nattuggla

2011-11-15 / 19:56:11
i natt som var har jag jobbat natt och ska nu göra mej redo för nästa... Är inte ett dugg pepp då jag sov jätte dåligt =( Men vet inte varför förra gången sov jag som en prinsessa och vaknade inte en enda gång idag  har jag vaknat 2 ggr i timmen och det suger.
Men men bara att bita ihop, kanske äta lite godis och få en sockerkick? Tur det finns smink iaf så man ser pigg och vaken ut på utsidan =)


Jag ser verkligen fram emot nästa schema period! SEMESTER woho så skönt det ska bli =)

Men jag längtar efter snö nu! Fast inte biten att behöva frysa och skrapa bilen men det hör liksom till =)

beviljat

2011-11-10 / 19:53:19
Har ju glömt berätta att jag nyligen fick min ansökan om att få bort reservationen på Callies framben BEVILJAD!!!! Efter nästen 6 månader sedan jag skickade in papprena (och då hade jag försökt några ggr tidigare att ens få möjligheten att prova få bort den) så har jag äntligen fått bort reservatioen, men fick skickan in allt 2 ggr då de tappade bort dom den första gången *suck* sen nu när jag började ge upp hoppet om respons så fick jag hem de nya papprena inför nästa försäkrings år och då hade dom tagit bort den =) en glädjande nyhet!!



Ett bevis på att STÅ PÅ DEJ!!!!!!!!!!!!!!





Min vackra tjej <3

Stora tjejen!

2011-11-07 / 19:58:46
Va till BVC i dag för 15 månaders koll nu är Elina 78,5 cm lång och väger 9,9kg STORA TJEJEN! Hon ligger fortfarande straxt under medel men följer sin kurva stabilt vilket är det enda viktiga =)


OBS gammal bild på sessan.


Hon är fortfarande sjuk så den här veckan turas vi om att VAB. Önskar hon blir bra snart!

På onsdag är det dressyrträning för bästa Frida =) Alltid bra att ha något att se fram emot. Och det är dags att komma upp i sadeln igen...



Nu väntas lite träning med sambon här hemma!



Har suttit och kikat lite på transporter igen, VILL HA! VILL TÄVLA OCH TRÄNA!!!!!!!!!!!!  men man måste ha lite klirr i kassan först =) men nu börjar jag komma underfund med VAD jag vill ha, utbudet är stort och modellerna är många.... man måste veta vilket sorts golv man vill ha, väggar, tak, ramp och lucka, sedan alla finesser med bommar, sadelkammare, sparkskydd mm. Man lär sig massor av att fråga runt och läsa på. Är rätt nöjd med att det tar lite tid för jag hinner lära mej massor och vet lite vilka modeller som passar mina krav och inte. Man ska fundera ut prisklass och om man vill köpa nytt/begagnat. Och det är en väldigt viktig investering och en större summa pengar så det är verkligen en sak att tänka igenom lite extra.

Några tips från någon av alla läsare?


Ha en trevlig kväll

lilla sessan

2011-11-05 / 11:26:07

Åeter igen är våran lilla sessa sjuk =( såååå synd om henne!
Hon började kräkas sent på torsdag kvällen, är dunder förkyld och har en jädrens elak hosta. Ska bli skönt att få komma till bvc på måndag och få någon som kan titta på henne. Hon är ju jämnt sjuk =( vet att det kan bli så av dagis men det började liksom tidigt i våras... Hostan hon har nu kom i september och avtog lite men försvanns inte och nu har den trappats upp kraftigt... hon hostar tills hon spyr typ.... Och då gör det ont i hjärtat. Man känner sig världelös och hjälplös. Men på dagarna så är hon lite piggare, busar och skrattar men vill gärna mysa och vila lite extra. Vilken underbar liten tös vi har! Svårt bara att be henne vila och ta det lugnt så hon blir frisk.... Undra vem hon kan ha det efter??? ;)





Göra sig redo för en kväll på jobbet. Är lite jobbigt att åka och jobba när Elina inte mår bra men hon har ju sin underbara pappa hemma <3

mini

2011-11-03 / 18:53:57
minihelg! Är ledig tills på lördag kl 14 SSSKKKKKKKKKÖÖÖÖÖÖÖÖNNNNNNTTTTTTTTTTT efter dessa tuffa dagar.
I morgon blir en dag med underbara mammsen <3 Och ELINA såklart, det är mys som gäller den ledigatiden =)


<3

2011-11-02 / 20:05:31

Går inte att beskriva va denna fyrbenta vän betyder för mej <3







och nu är det hon som får lida för att jag jobbar och har svårt att hinna allt... men det ska ordna upp sig! På något vis vill hinna allt, familj, jobb, häst och mina underbara vänner. Tråkigt att knappt hinna träffa någon... känns som att en adressändring bör göras snart...




uppochner

2011-11-02 / 19:12:27

uppochner japp så känns det... upp och ner fram och tillbaka ut och in.... KAOS i mitt huvud.... tamkar snurrar som virrvelvinden. men kan inte sätta fingret på det... allt är som en enda röra i huvudet....

men jag kommer alltid på fötter så småning om ibland tar det tid, och det är väl tid man har? fast ibland eller väldigt ofta känns det som att tiden inte räcker till.. klona sig?!
Tid att hinna med allt... tid att hinna stanna upp....

PAUS TACK! en sådan knapp önskar jag att det fanns.