trevligt men sliten ;)

2009-08-31 / 17:02:02
har haft en riktigt toppen helg=)

i fredags åkte jag direkt till stallet och tittade till lill stumpan min tog en liten promenad med henne. sedan hem för att städa lite inför kvällens bravader.
Sedan kom pinglan min och hjälpte mej färga håret blev så nöjd=)
sedan gjorde vi oss klar sedan kom de massa trevligt folk, riktigt trevligt!

Blev en hel del alkohol men riktigt kul! åkte dock i golv när jag skulle busa med T.A så åkte jag i golv och slog axeln aj aj men en drink på de och smärtan va borta tills på lördag ;)
Sedan blev de heart break -klart den bästa krogen-
sedan avslutades kvällen med lite fylle mat på fresses!

lördagen vaknade mindre pigg, sov till typ 1 eller nå... en lugn kväll med film och godis stod på tapeten men när kvällen närmade sig och jag hade varit i stallet och fixat med boxen fick jag ett sms av bästa Linnéa om en fråga om att drick vin och titta på crusingen, tyckte de lät som en riktigt bra idé=)
de slutade dock med drinkar och enkväll på heartan igen hihi riktigt skoj! plus att maria kom och gjorde oss sälskap nice nice

söndagen tillbringade jag i soffan och i sängen va helt slut sov sov sov hihi men de va värt de!

nu ska jag sprinag ner i källaren och fixa med tvätten inför fotbolls matchen ikväll sen åka ut till min älskade Callie =)

ha en toppen måndag!

Puss puss

ps håller tummarna för en repris med Linnéa inom snar framtid ;) *LOVE*

huvudvärk

2009-08-26 / 12:23:00
dumma mej fick en boll i bakhuvudet igår.... så då fick jag ont i nacken och huvudet igen... men hoppas hoppas verkligen att de inte ska sitta i lika länge som efter krocken..... så segt blir lite handikappad med denna huvudvärk och stelhet...

Tur att jag har den underbaraste Tony man kan ha =) som ställer upp och bryr sig så mycket det gör så mycket och betyder så otroligt mycket! Så underbar!!!!!!!!!!!!


Ska snart ta mig till jobbet, får se hur det går men vill inte va hemma i onödan de är ju en hel del pengar man förlorar så försöka är de minsta man kan göra =)

Saknar min tös! hade gärna ridit idag men vågar inte köra bil idag när jag är så stel och sen pallar nog inte huvudvärken av nå bravader.
Ska pyssla om henne extra imorn =) Hoppas huvudet är normalt då.

Nu ska jag göra mej klar.

Ha en trevlig dag och flyt inte bort ;)

lite uppdate

2009-08-25 / 11:35:24
oj nu va de ett tagsen jag skrev, men hinner knappt sitta vid datorn eller kanske prioriterar annat, jobbar så mycket så de blir mest jobba, äta och sova sen lite fest på helgerna =)

Har fått förlängt till 18 oktober på jobbet, men dom har sagt att vi blir kvar efter de oxå =) Har sökt en fast tjänst där men sådan tur har man väl inte. men de kan vara bra oxå.
sen tycker jag att de är 2 andra som bör få dem för dom har jobbat 1½ år så de vore grymt synd att förlora dom och den risken finns kanske om någon som kom efter får tjänsten.
Jag är glad av att veta att jag har ett jobb att gå till =) Trivs så himla bra!

Min älskade Calibera är fortfarande inte bra men mycket bättre, har börja rida henne nu och  hon känns så fin! Inte de minsta halt, tror det är bra att rör på henne lite så cirkulationen kommer igång för svullnaden minskar och de vätskar inte alls lika mycket. Jag ger mej inte hon ska bli bra =)


Sent igår kväll drog jag och älsklingen och sprang 2,5 km riktigt skönt! Trodde jag skulle va helt slut men hade lätt orkat en bit till så jag va nöjd=) Vi har bestämt oss för att komma igång nu så de ska bli riktigt skönt.
Ikväll blir de lira fotboll de är grymt skoj!

Nu ska jag åka till stallet sen åka och hälsa på 2 gamla vänner som jag inte har umgåtts med på år och dar ska bli såååå kul! Sen fotboll, de är som vanligt fullbokat när man är ledig men då trivs jag!


Jag tok kär och har de så himla bra! Underbara vänner, djur, familj, pojkvän och jobb=)

Ha de toppen

sola sola me like=)

2009-08-07 / 09:58:59
åhhhh va härligt! solen skiner för fullt och jag är LEDIG!!!!!!!!!!! så underbart härligt =)
väntar på att Sofie ska vakna så vi kan åka och steka i solen riktigt mysigt!

Gick upp straxt efter 8 med älsklingen för han ska åka och gratta lill killen så vi åt en mysig frukost sen gick jag och startade tvätten, nu ska jag diska och dammsuga golven känns så bra =)

Men det får bli en lugn helg är rätt pank =( måste tanka bilen idag oxå så....  men men inget att göra nå åt. jag ska iaf jobba 6 dar i rad sen så då hinner jag inte sätta sprätt på nå pengar =) sen är jag ledig 3 dar känns riktigt lyxigt!

Har snart jobbat en hel sommar som sjuksköterska, shit va tiden går fort!

Men de har även snart gått en hel sommar utan ridning *suck* BLI BRA SNART DARLING!

Men för varje dag som går blir jag bara mer och mer kär =) Det är en underbar känsla =) Det känns så rätt!!!!!

nä nu ska jag fixa klart så vi kommer i väg till beachen snart!

ha en solig dag =)

räcker inte till......

2009-08-05 / 23:12:29

just nu känns de inte som att jag räcker till.... de är så mycket på jobbet. vill ge den bästa möjliga vård men ibland är det svårt och de gör att jag får ont i magen och ligger sömnlös och grubblar. vill ju ge de bästa möjliga men ibalnd är de så sjukt svårt. hur ska jag kunna veta vilket beslut som är rätt? bäst?


jag är såååååå kär! så de ger mej massa extra energi!!!!!!!!!!!!!!
Tony peppar mej hela tiden, får mej att känna mej speciell och värde full.
Är man inte på topp får han mej att må bättre igen.
Bara leendet får de att pirra i mej sååååå fint! I´m so in love!
Det känns verkligen jätte bra, de känns rätt. saknar honom så fort han inte är i närheten men de är härlig för då vet jag att jag är kär =)



nu ska jag och mina sambosar krypa ner i sängen! riktigt skönt är bra trött nu
sov gott natti natti

jobba jobba

2009-08-05 / 13:16:38
ja den här veckan och nästa vecka är de jobba jobba jobba som gäller. inte mycket ledigt men de är för att jag får vara ledig 3 dar nästa helg och de känns underbart!
är lite små less för förkylningen verkar ta om, vaknade idag och kunde knappt svälja, och ont i huvudet, är helt slut i kroppen. men när jag kliver av jobbet imorn är jag ledig till lördag em och de känns skönt 2 halva dagar och 1 hel ledig då ska jag ladda upp batterierna igen så jag orkar jobba 6 dar i rad för sen blire lång helg weee så skönt!

nä nu ska jag åka =) ska kika på callie innan jobbet oxå vill så gärna att benet ska bli bra längter verkligen efter att få rida igen!

Är lite orlog för min vän, går inte att nå henne men vill inte tränga mej på heller om de är ensam hon vill vara..... hur vet man vad man ska göra? De är en underbar vän vill att hon ska må bra och vara glad men har full förståelse om de är jobbigt nu. Alltid jobbigt att skillja sig från någon man håller kär.

Nä nu bär de av.
ha en toppen dag