förkyld

2012-06-12 / 20:08:44
Så segt att vara förkyld, har varit det nu i 1 ½ vecka... super ont i halsen, öm i kroppen, snor i hela huvudet och allmänt trött och slut sen låter jag som en kråka när jag pratar... men men inte sjutton blir jag bra heller! har vilat, varit hemma från jobbet, hoppat över träningarna..... gah vill bli frisk nu!

Vet inte om Callie är bra än har ju missat en vecka på igångsättningen främst pga en tappsko... men i morgon ska hon skos igen =) och då tänkte jag kolla hur hon ser ut på volt och sedan skritta i gång henne igen=) Hon har ju varit avställd ca 1 vecka nu innan gick vi på dagliga prommenader från marken men vill ändå ta det lugnt när vi börjar rida igen då det handlar om ett framben med okänt skada... önskar djuren kunde berätta vad som har hänt... men de lutar ju åt halkat i hagen, sne belastning, lårkaka, låsningar mm så de blir skritta ett tag sedan lägga in lite trav sen bolla med Danne igen. Men blir nog inge hoppning fören tidigast i slutet på sommaren, det blir så mycket vikt på framben i hoppning så vill att hon är 100% bra först. så vi sattsar på dressyr och ha kul i skogen och bygga upp lite mer muskler =)

Detta är ju den allra sämsta årstiden för Callie att bli avställd då hon blir gallig av allt fint gräs, vilket i sin tur gör henne stel... så det bästa för henne är regelbunden träning hela sommaren med några strödagar som vila inte veckor... men hoppas de inte har blivit för illa än de handlar ju om drygt 1 vecka men drygt 1 månad sen skadan... sen kan ju vila vara bra  för läkning oxå så allt har ju olika fördelar.

nu film time!

HÖRS
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: