!

Ser fram emot att få pyssla om henne i morgon igen innan jobbet =) Det är verkligen en toppen start på dagen.

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon.

Ska försöka få med mej min älskling till sängen oxå, ligger och sover så skönt på soffan. så söt!
Han hade gjort matlåda till mej till i morgon shit va underbart de är att ha en så fin kille som ger tillbaka så himla mycket. Hoppas verkligen att det alltid är vi =)
Han är en underbar vän och en underbar pojkvän kan inte bli bättre  är såååå kär!

Sov gott

du ger mej energi!

2009-09-07 / 15:09:18
weeeeeeee har varit ut på en galopp tur i skogen med Frida och Marlon va riktigt kul =) Min älskade Calibera är så duktigt!!!!!!!!!!
Hon ger mej en enorm energi!!!!!!!!!!!!!!!!! Kommer aldrig sälja dej min vän, du och jag föralltid!


Igår när jag kom hem från jobbet och stallet så var maten klar och brodet dukad med levande ljus så himla mysigt! Du är underbar min älskling!


Jag har de så himla bra nu =) Saknar en person, en som varit en väldigt nära vänn men som jag knappt träffar nu... lite tråkigt att de ska bli så.....




sambo-fotboll-häst-jobb

2009-09-04 / 12:04:33
jag har nyss fått veta att vi får vara kvar på jobbet, inte fast men vik att om vi inte har bråttom med att hitta någon fast tjänst så finns de jobb =) och jag är glad så länge jag har ett jobb att gå till. jag menar jag är ju bara 22 och nyss blivit färdig ssk så då kan man inte begära fast tjänst direkt.  plus att i dagens samhälle är de inte alltid så lätt att få jobb heller.
Men just nu njuter jag verkligen av att inte behöva öppna nå böcker i höst! och skulle jag göra de så är det för att JAG VILL och inte måste =) de är en härlig känsla =)


Callie börjar bli bättre i benet, sakta men säkert =) har ridit ordentligt några ggr nu och de gör susen för hennes has! vill verkligen komma igång med henne=) så underbar tös! jätte trevlig att rida och som verkligen  njuter av att träna! LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!

Är riktigt sugen på att börja träna fotboll på riktigt, men bara om inte Callie drabbas. Men ska undersöka saken för jag vill verkligen. Inte att spela massa matcher hit och dit utan få träna på riktigt och hålla igång. Jag trivs verkligen på fotbolls planen. men jag vet juh inte om nacken och mitt höger knä håller men allt går att ta reda på.
Prova några träningar är de ingen som tar skada av =)

sambo-särbo, ja jag vet inte riktigt vad jag är med typ sambosärbo i ett kanske? vio sover alltid tillsammans men vi har varsina lägenheter, vi är endast i min han åker då och då för att hämta något eller så. men nu har han sin tv och dvd här och lite kläder...  men iblend känns de lite onödligt att betala för 2 lägenheter när vi endats bor i 1. men de är ju inte jag som betalar för en i onödan iaf. så de är väl lite upp till honom. förr eller senare flyttar vi ihop de har vi redan pratat lite lös om =) så varför stressa? om de är vi som ska vara med varandra så har vi hela livet framför oss =) och han har ju 3 månaders uppsägsningstid oxå så de är ju inte nå flytta ihop inom den tiden och jag tror nog att det dröjer lite till ändå men vi bor ju nästan redan ihop =)
Jag tror vi skulle funka bra som sambosar =) de känns som så för de här 3 månaderna som vi "bott" här har funkat toppen! Tony är en toppen kille =)
Har varit tillsammans lite över 4 månader nu hihi så härligt!
JAG ÄLSKAR DEJ