brrrr

2009-12-27 / 17:12:49
Ny vinterjacka och varmasköna mys stövlar måste jag ta och införskaffa mej snarast! vill vill... får väl göra nå åt det ska ju tydligen bli super kallt igen och jag vill inte frysa de är lååååångt i från kul =(


Jag har värdens underbaraste pojkvän!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Älskar honom av hela mitt hjärta =)'


sååååå fin så fin min älskade Tony

Home alone

2009-12-27 / 17:02:29
Ensamt men ändå lite skönt att få vara  helt själv en kväll men tycker inte om att sova själv tur att det bara gäller en natt.


Verkar som det blir en kväll med gänget på nyår trevligt det är ju första året för mej med dom så det blir nog toppen!
Men det blir lite annurlonda än de senaste nyårsfirandena.. men saker blir inte som man tänkt. tiden går framåt dags att inse att man själv oxå gör det. sluta elta, fundera, grubbla, det är som det är och det är säkert en bra anledning till det oxå. antar jag.


Nu ska jag snart skutta ner i tvättstugan och hänga lite tvätt sen mys pys i soffan med kurt och yrvädret =)

härliga jul

2009-12-26 / 16:32:20
ja då va annandagen här va fort allt går.
Julaftonen börjades med att fira mamma på sängen då hon fyllde år sedan jobbade jag mellan 14-22 efter de blev det julklappsutdelning i forsby sååååå mysigt!
Vilka toppen klappar jag fått!

Juldagen bjöd på sov morgon sedan en ridtur med bästa Lpigg och glada hästar och en Bojsan full i bus på bort vägen men skötte sig prima på hem vägen, rolig polle!

Sedan blev det middag med mammsen och pappsen och älsklingen=) myspys! lite tv och mys sedan hem till lägenheten och mina bebisar som jag saknat så!

annandagen börjades med att släppa ut pollarna i stormen ridturen ställde vi in, de va isbjörnar i luften och hög hastighet på vinden, Sedan har det varit mys hemma i lägenheten med mina 3 sambosar=)

I morgon, grötfrukost med härliga familjen F och alla från stallet *lovley* sedan en fika med underbara S =) vilken härlig helg! Helt toppen!

Undra va nyår har att bjuda på ;) Jag är iaf helt säker på att 2010 kommer att bli ett toppen år, mycket speciellt och ett av de bästa i mitt liv. De har jag bestämt =)

Ha en toppen kväll alla underbara!

Och God fortsättning!

Visst är väl vintern härlig? sååå fin så fin

ledig=)

2009-12-10 / 11:11:17
Har min lediga dag för denna vecka idag det är så mycket jag skulle vilja hinna göra att jag måste solla så jag hinner de viktiga.
Ska till posten och hämta grejer sen till sofie och lämna av lite. Till stallet och pyssla. Tvätta sen borde jag verkligen försöka hinna handla någon julklapp oxå... humm nu blev det svårt igen..... aja får sätta lite fart då så jag hinner så mycket som möjligt.



Har så mycket jag skulle vilja skriva, berätta, fundera, klura men inte här... vill inte att vem som helst ska få ta del av det och saker och ting kan tolkas så himla fel när man skriver. så jag fundera på att göra en till för bara mej.
Skaffade juh denna som en tanke på att ha en sorts dagbok men man måste tänka sig lite för så folk inte tar illa upp eller så inte för att jag tror det är så många som läser men ändå. Så kanske får skaffa en riktigt dagbok eller en ny sådanhär som bara jag har... får fundera på det.

Har ridit min älskade Calibera tisdag och onsdag och hon skötte sig såååååå bra blir så stolt över henne=)
I tisdags var vi 4 stycken som red ut. 2 bockade och kickade en var väldigt tittig och hoppade åt sidan lite då och då, kan inte klandra det var mörkt ute så skuggorna och saker ser annorlunda ut.
Men min brydde sig inte ett dugg, kunde ligga 3-4 meter efter allla och hon bara brydde sig om vad hon och jag gjorde=) Det var en härlig känsla! det brukar vara min vilding som är värst och alltid ska hänga på när någon hittar på bus.
Skötte sig lika bra i går=)

nä nu ska jag sätta fart så något blir gjort!
Ha en toppen dag!

fint!

2009-12-04 / 09:15:46
Åkte till Forsby i söndags och kom tillbaka till lägenheten igår kväll. Det blev så fint här! Så mycket bättre än förväntat =)
Så himla fint!!!

Det är lite på inköpslistan som ska inhandlas nu så det blir fulländat. Har fått massa idéer nu när personal rummet är renoverat på jobbet sen har jag suttit och kollat runt på internet och i tidningar sååå kul!
Ser helt annorlunda ut med annan soffa och bättre färger på väggarna =)

Men ska ta det lugnt idag även om jag är ivrig att få ordning eftersom jag kom hem med feber från jobbet igår=( så det blir ingen tjejmiddag med kollegerna ikväll för min del men men allt går inte alltid som planerat.




Är helt säker på att 2010 blir ett riktigt bra år med många härliga minnen =)

Det blir vad man gör det till och jag har betsämmt mej för att göra det till ett toppen år =)

För mycket kan man ändå styra över själv, iaf vad jag tycker och har upplevt.

Ha en underbar helg!

målare

2009-12-01 / 00:54:50

Att bo hemma hos mina föräldrar är riktigt mysligt =)
Katterna har kommit till ro och verkar väldigt nöjda med att jag oxå bor där.
Idag var målaren och kikade på lägenheten, fick nyckel och planerade lite med Tony. Så i morgon börjar han med att slipa och sedan sätta upp några våder, han har fått fri tillgång (tidsmässigt) i vår lägenhet under denna vecka så jag bor i forsby och älsklingen ska sova sina sista nätter i gamla lägenheten så kan målaren börja och sluta när det passar honom. Ska bli sååååå skönt att få detta gjort =)

Har sovit som en stock idag så i natt är jag pigg och utvilad=) Annat än va man kan säga om går dagsnatten gahhh va jag va trött men det gick ju bra att jobba ändå så klart men han knappt lägga huvudet på kudden ina john blund gjorde mej sällskap ;)

I dag (tisdag) ska bilen besiktas så hoppas av hela mitt hjärta att den går igenom så jag kan sälja den =)
Sedan ska jag luncha me älsklingen och sedan rida med B och L på kvällen. Härlig dag!

Natti natti gott folk!

Ta vara på dagen den kommer inte igen