fullrulle

2011-02-19 / 10:16:01
började dagen med att släppa ut pollarna med Linnéa men vi bestämde oss för att inte rida då det va -28 garder när vi släppte ut. Men det är mysig att vara i stallet och pyssla, och att släppa ut är jätte mysigt även om det är ibland lockande att ligga kvar i sängen men man piggnar till fort när man kommer ut och möts av 7 pigga och glada hästar =)

Snart ska vi åka och stor handla och ikväll ska vi på bio, första gången sen Elina kom till världen. Det ska bli mysigt! men självklart är det alltid tufft att åka i från henne men hon kommer ha det super skoj med sin farmor och farfar =)
och det rä bra träning för från och med tisdag börjar jag jobba extra sen ska jag jobba hela april så det är nyttigt för oss båda att vara i från varandra lite så det inte kommer som en chock. Vi har ju trotts allt varit med varandra nästan dygnet runt i 6½ månad nu.





Igår va min pärla super pigg men riktigt fin! Va inte så sugen på att trava så hon fick galoppera bakom de andra när de trava ( en stund sen gick hon med på att trava) men jäklar va duktig hon börjar bli på skänkelvikningar =) Förr blev hon lite stressad när hon inte riktigt förstod men nu va hon så duktig så och flyttade fint udan utan nå stress alls. Hon verkligen älskar att få jobba och tänka och får hon dessutom beröm (vilket hon får massor av) blir hon så stolt och ger lite extra.





Ha en trevlig dag!
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: