foglossning

2010-03-31 / 09:33:09
Usha är bra trött idag har haft jätte ont av foglossningen i natt =( Ansträngde mig nog förmycket igår när jag red på banan. Men shit va fin hon är att rida min egna Calibera! Lite svårt var det att göra helt rätt hjälper med sittsen för de gör ont men efter liet om och men så lyckades vi ändå =) Så kolk du är min vän. Du och jag föralltid! Är så grymt imponerad av denna häst inteligens. Hon är så rädd om mig, så lyhörd. Hon visste långt före mig att det finna en bebis i min mage.
Jag hoppas hon sköter sig lika bra när bästa Elin ska hjälpa oss =)

Har vaknat så fort jag ska vända mig i sängen så är helt färdig nu, ska försöka vila lite så jag orkar jobba i kväll men de brukar gå bra. Tur att jag har mitt kära bälte som hjälp =) Underbara mammsen som hade ett och låna ut, grym hjälp jag har haft av detta!

Igår kväll vid tvn började bebisen kicka i magen igen, nu fick även älsklingen känna att det är mer än små puffar hihi härligt härligt =) På fredag är det 2 veckor sedan sparkarna/rörelserna gick känna och då var de små puffar som kändes, snacka om att det har utvecklats fort!



Nu ska jag sätta mig och fixa lite med pappers göra inför havandeskapspenningen mm.

Vore skoj att bowla snart igen! Även om jag är kass på det är det bra skoj =)

Ha en trevlig dag!

kickboxning

2010-03-30 / 11:33:30
Japp idag vaknade jag av att bebisen tränade kickboxning i magen. Jäklarns va rörelserna blir starkare och starkare =)  Blir ett riktigt karate kid när han/hon kommer ut =) Men grymt mysigt är det!

Idag är det min lediga dag =) woho ska njuta hela dagen lång =) vaknade först vid nio men sedan påminnde jag mig om att det är min lediga dag och inga måsten ska finnas så somnade om direkt =)
Har nyss ätiti en riktigt god frukost =)
fick inte flex i morgon så ska ta vara på denna dag =)

Ska ringa och terrorisera bästa Elin nu snart sedan städa lite och och ut och pyssla med skönheten min, Calibera.
Köpte födelsedagspresent åt henne igår. Tösen fyller 10 år den 13 april. så har köpt ny grimma med tillhörande grimmskaft super fint tycker jag =) sedan ett nytt shabrak då jag har mest dressyr och har ju en hoppsadel =) tror hon ska få ett träns oxå men ska kika lite till vill inte köpa bara för köpandes skull men 10 år är ju ändå lite speciellt och hon är väldigt speciell för mej =) En trogen vänn i alla väder och älskar henne som min bebis!




Ha en toppen dag!
Vi hörs

jobb jobb jobb

2010-03-29 / 14:09:24
I dag är sliten förnamnet iaf. Jobbade i fredags natt klev av lördag mogon åkte och släppte ut hästarna och välrdens bästa pappa hjälpt till =) Sedan hem och sov. Storhandlade och tvättade med älskling och sedan hade vi taco och film mys så härligt!
Söndagen klev jag på och jobbade eftermiddag men de fattades folk på natten så stannade kvar och jobbade till 07.10 i morse. (innebär att jag jobbade från 14.00-07:00) så idag är jag sliten.
Nu får det nog räcka med dess extra pass för mig, är så trött ändå nu när magen växer och gror.
Men självklart vill jag ju ha extra pengarna när vi har planer på att köpa radhus. jäkligt synd att vi var tvungen att lägga oss i fredags men och andra sidan så va de sjuka pengar de handlade om och de va lite väl snabba ryck. nej så vi kavlar upp ärmarna och letar vidare =)


De senaste dagarna har rörelserna i magen ökat, kan känna dom när jag sitter och står nu oxå =) såååå mysigt! i natt fick min goa kollega känna rörelserna oxå =) mysigt mysigt!

Nu är jag ledig till onsdag em men har försökt lägga flex då men kan ju bli inringd fram till kl 14 så de går ju aldrig att veta. men de vore skönt och jag tycker jag är välrd det nu =)

Jobbar även natt i helgen som kommer, 3 helger i rad blir det inte konstigt att det känns som att jag och älsklingen aldrig ses =( men helgen därpå är jag ledig och då ska jag hitta på nå skoj med honom =)


nej nu ska jag gör mig lite klar och åka och handla litebrodd åt min sköna och sedan åka och pyssla om henne bästaste Calibera!

Vi hörs!

vecka 21 idag

2010-03-26 / 10:25:36
woho va tiden går, idg går vi in i vecka 21. Vaknade av att bebisen kickade ordentligt strax under naveln sååå mysigt och de strakaste sparkarna/rörelserna hittills =) gahhh va vi längtar efter den lilla/lille!


Idag kl 14.00 börjar dagens höjdpunkt, är så nervös så jag har inte roa att vila inför nattens jobb.... jag vill!!!!!!!!!!!  återkommer när jag vet säkert hur det hela blev.


Lite less på min granne nu, festade fram till 06:00 i morse då älsklingen min lessna och gick och sa till men nästa gång ringer jag störningsjouren för nu är jag less på att var snäll och bara låta de vara för vi måste ju oxå få sova =( självklart får folk festa det är inte de det handlar om men respekt och hänsyn skulle inte sitta fel.


Tänk att folk kan förändras så att man funderar om man någonsin kännt personerna..... sorgligt men men


ska åka ut till min äslakde Calibera om en stund, tok längtar efter henne och stallet nu =)
Synd bara att ehnnes framfötter inte är super snygga och broddhålen är så stora att tåbroddaarna inte vill sitta.... men får se om jag hittar på någon lösning till snälla hovis kommer nästa helg =)
kan ju inte låta tösnen min stå fram till nästa helg =( nu när vi kommit så långt och hon mår som bäst när vi håller igång de syns långa vägar =)
Världens bästa Elin ska hjälpa mej med henne när hennes stackras ben har läkt ihop så vill hålla igång henne ordentligt tills dess så hon får känna hur fin hon är och fortsätta där =)

Ska jobba i natt, sen åka och släppa ut hästarna när jag slutat efter de dyka ner i sängen =) sedan ska jg och prinsen min ha en underbar lördag tillsammans=) woho längtar redan! Har ju knappt sätts denna vecka eftersom jag jobbat nätter förra helgen och kvällar denna vecka och nu natt igen och kväll på söndag men de är mysigt att få sakna varandra.  =)
Mannen i mitt liv!!!!!!!!!!!! Älskar dej såååå himla mycket=)




nej nu ska jag drick upp min jordgubbs smoothi och åka och ta hand om pollen min sen, känner mej seg i dag, kan bero på grannen eller kommer jag bli sjuk tro? vill inte bli sjuk=(
ska hälsa på Sara och Smilla idag men får se om vi skjuter på de när jag är lite hängig så jag inte smittar dom...

Ha en toppen fredag gott folk!

fullt ös

2010-03-24 / 10:32:48
Igår va det en händelserik dag eller hur man säger, först fixa i stallet, sedan åka och hälsa på Sara och sötnosen Smilla, käkade max tillsammans och pratade en massa samt att jag och Tony köpte deras fina babysitter.
Efter det åkte jag och plockade upp Marie och åkte för att hälsa på Elin, stackarn benet gipsat och får inte stödja på det då kan de vara kul med lite besök ska åka och hälsa på henne snart igen =) sedan hem åt kvällsmat och for på visning med älsklingen och avslutade kvällen med ett besök hos mina föräldrar. Det är alltid lika mysigt att få komma hem till dom en sväng!
 Snacka om att hinna med mycket på en dag inte konstigt att man somnade ovaggad sen hihi men en härlig dag va det =)


Denna dag startade jag med en härlig hallon/blåbär smoothi mums va gott! Känns bra att få i sig så mycket bär och frukt tror det gör bebisen gott med en god start på dagen.
Nu rullar tvättmaskinerna för full ska hinna dammsuga lite oxå sedan bär det av till jobbet.


Bjuder på lite bilder på våra fina fina 4 benta bebisar =)


En härlig mysstund med kurre =)

Så himla skönt att ha en säng helt för sig själv ;) sötnosen!

Bästa utkikstonet, Nellies favvo plats när hon ska ha koll på läget

Min fina Calibera!

En riktig vän i alla lägen =)

Är man inte söt så säg =)


nä nu ska jag sätta lite fart här hemma =)

Det spänner lite i magen, under naveln tror krabaten där inne växer igen en härlig känsla! Nedre delen av magen är hårdare en en träbit. så magrutor släng er i väggen vi klassar ut er ;)

Ha en toppen dag!

nice

2010-03-23 / 09:08:19
Vaknade 08.15 av mig själv på min lediga dag först tänkte jag -suck, min lediga dag borde starta med en skön sovmogon men någon minut senare kände jag hur hungrig jag va och kom på kan inte starta dagen bättre än med en jordgubbsmoothi!!!!!!! så glev ur sängen och gjorde en underbart gog smoothi med massa jordgubbar i mums!


(lånad bild från google) men min såg minst lika god ut =)


ska betala lite räkningar nu sen åka till stallet och efter det ska jag och Marie åka och hälsa på halta lotta ;) Underbar Elin som ligger hemma med gipsad fot =( Tänkte vi kunde pigga upp gobiten våran lite med fika och vårat trevliga sällskap hihi

Nej dags att göra lite nytta.
Hörs!

magen vecka 20

2010-03-22 / 13:24:00
lite bilder på magen, togs igår då vi vi i vecka 20 +2 dagar =)







Gissa om det är livligt i magen mellan stunderna. Kan nästan tro att det är en karate kid där inne hihi men otroligt mysigt är det =)



Vi älskar bebisen hur mycket som helst redan nu och längtan efter den lilla/lille är stor men halva tiden har nu gott och de har gått så fort =)

Ha det toppen!

livlig =)

2010-03-21 / 17:07:20
I fredags vid 22 tiden hemma hos underbaraste Sofie och Andreas så började jag känna sparkar i magen sååå mysigt!
Sedan har det bara ökat under helgen, bara myser så fort jag känner rörelserna i magen de är så underbart!
Ska bara försöka hinna med så Tony får känna för självklart är det så fort han inte ligger och känner men men snart går det nog inte att missa =)



Funderar lite över vad som är bra att ha hemma tills bebisen kommer.... detta har vi:
Vagn (beställt så hämtar ju den när det närmar sig)
Spjälsäng ( bästa mammsen har spart min och systers)
Bilstol (0-13kg)
Badbalja
Spjälskydd
Sängkläder 1 kitt

Det finns säkert massa saker som är bra att ha hemma innan bebisen kommer men eftersom både jag och älsklingen är nya på området är det svårt att komma på....

men en babysitter eller va de heter har vi fått tips om att det är bra och ha så ska väl få tag i en sådan....

aja nu ska jag laga lax och hemmagjord potatismos sedan bär det av till jobbet lite senare för att jobba en natt igen sen ledig till onsdag em nice nice snart bara 2 måander kvar tills jag får gå hem och boa till mig lite. Hoppas vi hittar ett nytt boende snart så vi kan göra i ordning lite =)

Ha en toppen söndag

inköp

2010-03-16 / 09:08:32
Helgen har varit underbar!
Fulla med bus med lilla Malte som blivit 2,5 år nu så himla go! ska lägga upp en bild så får ni se en underbart söt liten grabb =)
Blev även lite shopping med bästa Weronika woho! I Karlstad har Veromoda mammakläder så  blev 2 linnen där =)
Sedan fyndade vi en stor badbalja åt bebis, spjälskydd och sängkkläder va tokbilligt på en butik där =)


Igår åkte vi för att kolla på bilstol, älsklingen fastnande vid en vagn direkt som föll honom i smaken en vagn som vi aldrig har kollat på. (har kollat på Emma Ljunga och Urban Jungel) men nu fastnade han vid en Tetonia spirit.
Emma Ljunga kan vi inte ha då måste vi byta bil för dom är så stora när man fäller ihop dom. Urban gick in men va lite lång så när vi bad om visning i buktiken av denna fina Tetonia så blev den ännu mindre samt att den höll mina krav =) så vi beställde en =)


Denna vagn har vi beställt och det blev denna färg vi ville inte ha svart men ändå en neutralfräg och brunt tycker vi båda om =)

Sedan köpte vi en bilbarnstol=) Skulle kolla på en begagnad på onsdag men den kan vi ha i 3 åpr och den vi köpte nu kan vi ha i 5 år och vi vill ju ha ett syskon sen men inte jätte tätt inpå och då kändes det bättre att köpa en ny så kan man ha den 2 ggr =)

super fin pch praktisk =)

Gått åt mycket pengar men vi är mycket nöjda =)


Ha en toppen dag!

Woho mini semester =)

2010-03-12 / 10:16:21
Japp håller på och packar för fullt nu =)
Klockan 12 bär det av till Karslad ska bli så underbart med en mini semester och få träffa gobitarna i karlstad.
Kommer tok sakna mina bebisar men vet att alla 3 är i trygga händer men ändå. Dom är ju trotts allt mina ögonstenar alla 3 =)

Igår använde jag ett bälte som ska lindra och hjälpa vid foglossning men måste nog använda det dagligen innan man kan uppleva skillnad kan tänka mig att det bara inte kommer över en dag. Men dumma jag red en lite sväng igår underbart härligt gjorde inte så ont när jag red det var nog bältet som räddade mig men sen kom det usha kunde knappt gå till bilen=( men hade inte samvete att hon skulle få stå hela helgen och hon blir ju så glad när vi ska ut och träna =)
Men så fort ridbanan blir fin ska jag ta lite lektioner för Birgitta i i markarbete så kanske jag kan träna lite såndant och spara lite på fogarna mina för ställa av henne vill jag absolut inte, inte nu när vi har kommit så långt. Aja jag tar dagarna som dom kommer går ju inte att förutspå hur ont man har när man vaknar eller så.  Det blir som det blir helt enkelt kan ju bara gör mitt bästa av situationen =)


Idag går vi in i vecka 19 alltså nästan halvtid och gissa om magen har vuxit? woho skoja inte tur att jag har fått lite mammakläder för mina vanliga kläder kommer jag inte i längre hihi och större blir jag. Men det är mysigt för det innebär ju att lillen/lillan växer =) Längtar tills vi kan känna rörelserna =)
Vi börjar nog bestämma oss för vagn nu men är inte helt säkra ska klämma och känna lite på Tonys systers vagn nu när vi kommer ner.  vi velar mellan 2 olika en på 3 hjul och en på 4.... får se.
Men bilstol ska jag åka och köpa på onsdag =) skönt att veta att man har dom viktiga stora sakerna snart. Sängen har vi och bilstolen ska bara betalas sen vagnen det känns toppen!

Ha en underbar helg alla gobitar!

sliten

2010-03-09 / 12:43:31
woho vilken helg. Började fredagen med att kippa mig, tog av 1 dm på längden och klippte lugg och klippte upp lite runt ansiktet ville ha lite frisyr men ändå lätt skött =) sedan var jag och älsklingen ut och åt, god plankstek mums =) sedan lira vi lite biljard hihi duktiga vi är ;) jag vann 3 ggr ! men för att älsklingen hade ner nr 8... men de hör inte hit. ;)
sedan gick vi på bio, wolfman, B-film helt klart börja bra men blev för mycket slakt men en hel del hopp i biostolen blev det hihi

Lördagen inleddes men en lång skön sovmorgon=) sedan i väg för att rida med Elin och Birgitta, blev en barbackatur i skogen såååå mysigt! Min underbara donna är ju så helt underbar att rida!
Sedan hem för att äta och vila lite inför att jobba natt.

Söndagen blev inringd till att jobba en natt till, sa först ifrån men fick dåligt samvete och vill ju ha extra pengar så vi får de bra när lill pyret vårat kommer till världen =) så åkte i väg och red en sväng med Calibera, så fort jag klev ur bilden och ropade på henne kom hon som skjuten ur en kanon och ställde sig och väntade vid grinden=) när jag hämade henne behövde jag bara hålla fram grimman för hon stoppade ner huvudet själv gobiten min=)
 blev att träna på galoppen, men shit va hon är duktigt!

Månadagen kom hem vid 8 på morgonen fick självklart jobba över... sen skulle jag börja jobba kl 14.00 igen så snabbt ner i sängen och sov till straxt före 13.
I väg och jobbade, gick bra först sen vid 17 tiden blev jag dyng trött sen kvicknade jag till igen. Kom hem vid straxt före 23 tiden för vi fick jobba över lite lagomt trött dök jag ner i sängen och sov till 10 idag åkte till stallet ahnn dok inte rida men myste med min älskling i hagen som kom och mötte mig direkt. Vilken kärlek och uppskattning man får av dessa underbar djur.  Och vilken trogen vän! Lyssnar och finns där i alla lägen och kul har man oxå =) Älskar dej min underbara Calibera!

en härlig vårbild =)


I helgen blir det Karstad woho va kul att komma i väg på en lite weekend och umgås med Tonysgo syster med underbar familj =) Längtar verkligen! Skönt att komma i väg med älsklingen lite oxå =) Bor ihop men mellan varrven hinner man inte ses mycket typ sover i hop om ens det... men man får ju sakna varandra.
Det är en underbar känsla för pirret finns fortfarande i magen! Älskar verkligen Tony, absolut den bästa killen som finns =)

Nej dags att åka till jobbet nu.

Ha en underbar solig dag!

sova

2010-03-01 / 14:45:58
tog sovmorgon idag så underbart skönt efter denna helg med hästutsläpp och pyssel. Var helt utsalgen, vaklnade när älsklingens klocka ringde och trodde det var min men kom på att jag var ledig så kröp ner i igen och njöt sedan gick jag ner på stan för att boka klipptid hade ju vilja klippa mig idag men fick tid på fredag ska prova salongen där syrran går för hon är super nöjd =)

Skulle gå in på Åhléns för att köpa en bok som mammsen ville ha men såklart -slut såld- trök trök.
Hamnade för ovanlighetensskull bland sminket ;) Blev en ny mascara, läppglans och sminkremover fick en gåva oxå eller en det var flera, ansiktsvatten, ansiktslotion, läppglans, liten mascara som är smidig att ha med samt en conciler. =) trevligt trevligt =) ska prova hur bra produkterna är men har ju använt märket (Lancôme) förr så blir nog nöjd =)

Snart ska jag skutta i väg till MVC men är så sjukt less på att pulsa i denna snö får ju så ont i höfter och bäcknet....


Te , filt, film med sällskap av älsklingen är min plan för kvällen =)