tystnad

2010-12-30 / 08:26:53

Han har hämtat en av sina änglar och tagit en underbar peron ifrån oss.....

Hur berättar man för sina barn att deras pappa aldrig kommer hem igen? Hur orkar man gå vidare när man har förlorart sin man, sin livskamrat? ofattbart! orättvist!


Men jag vet att du va en toppen pappa, en person som får alla att skratta och le, full i bus och ett hjärta av guld.


Det sägs att allt har en mening. men va fan har det här för mening? 2 små barn som måste växa upp utan sin pappa, en kvinna som förlorat sin älskade, föräldrar som förlorat sin son, syskon som förlorat sin bror, kollegor som förlorat sin kollega. vart finns det en mening med det?
Én man som utbilda sig för att rädda liv och älskade sitt jobb, är detta då tacken för det?
Jag kan inte förstå vill inte förstå....


Har dubbel kollat telefon att den verkligen ringde igår, det kanske bara va en sjuk dröm.... men klupen i magen finns kvar... huvudet känns som en blyklump efter all gråt... de va på riktigt.... denna sjuka dröm va på riktigt...
Har även kollat facebook... det är sant...

Vad säger man till familjen? Att allt blir bra? Att allt sker utan en anledning? Att allt har sin mening? skulle inte tro de va, deras pappa, make, son, bror är borta, borta föralltid.


Det är lätt att gnälla över små saker, lätt att tycka synd om sig... men tänk på dom som drabbas av sådana här saker? Saker som aldrig blir bra igen. Man har jäkligt lätt att gnälla så fort det blir lite motgångar... men man kanske ska uppskatta det livet att har bjuda på för man vet aldrig när det tar slut....


Jag är glad att jag finns changsen och äran att lära känna dej, i alla fall lite. Du va en fin person som bjöd på många härliga stunder. När det va tungt och stressigt så fick du oss att plocka fram att leende och ett skratt.
Jag har fortfarande din fru som kollega, men det blir kosntigt att du inte sitter med oss i personalrummet och skämtar och diskuterar..... ni va ju ett.... nu är ni halv..... jag sänder mina tankar till din familj igår, i natt, i dag och den närmsta tiden....

Även om du har slitits i från oss alla så finns det en sak som alltid finns kvar och det är minnena från tiden vi fick dela med dej.




Jag vet att du ligger på ett mjukt, fluffigt, härligt moln och vakar över din familj.

Sov gott min vän! och vila i frid

väntan.....

2010-12-13 / 10:42:08
Idag är det en tung, nervös, klump i magen dag.... speciellt för två av mina fina vänner... Systrarna S och en väldigt fin häst..... 

Fakta ska tas fram.... information ska ges.... och ingen riktigt vet....    ingen dag som man önskar någon....

MEN DET SKA GÅ BRA! DET ÄR ETT POSITIVT BESKED SOM SKA KOMMA. DET ÄR TVÅ GLADA TJEJER SOM SKA RINGA MIG LITE SSENARE IDAG. DET BARA ÄR SÅ DET HAR JAG BESTÄMT


Om det nu finns rättvisa i denna värld så bör en sådan fin häst, med så många härliga år kvar att leva få changs att fortsätta sina dagar här på jorden.... att det kanske är en liten liten skada men som kommer bli HELT bra.


Att vänta är aldrig kul, att inget veta bara grubbla och spekulera är jobbigt och tar på krafter och ork.....


Visst många förstår inte hur man kan känna så starkt för sina djur, men är man en riktig djurägare och djurälskare så förstår man dess kärlek.  Ett djur blir en familjemedlem, ens barn, man vill hjälpa man vill göra allt man kan.


MISSY du ska bli bra för jag vet 2 underbara människor som behöver dej och älskar dej! Du måste bli bra så du kan få komma hem och göra vårat stall komplett. Våren trio är inte fulländad utan dej...



Håller andan och hoppas av hela mitt hjärta!  Idag ska det gå bra!



Styrke kramar till er mina vänner

tack för de riktiga

2010-12-09 / 12:15:56
Jag har alltid tyckt om att ha många vänner runt omkring mej, helst överallt. Vilket har resulterat i att man har många ytliga, som man mest omgåtts med när det har varit fest.
Men sedan jag blev gravid och fick bran så upptäckte jag vilka som var mina riktiga vänner. Mobilen blev allt tystare, va väl inte lika kul när jag inte hade fest om helgerna eller skulle ut och festa.

Du är en toppen vän, vi har så kul ihop. BULLSHIT!  spriten som talar alkis! FÖr så fort jag slutade dricka så blev mobilen tystare, folk som påstod sig vara en bra vän mm bara försvann när jag slutade festa.

Jag blev inte nunna och låste in mig på ett kloster, jag blev mamma. Att vara mamma gör att man fortfarande kan umgås och göra saker. Men jag kan ju inte dricka alkohol när jag ammar, eller kan kan jag ju men hur bra vore det?
Men jag fick ju bevisat vilka som var riktiga vänner och det rä jag glad för och er håller jag varmt om hjärtat!

Ska bli intresant och se va som händer den dagen man går ut på krogen men dont even try jag vill inte ha er i mitt liv. Jag vill ha riktiga vänner =) och dom som finns kvar är dom bästa!


Jag har en allra bästa vän, henne fann jag 2007 men de känns som vi kännt varandra hela livet och hon har alltid funnits vid min sida. En riktig vän som står mej nära. Älskar dej!




ojoj låter som en ilsken bitch en de va bra skönt att ventilera sig! Ingen är ju tvingad till att läsa skiten jag skriver.





PRINS

2010-12-09 / 11:18:38
Jag har världens bästa sambo! Kärleken i mitt liv!
Så detta blir ett inlägg för honom <3

Vi träffades i maj 2009 och sedan vi började umgås har vi inte varit i från varandra, det va rätt från första början.
Vi har festat ihop, spelat fotboll, lagat mat, köpt bil, radhus och skapat världens vackraste dotter ELINA.
Vi har alltid kul när vi umgås =) Självklart kan man bli irriterad på varandra ibland, konstigt vore det annars MEN vi har aldrig bråkat och det är grymt skönt för i mitt förra förhållande va det bråk från vecka 1 och 3 år frammåt....





Han är snygg, han är snäll, omtänksam, rolig, smart och han är MIN!


Så nu har jag fått skryta lite om prinsen i mitt liv.

Jag hoppas att alla får changsen att bli lika lycklig och få träffa någon som är lika bra =)

Stolt, Glad, Nöjd, Stel

2010-12-08 / 19:32:39
Har haft 2 helt underbara träningspass med Callie, igår tränade vi galopp i djupsnö. 30 minuters diskussion om tempo sen 15 ljuvlig galopp i sannsat tempo. Är lite feg för att lätta på häcken min i sadeln ibland för ryggen fri för CAllie brukar kunna bli Callie härmar en studdsboll och de är så drygt och gör så ont i ryggen för hon är duktig att skjuta rygg när hon sätter den sidan till. Men jag bet ihop och tänkte att jag landar ju mjukt i all snö iaf... Ställde ig i trepunktssitts och jäklar vilken galopp hon fick! Hela ryggen höjde sig och hon änvände hale ryggen i varje språng!

Idag har jag ridit med Birgitta, red över en mil, lite galopp och massa trav. Trotts lite bocksrång från Rita så travade Callie lugnt och stadigt vidare och väntade ivrigt på vad vi skulle göra här näst.


Nu är jag trött i hela kroppen och har grymträningsvärk men sååååååå stolt och nöjd!
I mogon blir det en sväng med pinglorna Linnéa och Frida =)


Älskar min alldeles egna CALIBERA!




Jag håller tummarna för dej min vän, håller tumarna för bra besked!




Hörs!

typ klart

2010-12-05 / 15:59:09
nu är köket typ klart (kakel lister ska upp samt en silikonfog intill bänkskivan).

Vi har målet väggar och tak. Haft lite färgkrig, bus och massa skratt! Tänk att vi har så kul ihop i allt vi gör <3
 Vi har även bytt bnkskivor, diskho och blandare (alltså kranen) och köpt nya köksmöbler.
ÄR GRYMT NÖJD!!!!!!!!



Ska laga kött och potatisgratäng nu, mums! Idag är det en toppen dag men familjemys på schemat <3 Har nyss varit ute på 1 timmes prommis med Tony och Elina underbart härligt!

I morgon ska jag på återbesök för astma koll. hua hoppas de har blivit bättre!


Ha en mysig söndag!

stjärna

2010-12-05 / 15:45:44




                                                                              VÄNNER ÄR SOM STJÄRNOR,
                                                                              MAN KAN INTE ALLTID SE DEM
                                                                              MEN MAN VET ATT DE FINNS DÄR