Typiskt.....

2011-01-27 / 19:03:26
Japp självklart blir man sjuk inför dopet.... febern stiger, lillfia börjar oxå bli hängig =( Kanon eftersom de är dop på lördag... aja tur jag har värdens bästa bästis som hjälpa mej med Callie idag och imorrn så jag kan vila (iaf försöka är helt kass på det) vill ha lite kraft och ork på lördag så jag kan vara glad och trevlig =)


Har haft sällaksp av bästa syster idag som har hjälpt mig med de sista inför dopet. <3


nej nu ska jag och Elina se en film tror jag =)

God morgon

2011-01-25 / 09:41:21
Elina va pigg vid 7 i morse men har nu slocknat i mitt knä men nu är jag själv klar vaken... hon ville väl att jag skulle upp hihi.
Hon är orolig om nätterna, undra om det beror på att jag håller på och minskar med ammning.... Hur som helst är hon världens underbaraste! Blir varm i hela kroppen när hon ler och skrattar <3




nu ska vi till mammsen och pappsen :)

ikväll kommer kiropraktorn till Callie, hoppas hon blir bra nu. det är iaf grym skillnad sedan hon fick tänderna fixade =)

Ha en trevlig dag!

over and oute

sova? näää

2011-01-20 / 09:02:28
Elina har sovit jätte bra i två nätter tills i natt... då har hon vaknat varannan till var tredje timme hela natten... inte varit hungrig utan mer orolig och har blivit bättre av närhet.. vet inte om det är någon period just nu för hon är otroligt mammig.




TUMMEN UPP FÖR CONCEALER så man kan se levande ut. Stort tack till den/dom som uppfann sminket!






Idag blir det en prommis ner på stan, ska lämna in telefon på lagning för den la av helt utan förvarning i förrgår och sen ska jag även fixa till mina glasögon, gör lite ont bakom mina öron och jag behöver ju dom när jag läser och anstränger ögonen....

nej nu är det lek som står på schemat!

Ha en toppen dag

Rumpnisse

2011-01-19 / 21:28:55
i förrgår kväll när vi hade lagt oss kände jag mig otroligt iaktagen så var tvungen att tända lampan igen, mycket riktigt så va jag fullt iaktagen av en söt liten rumpnisse som hade snurrat runt på mage och låg och spana på mig. Jag skratta så tårarna rann! Kan man göra annat när man ser 2 stora mörka ögon och en liten näsa sticka från mellan spjälorna i hennes säng?  och när jag börja skratta blev hon  ännu mer nyfiken och tröck sitt ansikte mot spjälorna hihi vilken härlig syn! =)
Jag bäddade ner henne igen och nattade igen. Efter en kort stund kände jag att de va nå igen så gick fram till hennes säng och skulle bädda ner henne, men de kändes så konstigt.... fick tända lyset igen. DÅ har Elina typ satts sig upp och försökte ställa sig upp! GAHHHHH hur ska jag då kunna slappa av? Tänk om hon välter över kanten.... (hade ej sängt hennes säng då) och eftersom vi va trötta så fick hon sova med oss då så sänkte vi sängen igår kväll så hon kan stå och dona utan att rammla ur. Men snacka om att det går fort!

Idag har busfröt stått och tryckt av och på, på våran dvd. Jag funderade vad musiken kom i från och då va de Elina som hade startat den hihi gobiten.



Har haft en taoppen dag idag.
Gick med vinbärsbrudarna till ica och handlade lite blöjor, unda hur många 100 kr man lägger ner på blöjor i månaden?
sen gjorde jag hemlagad lassagne och bjöd älsklingen på de när han kom hem från jobbet sen for jag i väg och red Callie. Duktiga häst! Blev jätte rädd för några islandshästar som kom i fullfart bakom oss i mörkret, hon blåste upp sig och frusta för fullt, jäklarns va stor hon blev! men trotts rädslan så stod hon kvar även om hon gärna hade sprungit. Kändes att hon litade på mig när jag bad henne stå kvar =)
sedan jobbade vi vidare, hon är sååååå fin!

Nu lite film innan sängen väntar.

imorgon en tripp ner på stan och träffa Iza och uträtta lite ärenden.


Natti Natti
Hörs!

Förändring?

2011-01-19 / 13:54:40

är sugen på denna hårfärg :)



får se om snälla Sara vill hjälpa mig :)

Liten blir större, stoppa tiden tack

2011-01-12 / 08:53:27
Elina växer så det knakar, igår var vi på BVC och nu är hon 66cm lång och väger 6310 gram.
Hon vänder sig från rygg till mage och försöker krypa men har inte riktigt lärt sig det men hasar sig fram en liten bit oh blir sedan förbannad för att det inte går. Hon går runt i sin gåstol utan problem, men man måste passa henne lite för nu har hon lärt sig att plocka ner saker från bordet. Dags att barnsäkra snart?
Hon kan även stå upp om hon håller i något/någon och kan sitta korta stunder utan stöd.
I söndags började Elina med ett nytt läte/ord DADADA gofia!





STOPPA TIDEN TACK! Det går ju såååå fort! Men det är en underbar tid =) Det är jätte kul att få vara hemma med henne, busa, skratta, prata, mysa =)


men det är inte alltid en dans på rosor. Jag har inte sovit en hel natt sen hon föddes (5 månader och 11 dagar) Ibland får man släppa allt man håller på med, ändra sina planer mm men man är mamma 24 timmar om dygnet resten av sitt liv. Det sliter på en ibland men det ger så mycket mer. Det är det bästa jag har gjort i hela  mitt liv! 
Jag var tvungen att poängtera att de inte bara är lyx och slapp som många tror. Men det är helt klart de bästa som finns! och den kärlek man har till sitt barn är nog den starkaste som finns, iaf enligt mig.


Elina fick sin 5 månaders vaccination igår, och högfeber som följd.... stackarn är brännhet! så idag blir en lugn dag för oss.


Hoppas ni får en bra dag

Bästa Calibera

2011-01-04 / 10:28:29
Min älskling är så himla underbar, känns som hon blir glad när jag kommer!
Det går riktigt bra för oss, galoppen blir bara finare och finare men jag får verkligen rida för att hon ska orka hålla en lugn och fin galopp, snart kan jag nog sakta börja jobba ihop henne i galoppen.


Men den senaste tiden har jag suttit och studera henne när vi tränar.... tittat ner på hennes huvud och hållning, hon vrider huvudet lite så jag ser mer av hennes högra ansiktshalva... det har varit samma sak flera ggr och varje gång har jag tagit ut kiropraktorn och han har lättat på spänningar mm i hennes rygg. men nu funderar jag på om det kan komma från munnen, att det är i munnen själva orsaken finns. Har ringt ut en veterinär som ska kolla hennes tänder och ev raspa eller dra ut någon om det behövs och sedan ta ut en kiropraktor och se om hon håller sig bra längre.
Får se vad veterinären säger i morgon när han kommer ut.



nu ska jag byta om och göra Elina klar för en prommenad med Sara och Wilma.
Ikväll ska vi få pollarna skodda, även om jag hade planer på att träna så måste hon skos så de får gå före. Hon är ju min så har alla andra dagar att rida om jag vill =)

Att ha egen häst är dyrt men HELT UNDERBART och jag ÄLSKAR MIN egna CALIBERA!!!!!!!!!!!!





over and out