längtar såååååååå

2009-07-31 / 13:01:25

just nu´längtar jag nå sjukt mycket efter att få rida igen. vill att du ska blir bra snart min älskade Callie!!!!!!!!!!

den hårda svällda hasen börjar mjukna de känns som vätska så får se om de blir bättre eller sämre nu för något är de som händer. hoppasa att de blir bättre!
Tvättar och pysslar om benet dagligen och kollar tempen och hon har fortfarande ingen feber och de forsar inte lika mycke var även om de siprar lite så är de inte samma mängd längre så de känns bra för de fräter så mycket på huden under. Ska köpa hästsalva tänkte jag för att se om de hjälper till att skydda huden lite. Provar lite olika för att hitta nå som passar till slut.
Hon ska bli bra så är de bara =)




saknar min Tony oxå, sängen blir såååå stor utan honom men missarna var nöjda med min fulla uppmärksamhet hihi gobitar.


Iza var förbi här igår och drack lite te och snackade lite =) riktigt trevligt va så himla längesen! kul att få en uppdate om va som hänt och så. bor ju så nära varandra nu så de är pinsamt om vi inte ses mer. Men de är inte så lätt att hinna träffa alla när man jobbar skift. men de blir en inflyttningsfest snart så då kan jag ju bjuda alla gobitar och umgås med alla samtidigt =)


Nä nu ska jag göra mej klar sen cykla till jobbet. får se va som händer efter jobbet ikväll de är ju helg och jag är ledig wee!!!!!!!

ha en toppen fredag
Kramar

måndag

2009-07-27 / 23:12:18
japp idag har vde varit måndag från början till slut.

har shoppat lite med Sofie, riktigt härlig tös, sedan blev de mat och biljard på interpool med trevligt folk=) jag och Linnéa vann 3 ggr i rad på bailjarden weeeee häst tjejer är de bästa ;) men vi vann första gången helt av oss själva dom andra 2 ggr hade dom andra ner den svarta men de räknas väl inte? de viktigaste va ju att vi vann =) mycket nöjd må jag säga!



imorn ska jag till lager 157 med Linnéa ska bli jätte skoj ,har väl inte råd egentligen men va fan bara att komma i väg en vända är ju skoj! sen kanske man kan köpa ett par jeans iaf =) de visar sig!

nä nu ska jag sova är sååååå trött efter denna dag. men nu är den över


sov gott

sov gott

2009-07-27 / 23:07:11
2009-07-27 14:25









Förlåt



sov gott hjärtat


sängen =)

2009-07-24 / 23:11:00
weeeee måste bara få berätta att världens bästa pappa har precis fixat min säng! så nu står den på benen så man slipper ligga intill golvet =) SÅÅÅÅÅ skönt! me like ser fram emot att krypa ner i den! fast den va ju skön utan ben men ändå.


ska nog kika på ett avsnitt av OTH så ska jag lägga mej sen.

VILL BLI FRISK!!!!!!!!!!!!!!!! så sova ska vara den bästa medicinen och jag sover ju 22 av 24 timmar om dygnet känns de som så snart är jag pigg och kry.

imorn ska jag följa med Linnéa till stallet ska bli riktigt skönt, saknar henne och töserna våra! plus att de blir lite segt att se samma väggar hela tiden....  men jag triv här de är inte de... jag är inte van att va inne så många dar i sträck, får lite ut längtan =)
har ju iaf super sällskap av Kurre och Nellie =) me like!


Ha en toppen kväll allihopa! och ta en drick åt mej ;)

kram kram

livet

2009-07-24 / 13:34:48
Ja när man ligger hemma och är sjuk hinner man tänka mycket, förmycket kanske?
Man hinner grubbla på vad som kunde ha varit annurlunda om, vad som kommer hända, hur framtiden kommer att se ut OM. dette OM uppkommer ständigt om om om. äh man ska nog inte tänka så mycket man ska inte försöka styra livet. Det som händer de händer det är någon mening med allt. Det tror jag ialla fall, vill tror att ur allt dåligt kommer de alltid något gott =)

Så att jag ligger här och grubblar beror på att jag kommer komma på något bra, för som jag sa ur allt dåligt kommer de nå bra =)

Jag ligger och slö kollar på OTH, så bra att jag lånade den serien av Linnéa!!!!!!!!!!!


Du och jag föralltid!!!!!!!!!!!!

Du är min andra hälft, den bästa vän man kan ha. Tänker aldrig släppa dej bara så du vet =)


Mitt älskade busfrö dampar sig lite, men åååååååå va jag saknar de nu!
Fast hon dampar, studdsar, bockar, reser sig så älskar jag henne och hyssen går att ta med en klackspark när man tänker på allt hon ger mej. Styrka, glädje, avkoppling, kärlek, motion, ansvar. ja allt ger hon mej!


Kärlek, kärlek kärlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så underbar =)

de jag har kommit på under mitt grubblande nu när jag har skrivit och sovit (är helt slut så måste vila lite mellanåt ) är att jag är rätt lycklig, har de finaste personerna i mitt liv, underbara sambosar, underbar häst, underbar familj, underbara vänner, underbar pojkvän, ja alla som finns i mitt liv är underbara och de älskar jag er för och är så tacksam för att ni finns i mitt liv och är en del av mej.

Ta hand om er och passa er för den hemska förkylningen som går den är seg!

Kram

****************

2009-07-22 / 22:28:39
såååå tråkigt att vara förkyld...... vara hemma man hinner tänka så mycket.... mer än va man vill.... not good.

blev bjuden på max idag av min gobit! så snäll =)


har kikat på film, var faktiskt vaken 1 hel film!!!!!!!!!!!!!!!!!! men nu har jag  sovit genom en hihi är helt hopplös.
ska gör mej klar snart och lägga mej, är helt slut, nu hör öronen svällt igen fasen va ont de gör.


Men nu längtar jag efter min pärla, längtar efter att bli ett med henne igen! Hon får mej att må så bra, är oslagbar med henne.

Du och jag Calibera! du och jag =)

så skönt att benet börjar bli bättre. Längtar så sjukt mycket efter att få hoppa upp på henne och bege mej ut i skogen och glömma allt för en stund. en helt obeskrivligt härlig känsla!

nu ska jag och mina sambosar gå och lägga oss, skönt med stor säng för dessa små söta varelser kan ta stor plats i sängen tro mej men de är härligt skulle inte vilja somna utan dom!

shit va du har vuxit tösen min! så fin så =)


mannen i mitt liv!!!!!!!!! alltid lika go =)


som ett gift par, håller alltid ihop =) er kan man alltid räkna med! KÄRLEK till er båda




så sov gott
de ska vi göra

natti natti

förkyld =(

2009-07-22 / 12:00:41
usha va de är segt att vara förkyld! har sovit hur mycket som helst, gick hem lite tidigare från jobbet igår och dumt nog hade jag varit hurtig och tagit cykeln var helt slut när jag kom hem... men slocknade direkt, vaknade vid 18 tiden då sa bästa Linnéa att hon kunde titta till min älskling som blivit MYCKET BÄTTRE i sitt ben =) så jag somnade om igen och sov tills mamma och pappa kom.
Dom hade köpt lite fil åt mej och plockat hallon, köpt en mode/skvaller tidning och hade med sig kattställningen, världens bästa mamma och pappa!

Har beställt en höst jacka som jag fick här om dagen, är så nöjd med den=) nu vill jag hitta en snygg väska att ha till ;)

sitter här och surplar på mitt te =) fryser och har ont i halsen så gott med te då! men ska försöka hålla mej vaken en stund innan jag sover middag igen =) men blir så slut av förkylningen och febern, segt som fan!

på måndag kommer lönen, ser fram emot den! lite segt att behöva förlora 900 kr för en förkylning men men hade fan inte orkat jobba en dag till men den heller. och måste ju tänka på patienternas hälsa, inte ¨så bra för dom att bli smittade.

vill fixa ordning lite här hemma sen =) köpa en eller två byråsar och lite små saker, har gjort en låååång lista som jag ska avverka pö om pö =)

aja ha en toppen dag!
nu ska jag vila lite =)

orka?

2009-07-17 / 20:12:55
hur ska man orka när hela ens tillvaro vänds upp och ner?!

Du måste bli bra min älskade!!!!!!!!!!!!!! Det gör ont i mej att se dej lida...... de måste bli bra så du får komma ut och leka med dom andra igen.... du måste bli bra för jag behöver dej, mer än någonsin!


Älskar dej Calibera!

underbar vän

2009-07-14 / 22:54:02
Tack för att du finns i mitt liv, för de stöd du ger. Jag vet inte va jag skulle va eller göra utan dej!?

Är så glad för att vi har hittat tillbaka, de känns så för mej iaf... de känns bra... de är dej jag vill ringa när jag behöver någon... de är du som lyssnar´, stöttar och finns där. Du är underbar!

och vi delar ett stor intresse tillsammans, och de kommer göra att vi alltid har något ihop.

Vi har nog ett speciellt band, känns som du funnits i mitt liv hela tiden en sådan vän borde alla ha och jag är glad att jag har dej!

Älskar dej Linnéa!
Tack för att du finns

underbart liv

2009-07-13 / 12:39:01


Nu blir de ett betydligt kortare inlägg, Nellie raderade precis allt jag hade skrivit! den lilla gobiten....


Ja så känner jag verkligen just nu!    Börjar komma i ordning här hemma, självklart kommer de va massa små saker jag vill fixa inna jag är helt nöjd. men en bra bit på vägen är jag =) Vill tapetsera om i vardagsrumm och hall, köpa nya byråsar (vette fan va de heter i plural) ska köpa en tv, tvbänk och spegle mm men de kommer =)


Jag red igår, första gången på väldigt länge, men åh va de va härligt! Jag känner mej oslagbar på Caliberas rygg, älskar att rida henne! Red barbacka igår för hon hade så fula brommsbett där sadelgjorden ska sitta men hon är skön att rida barbacka, och ännu skönare nu med sin sommarmage ;) men den ska tränas bort nu! nu ska hon bli så snygg som jag vet att hon kan, de behöver både hon och jag. för jag har inte heller tränat som jag brukar. not good!
men de har varit mycket i mitt liv, men nu känns de lugnare och bättre!

har världens bästa sambos, Kurre och Nellie, man är aldrig ensam, har alltid sov sällskap, någon som gör hyss och som får en att skratta även om man borde bli arg vissa ggr men de är härligt!

jag har bestämmt mej att se allt från den positiva sidan, då mår jag bättre och de kanske smittar av sig på dom jag tycker om. Vill att alla ska må bra och ha de bra =)

Har underbara föräldrar, fick lampor av dom igår, en sopkorg till badrummet, en vetesäck och lite små grejer. Bjöd dom på pizza och satt och prata, dom har ju inet sett hur jag bor än =) men dom tyckte de va jätte fint=)

Har underbara vänner, har tillbringat lite tid med en väldigt speciell vän nu några dagar och de känns sååååå bra! Älskar dej Linnéa och jag vet att de är du och jag ;)

Har en underbar pojkvän! så himla go! Men tycker så synd om dej nu när du inte mår bra *krama om*

Tänkte jag skulle ringa och tracka syrran snart vi bor juh nästan grannar nu =)

längtar till helgen oxå, ska till bästa Elin på lördag på lite fest ska bli jätte skoj! Har alltid haft kul när jag festat med Elin och Linnéa så goa så =) och nu var de längesen så de ska bli riktigt kul!!!!!!!!!

nä nu ska jag fortsätta städa, gavlis killen kommer snart tillbaka och ska fixa mitt väggutttag som saknar kåpa =)  riktigt bra sevice!

ha en toppen dag!

lägenheten=)

2009-07-09 / 10:32:26
Trivs så himla bra i min lägenhet de känns riktigt bra =)
nu har katterna flyttat in oxå Nellie fanns sig direkt men kurre har börjat komma ut i lägenheten nu, låg först och gömde sig bakom soffan sen har han legat bakom duschdraperiet och gömt sig men nu har han vågat sig fram =) han är ju lite fegare än Nellie och känsligare psykiskt så visste att flytten skulle bli jobbigast för honom men jag tror inte att han skulle vilja bo någon annanstans utan mej heller så de här kommer bli  bra han behöver bara få tid. tänker avvakta med inflyttningsfesten tills han mår bra de är ju trotts allt alla 3 som bor där nu =)

Är i forsby nu och skulle hämta lite saker men de är ju storm ute så går inte att köra nå saker i de här vädret allt blir ju jätte blött innan jag har fått in de i lägenheten. så blir bara lite städ här i forsby efter mej och missarna sen åka och fixa i lägenheten, tänkte sätta upp gardiner =)

åh mamma och pappa har köpt lampor åt mej! får se på söndag vad de är dom har köpt =) så goa så! Love you!

ikväll ska jag åka och hälsa på Linnéa och Disa =)
får se om hästarna har flytit bort.... synd om dom i detta väder! men de måste väl sluta snart????

nä nu har jag segat klart ska sätta fart nu, måste ringa Mio om sängen oxå, tro inte på fan att den skulle va trasig! sjukt! aja får se hur dom löser de....

ha en trevlig dag! glöm inte flytvästen de går vågor på vägen

dålig på att skriva, jag vet.

2009-07-06 / 12:26:30
har inte alls haft nå tid för att skriva nå är så mycket att göra nu så finns knappt tid för att sova men tror de börjar lugna ner sig.
HAr snart flyttat in helt i min lägenhet =) ska göra klart de sista imorn och på onsdag har jag tänkt.
de är inte så mycket kvar som ska flyttas lite små saker och katterna men sen ska allt ställas på plats. måste fylla kyl och frys och köpa lampor. snälla mamma ringde från verberg idag och frågade om jag ville ha nå när dom skulle åka till Ullared så jag önskade mej lampro så får se om de blir nå. vore skönt för är bra dyrt att flytta, har redan gjort av med 10 000 kr! helt sjuk får lite ont i magen när jag tänker på det. och då har jag som sagt inte köpt in allt klart än men få kanske hålla ut lite på det.

ska åka till jobbet nu, ska in tidigare för personal som är sjuk. aja bara att köra på.

har haft en super trevlig helg men är lite sliten nu.

Hade en mysig kväll med flickorna hos Linnéa igår, stumpan fyllde år så de blev fika och massa snack så mysigt!

har en underbar pojkvän som ställer upp till max,  du är underbar! och tack för all hjälp med flytten darling =)

ha en härlig måndag!