lördag

2011-02-26 / 16:58:08
började dagen med utsläpp av 7 hästar, mockat och fixat åt 4, phu rätt slut efter det. pustade ut och gjorde sedan i ordning min donna för ett pass på banan. GRYMT KUL! Men helt slut efter=)

Hem duschade, åt lunch, gav lillfisen lunch sedan sov jag och Elina middag. VÄLBEHÖVLIGT! och SKÖNT!

nu göra oss klar för middag hos Linnéa och CJ MYSSSSSSSS!



I MORGON är det JOBB som står på schemat ska bli jätte skoj men konstigt att inte lägga Elina.... aja bra träning ska ju jobba hela april.




HöRs!

nästa

2011-02-25 / 22:03:39
Nästa sängen!!!!!!!!!!! Är jätte trött, seg, bläääää... har utsälpp hela helgen så sovmorgon? nope.. men här är man glad om man får sova till 8 någon gång i veckan och de fick jag idag så ska inte klaga. men i bland får man väl klaga? liiiite ialla fall? =)
Igår fick vi sovrummet spacklat första vändan =) men idag fick hon ta bort hälften och göra om pga av fukt då elementet varit av och dörren stängd (vilken den måste vara pga 2 st 4benta busfrön).
men men segt ändå. får fortsätta på måndag. men snaaaaart får vi flytta in =)


om man byter till en mindre brevlåda lagomt tills räkningarna kommer kan man få mindre räkningar då? eller om man tar bort den helt slipper man då? jag menar jag kan lätt göra mej det besväret varje månad =)



 har gått 1 mil idag *NÖJD*
ska köpa mej ett par nya träningsskor till våren så jag kan fortsätta gå de är sååååå skönt! ska även börja jogga i vår, helt underbart!


surr surr surr, snackar i natt mössan.... har inge vettigt att skriva. men har jag  någonsin det? ändå är det mellan 40-60 st som läser varje dag?! gaahhh stackars er som läser min skit men kul att ni finner mitt liv intresant, för jag älskar mitt liv =)



nä over and out nu mot sängen och john blund, han har suttit och ryckt i min tröja länge nu och tyckt att jag ska komma och lägga mej ;) så får väl offra mej hihi
lika pigg och en zombi!   Sabina pensionären på 24 år de är nått det  =)
men leker man hela dagarna med en söt lite terorist blir man sliten men kul har vi! Älskade dotter <3




HÖRS!

Toppen

2011-02-24 / 09:17:08

Hade en toppen dag igår =)

Dagen började med att jag fick paket av Tony innan han åkte till jobbet, presentkort på spa behandling på spa gammla gefle =) MYSIGT!!!!!!!!!!!

Sedan kom mamma, pappa och mormor på lunch och fika =) super mysigt! Fick massa kläder, smink och annat bra =)

Efter det kom Kusin Mia med mitt kusinbarn Anna och fika =)

senare kom min morbror och hans fru och fikade.

Kvällen avslutades med Tonys föräldrar som vi bjöd på middag, potatis, morötter och rödbeta i ugn med fläskfilé och rödvinssås samt en färsk sallad *MUMS*

Fick även en chokladbok, choklad, duschgrejer, lotion, sockor, fotoram. och jag som inte ens önskat mej nå =)


och Elina fick 2 nya pyamaser, bodys, vantar KANONERS! Hon har ju växt ur det mesta så ska ner på stan någon dag och handla åt henne.


nu ska jag upp och förbereda inför att Emme kommer och hjälper oss med spackling av blivande sovrummet =)
Sedan kommer Sofie, Joline, Sara och Wilma på fika =)

Ha en mysig dag!

på min

2011-02-23 / 08:44:55
Grattis till mej själv på min dag och till andra som fyller idag =)

Det gick jätte bra att jobba igår, grymt kul och så härligt med alla kramar =)


Har inte tid att skriva mer massor att göra idag



Ha en toppen dag

nervöst men skoj

2011-02-21 / 09:56:27
hua börjar bli nervös nu.... ska in och jobba i morgon eller det är introduktion i morgon, ska låsa upp alla min konton så jag kan skriva journaler, dela läkemedel mm sen vart allt finns efter alla om möbleringar...
det är 10 månader sen jag jobbade sist.... shit vad tiden går fort!

Men det ska bli jätte kul att få träffa alla kollegor igen  =) Jag älskar mitt jobb och mycket av det är nog för att det är ett underbart gäng att jobba med <3



Nu ska jag och Elina ut och gå med Sofe och Joline=) sedan ska vi packa lite då vi ska sova hos mina föräldrar i natt så ska Elina få vara med dom i morgon medan jag och Tony jobbar.
Sedan ska vi baka lite oxå, fyller år på onsdag så vill ha lite att bjuda på då =)

nej nu ska vi sätta fart och få lite nytta gjort idag!



Har för övrigt träningsvärk i hela ryggen och magen efter gårdagsens pass, jag och Linnéa red nästan 2 mil men sååååå härligt!
Bojsan va dock halt efter troligtvis en broddspark men vi hade tur och fick låna cashmira och det gick kanon!
Det är så underbart att rida med Linnéa för vi tycker och tänker så lika, underbart! sen pratar vi en hel del oxå hihi underbara vän!








ha en toppen dag!

fullrulle

2011-02-19 / 10:16:01
började dagen med att släppa ut pollarna med Linnéa men vi bestämde oss för att inte rida då det va -28 garder när vi släppte ut. Men det är mysig att vara i stallet och pyssla, och att släppa ut är jätte mysigt även om det är ibland lockande att ligga kvar i sängen men man piggnar till fort när man kommer ut och möts av 7 pigga och glada hästar =)

Snart ska vi åka och stor handla och ikväll ska vi på bio, första gången sen Elina kom till världen. Det ska bli mysigt! men självklart är det alltid tufft att åka i från henne men hon kommer ha det super skoj med sin farmor och farfar =)
och det rä bra träning för från och med tisdag börjar jag jobba extra sen ska jag jobba hela april så det är nyttigt för oss båda att vara i från varandra lite så det inte kommer som en chock. Vi har ju trotts allt varit med varandra nästan dygnet runt i 6½ månad nu.





Igår va min pärla super pigg men riktigt fin! Va inte så sugen på att trava så hon fick galoppera bakom de andra när de trava ( en stund sen gick hon med på att trava) men jäklar va duktig hon börjar bli på skänkelvikningar =) Förr blev hon lite stressad när hon inte riktigt förstod men nu va hon så duktig så och flyttade fint udan utan nå stress alls. Hon verkligen älskar att få jobba och tänka och får hon dessutom beröm (vilket hon får massor av) blir hon så stolt och ger lite extra.





Ha en trevlig dag!

de ljuvliga ordet FREDAGSMYS

2011-02-18 / 10:15:33
Idag är det fredag, helda dagen lång och de är underbart!

Har sovit rekord bra, bästa natten efter 8 väldigt sömnlösa så de gör att jag är extra glad, Elina är lite piggare!

Tony kommer snart hem och har helg, ska gå ut och gå i det vackra vintervädret, ska rida i dagsljus, ska äta godis och mysa framför en film med min härliga familj. Denna fredag känns underbar!

Ha en toppen dag!

HALLÅ?

2011-02-17 / 16:36:11
Alltså skriver folk vad som heslt i sina bloggar och på FACEBOOK? Vissa statusinlägg får ju en att undra om vissa är född utan hjärna?

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Ingen som gjort mej nå illa eller så men blev sååååå sjukt upprörd så va tvungen att skriva av mej.


Gör inte en höna av en fjäder, tänk efter 2 ggr extra så blir nog allt bättre till slut.



present

2011-02-15 / 15:33:49
igår hade jag en riktigt bra dag =)

Först besök av mamma, pappa och syster. Elina fick en jätte söt boddy och vi fick en ask ed gelehjärtan och choklad hjärtan *mums*

sedan kom systrarna S, sååå kul! Va riktigt längesen jag träffade Emma så det va riktigt kul att dom kom och hälsade på =)    (kan ingen här på området sälja till henne så vi får dom som grannar?!)


efter de kom älsklingen hem och då fick jag en bukett rosor med blandade färger sååååå vackra fick även en super fin ljuslyckta! som jag har vilja haft jätte länge och den hör va mycket finare än vad jag hade tänkt mej =)

efter det åkte jag och tränade min älskade Calibera, hur underbart som helst! Så duktig och så go!''

Kvällen avslutades med filmmys med mina hjärtan=)  snacka om toppen dag!

önskar bara Elina kunde få bli frisk.... gör så ont i mej att se henne hosta så hon blir slut och ledsen =( Min prinsessa ska vara frisk och glad =)





Idag har vi haft en lugn dag, varit i stallet och fixat tillsammans med bästa L =) sedan bara varit hemma och tagit de lugnt. Skönt med sådana dagar och ett måste när man inte är helt pigg.

Jag har föresten hittat en skit snygg fondvägg till vårat blivande sovrum! men ingen bild fören det är klart ;) kan ju hända att det blir en annan innan det är klart måste se hur denna ser ut live innan vi bestämmer oss helt men 99% att det blir den. SÅÅÅÅÅÅÅ snygg!


nej nu kommer Tony snart hem, dags att tänka på middag. Hummm *kliar mig i huvudet*..... undra va vi ska hitta på idag....  se upp kylen here I come! dags att rota lite och slå igång hjärnan och använda lite fantasi =)

                                    Hörs!

tjejkväll

2011-02-12 / 19:06:13
ikväll har jag och Elina tjejkväll medan älsklingen är med grabbarna och lirar nå spel.
så nu har vi myskläder och pyamas på och nu blir det mys och film och BUS såklart!



ha en trevlig kväll

spa

2011-02-12 / 12:38:55
Efter ännu en natt med minimum sömn så har mina hjärtan farit ner på stan för att köpa födelsedagspresent åt mej=) vilket innebär att jag får lite egen tid vilket passar kanon då jag vaknade med dunder förkylning idag. Så jag ska ha lite hemma spa =)  Ska ge håret lite extra inpackning idag, alla blekningar är ju rätt påfrestande. Men den bruna färgen va jätte bra och skonsam precis som de stod så håret återhämtade sig kanon av den!



Ganska så sprecis så här blev mitt hår i färgen, SUPER NÖJD! får se om det blir lite slingor sen men först ska jag ha så här ett tag för jag trivs så bra i det =) men lite närmare våren blir de kanske någon slinga oxå.

Tusen Tusen tack till underbara Sara för din hjälp! 15 förpackningar och massa tid senare blev vi riktigt nöjda.
Har jag nämnt att den bruden är en underbar vän? då gör jag det nu HON ÄR UNDERBAR och en RIKTIG VÄN!



2010 blev ett minnesvärt år på många sätt, våran Elina kom till världen och ny vänskap bildades!


Börjar dra ihop sig för en ute kväll med brudarna ;) ja inte nu men snart =) och de ska bli jätte skoj! Får se vem som vill följa med =)


Har en sjuklängtan efter mitt 4 benta hjärta så får se om jag samlar ihop mina krafter och åker ut och pussar på henne lite =) i morgon ska jag släppa ut och har jag kraft så ska jag upp på hennes rygg och bara njuta av att vara vi.
Bästa Linnéa tog mitt utsläpp idag <3 värt guld efter 2 vakna nätter.

 Och idag kommer vackraste MISSY till vårat stall! Hur bra blir inte de? SUPER! Både hästen och hennes ägare Emma är underbara och blir grymt skoj att stå i samma stall som dom igen =)



En underbart vacker bild på Emma och Missy. Hoppas Hon inte tar illa upp för att jag lånade denna bild av henne, men den är sååååå fin! Precis som brudarna på bilden <3

nu skutt in i duschen, ska inte slösa min egna tid framför dumburken.

Ha en ljuvlig dag!

valet och kvalet.....

2011-02-11 / 20:49:42
medryttare eller inte är den stora frågan.....

tycker så synd om min älskling som får lida när min tid inte räcker till.... men de kanske ordnar sig...


Funderar fram och tillbaka.... vill inte ha en massa som provrider.... vill hitta en bra direkt i så fall.... och tro mej de är svårt... har försökt några ggr....



aja får grubbla vidare....













Menj en sak är jag säker på när det gäller dej min vän, och det är att jag älskar dej! och vi ska klara detta! Tills döden skilljer oss åt min trogna vän! och eftersom det är jag som bestämmer så dröjer det LÄNGE tills den dagen kommer.  <3

sjukstuga....

2011-02-11 / 15:41:56
Här hemma har vi sjukstuga =( först har Tony varit sjuk och nu har vårat hjärta blivit sjuk=( 40 graders feber, hosta och snorig, tycker så synd om henne!

I natt har vi suttit och sovit, försökt få i henne vatten mm ingen aptit så blir flera små portioner och mycket vätska så hon ska orka.  vill bara hjälpa henne!



nu är håret fixat, ljus gyllenbrun =) super nöjd! Bild kommer sen, nu åter till sjukstugan.

Hörs!

orange

2011-02-09 / 08:30:29
så här ser mitt hår ut just nu.



nå liknande dessa bilder ska det bli. Ska först ljusa upp det lite till för att sedan få till en fin brun färg som vi senare ska slinga.








så här såg jag ut när vi börja

färg

2011-02-08 / 21:31:46
japp ny färg på G. ser just nu som som en flammig persika hihi not hot men blir nog bra sen. ska blekas lite till sedan snyggas upp med lite bruna toner men med en lite sommrigare/vår känsla. ja som i inlägget tidigare om förändring.
Kul att man har en sån bra vän som gillar att hålla på med hår =)



Film kväll med kärleken nu

steg

2011-02-08 / 16:42:45
Idag tog Elina nårga steg med bara lite lätt stöd så hon inte skulle tippa frammåt i fall hon skulle tappa balansen, men gick gjorde hon helt själv! =)

Det började med att hon stod mot soffan och sedan  flyttade sig åt sidan, sedan släppte hon soffan och fick då hålla sig i min arm och gick några steg. Duktiga tjejen! Men gahhhh va fort det går



En bild när hon ståtränar med pappsen =)

!


nu i väg och fixa håret hos Sara, nyfärg =) spännande!

sjukling

2011-02-08 / 08:35:07
Har en sjukling här hemma, så jag och Elina försöker vara tysta så han får sova. Men man kan inte låtabli att skatta, när Elina går i gå stolen så vända hon på huvudet och titta på mig och släppte sin leksak och blundade hårt innan den träffade golvet. Hon visste att smällen skulle komma. hihi gofia!

idag ska vi plocka lite hemma och sen blir det en prommis, har grymträningsvärk efter i går när jag red min mycket pigga Calibera . Men så underbar! Längtar efter en ridbar ridbana så man kan jobba lite bättre =)




nej nu frukost!

klen uppdatering...

2011-02-07 / 11:27:02
ja nu har jag varit dålig på att skriva men har bokstavligen haft fullt upp. de har varit dop, överaskningsfest för Tony samt 25 års firande med släkt.


Bjuder på lite bilder från dopet =)












nu i väg och skriva på lite papper =)


Hörs!