1 kvar

2011-04-30 / 16:11:37
nu har jag bara 1 dag kvar att jobba =) på schemat alltså sen har jag lovat att hjälpa till lite i sommar. Men först MAMMALEDIG ja eller föräldraledigt som det heter.



Elina har nu fått en tand, eller den har kommit upp genom tandköttet men inte mer, ser ut som pärlsocker ungefär. Sen är en till brevid på G. Så blir nog några nätter med klen sömn här framöver, lilla sessan får ju feber och ont i munnen av tandsprickningen =(



Nej nu ska jag skutta över till Sara så ska vi åka och handla till kvällens grillning, och Willma ska få följa med till affären, gobiten!


Nej ha nu en trevlig valborg gott folk!

Ska bjuda på lite bilder sen men är för lat just nu för att lägga in i datan...

Hörs!

sängen nästa

2011-04-23 / 22:28:02
Har precis kommit hem från ett em skift, haft en kanon kväll! Team Eriksson ;)

Sessan sover sött i sin säng, svårt att låta bli henne... men tur att man får kika iaf *ögon godis* Det är lite tufft att jobba kväll sen dag, man får ju inte träffa henne på 1 dygn!
men 2 pass till sen ledig i 2 dagar =)



Ibland är dom där pratstunderna enormt saknade.... eller de där prat om allt och inget men.....


I mogon blir det dagskigt sen en sväng med Pollen tillsammans med Birgitta och Rita.
Sedan blir det grilla med sambo och dotter =) Elina älskar att vara ute! Är så glad att vi köpt detta radhus!

nej nu ska jag göra mej klar och sedan stuttas till sängs.

NATTI!



Duktig polla!

2011-04-22 / 15:22:45
Ja jag lär ju skryta lite för är så grymt stolt och nöjd över min polla, min alldeles egna Calibera!



Har ridit själv flera dagar nu och tränat på galoppen, det är skönt att rida själv ibland så man bara har sig själv och hästen att tänka på och jädras vilken utdelning det har gett. I går på banan lossnadet efter mycket gnidande i sadeln... va helt slut när jag kände mej nöjd men vi va nog lika glada båda två =)
Hon hade först ingen lust att jobba utan villle bara springa på, så tänkte -fine men då ska de va sakta oxå! stutts hit och stutts dit sen lossande och vi rullade på en LÅNGSAM RUND OCH FIN GALOPP!!!!!!! Tog båda varrven och fattningarna blev klockrena! skit duktig! Vältigt stolt ägare =)

Tog en sväng om med Sanna och Sudden idag, duktiga pollar =) Även om min gärna hade gått lite snabbare enl henne själv så skötte hon sig kanon och blev riktigt fin på slutet!
Träning ger färdighet!


Är just nu väldigt glad över att inte ha medryttare så jag kan göra detta jobb själv, alla rider ju olika så då känns det skönt att vi gör detta tillsammans sen i höst får vi backup igen om inget kommer i mellan. Och i höst när jag börjar jobba igen är det nog jätte skönt att ha 2 dagar ledig men ändå få henne riden. Lite motion i skogen och på banan, jobbet vill jag ju göra själv =)
 Förtillfälle har jag ju världens bästa bästis som hjälper mej 1 dag i veckan och nån mer gång ibland. Så man har en ledig dag men kan vara med familjen =)



Snart har jag jobbat en hel månad, har 1 vecka kvar sen blir jag mammaledig igen. Ska bli mysigt!
Det är super skoj på jobbet men man längtar efter sin sessa, det händer så sjukt mycket just nu! och shit av tiden går fort, 1a maj samma dag som jag jobbar sista dagen blir våran sessa Elina 9 månader.

Fick en cykelstol/barnsadel till cykeln åt Elina av mina svärföräldrar idag =) så vi ska snat inviga den med en cykeltur hem till mian föräldra på en påskmiddag.

Nej dags att göra sig redo!



GLAD PÅSK!

Natti!

2011-04-16 / 23:00:25
Dags att krypa till sängs.... Elina sover och Tony är ute på vift med grabbarna.
Har haft bästis på besök, max, streetdance 3, massa prat så klart sen 27 dresses. Mycket trevlig kväll! Men som sker på tok för sällan.... tiden räcker inte till för att hinna allt man vill..... hade jag mer tid skulle jag vilja dansa! men jag skulle även vilja hinna med vänner och familj..... Tänk om man kunde jobba 2 dar i veckan och va ledig 5.... va mycket mer roligt man skulle hinna med =)



Red med systrarna S idag =) Jätte kul! Men självklart lyckades min tös trapa av sig en sko.. igen... men de har ju AL`DRIG hänt förr... nej bara typ en gång i veckan.... bara för att jag sa att skona hade suttit så ovanligt bra i vinter......... de fick man genast äta upp suck... MEN JAG TAR TILLBAKA DET! LÅT SKONA SITTA TACK!!!!!!!
Men super snälla hovis kommer i morgon och räddar oss <3



Nej nu sängen! Har en liten ängel som väntar där uppe <3 och ett stall utsläpp i morgon..


NATTI!

HELG

2011-04-15 / 07:59:31
woho det är fredag och jag är ledig =) Ledig till måndag morgon! Riktigt skönt =)
Det är jätte kul att jobba! Men jag saknar ju mina gobitar hemma såklart men de är mysigt att komma hem när Elina blir jätte glad när hon ser att man har kommit hem igen, det värmer!


Elina kryper för fullt, över allt och de går fort!
Hon fick en jätte fin lärgåvagn av sin farmor och farfar =)
Så nu går hon med den! men vi måste ju vara med för rätt som det är tippar hon när hon blir trött. Men så duktig!




Vi har köpt nya altan möbler, en grill så nu är våren och sommaren varmt välkommna!

Pratas om lite grillning ikväll så får väl se.

Imorgon ska jag släppa ut pollarna sen fixa lite hemma och lite senare kommer bästa L och umgås =) blir en Elina, Linnéa och Sabina kväll <3



nej nu ska det lekas lite! =)

grillat

2011-04-05 / 12:57:33
Igår blev det grilladkyckling av Kocken Emil.
Sofie, Peppe och söta Joline va oxå med så alla 3 vinbärsfamiljerna va sammlad, super trevligt! Men jag va super trött så börrjade nicka under filmen så traskade hem runt tio och knoppade.


Har nyss varit ute och gått med sambo och barn riktigt skönt ute =) Blåser lite kallt men de är sol!!!!!
Körde upp vagnen på altan, såg då att vi fått krokusar i gräsmattan och mina vårlökar är på väg upp, VVVÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRRRRRRRR så underbart!



Nu ska jag don town med Sahara och inhandla present åt våran minsting som så får huvudet doppat i kyrkvatten på lördag. Vi kan dock inte delta då vi är i kralstad hela helgen men en gåva ska fixas =)


Stort GRATTIS till bästa Sahara detta kommer du fixa kanon!!!!!!!!!!!!! Det vet jag för du är grymast ever ;)


nej tack och bock nu vidare till verkligheten! vill hinna allt idag när jag är ledig... humm klona mig kanske....


over and out

dålig uppdate

2011-04-04 / 17:52:27

Har inte haft ork eller lust att skriva nå i helgen, har jobbat så det har räckt med data och sånt då.

Det har gått super aytt jobba, mycket att hålla i huvudet, ny rutiner grejer som flyttats om, nya mediciner, nya kollegor ja det va mycket nytt. Men mycket va som vanligt oxå men behövde frächa upp minnet så har varit helt slut i knoppen.
Igår somnade jag vid 20:30 hade då kämpat för att hålla mej vaken sen 19.00 men piggare idag =)
HAr nu klivit av min första helg helg på jobbet på 1 år, en 4 dagars helg så nu är man trött och njuter av välförtjänt vila.  Ikväll blir det grillat hos Sara, Emil och Wilma <3 mysigt och ska blir riktigt gott! grillad kyckling med rotfrukter *mums*



Va duktig och red hela förra veckan men så tappa hästen vänster framsko IGEN *suck* så hon fick stå under helgen men vilket va super skönt ändå för jag har varit rätt trött ändå.
Men i morgon åker den på igen =)


I helgen åker vi på minisemester till KARLSTAD och ska hälsa på Tonys syster med familj <3 ska få sniffa mini bäbis! Och leka med gobiten Malte. Fullt ös kommer det vara men super mysigt och godmat brukar det bli. Blir skönt att komma iväg lite!


Nu kliar det i våra fingrar... vill fixa altan =)



NÄ nu väntas lek med världens absolut bästa ELINA


Hörs