sorry

2011-09-13 / 19:25:08
dålig på att skriva men har inget att skriva, eller massor egentligen men inget jag vill dela med mej till alla så dom blir opubliserade. Men tror det blir ett lösen i stället som man vet vilka som kan läsa... för i grund och botten existerar denna sida för mig.


Det är synd att vänskap sinar och bleknar.... inte all vänskap men en del. Vänner man trodde alltid skulle finns vid ens sida bleknar.... vissa visar en sida man inte trodde fanns.... Vissa visar sig vara en bättre vän än vad man trott från början <3
Vänskap och familj ska man värna om och behandla väl, ta vara på dagarna för man vet inte hur lång tid man har.
Nu är hallen och "trapphus" spacklat samt taken imålade. I morgon blir det målning av väggar =) skoj skoj! Längtar till det blir klart =)

3 dagar kvar på min semester, på lördag börjar allvaret ;) Tog åt mej ett extra pass så där av blev det ingen ledig helg nu. Men men alltid kul atta tjäna pengar =)

äh inge vettigt alls att skriva så hörs senare!

sola

2011-09-07 / 19:27:13
ska snart iväg och sola lite med bästa Sara <3      det är iaf planen för kvällen men måste säga att jag är dyngtrött.... blir väl så med en liten sessa som sover oroligt och ska upp tidigt.... men men thats life =)

I morgon är det dagis för Elina, träning för Frida för mej på kvällen sedan säger vi tack och hej och gör helg =) Elina får lång helg hade jag tänkt. Så tomt utan henne om dagarna så på fredag åker vi till mina päron och umgås lite. Planen är att sambon ska byta altantaket då på em så bäst att hålla sig borta ;)

Jag och Tony har gjort en deal inget söt intag i veckorna (godis, läsk, fikabröd) fram till jul, den som förlorar får bjuda ut den andra på middag. Till jul..... hur kunde jag vara så dum? Ja det var MIN BRILJANTA IDÈ *suck* som jag är godissugen då.... men snart klarat av 3 dagar =)


brunett

2011-09-06 / 20:26:35
Har enorm beslutsångest.....

Jennifer Lopez, galet vacker kvinna och hennes hår är super fint! Men skulle det passa mej?

Fler fina bruna nyanser.....
 nä måste väl fundera lite... segt när man lagt ut en massa på färgning hos frissan bara, men har som sagt inte betsämmt mej än heller... fattar inte varför jag är så velig.... aldrig nöjd.nu känns det som..

nyskott

2011-09-05 / 20:52:54
nyligen kommit hem efter att ha fått Callie skodd, så nu ska träningen återupptas =) 1½ vecka sen.... pga tappsko sååååå segt men nu så!

Imorgon ska Elina vara på dagis mellan 9-14, dom skulle prova lägga henne i morgon så då får jag det lite ensamt så åker och pysslar med min stora bebis hihi kanske inte bebis men trogna vän är hon allt. Kom så glatt och mötte mej idag och ville mysa en massa inne i stallet <3
Pollarena får sova inne i natt, det vankas oväder.... så då akn dom få vila upp sig inne, och det uppskattade dom! Det va 5 hästar inne när jag åkte och dom hördes inte ens alla stod och vila. Gobitarna!


Nu är det Elinas andra vecka på dagis, duktiga tjejen! Går riktigt bra =) Är lite mammig efter dagis men det är fullt tillåtet då det är en stor grej, från att vi har varit med varandra typ 24 timmar om dygnet till att andra ska ta hand om henne (jobbigast för mej) så förstår man ju att det är omställning. Men nytigt, leka med andra barn och vara ute en massa, verkligen ett kanon dagis!


nej nu ska jag kika lite på fast five, älskar dessa filmer!

Hörs!