shopping =)

2010-09-28 / 11:23:57
I helgen har det blivit en hel del shopping och riktigt trevligt va det =)

Lördagen: En super snygg jacka, jeans, skjorta och T-shirt allt från Carlings. Dom hade ett erbjudande om man kölpte jeans till ord pris fick man 50% på varje överdel som man köpte ME LIKE! och vilken service! Lovley! värt att handla bara för att dom är så trevliga och duktiga där =)
Och på jeansen köpte jag min vanliga storlek som jag hade innan jag blev gravid. MYCKET GLAD =)

Söndagen: En dunjacka från stadium


och 2 mössor en rosa och en naturvit med tillhörande vantar till båda =)

så nu är jag redo för kyla =)
Det är sååååå mysigt med hösten! nu är det bra ett par sköna varma stövlar som ska inhandlas men de hinner jag med och mer än de hihi


ikväll är det höstmöte i stallet =) myspys! och trevligt att träffa alla samtidigt kan tänkta hur de kommer låta med flera brudar sammtidigt hihi (hönshus)
Och ett besök på HÖÖKS med bästa Linnéa står på schemat innan mötet sååå trevligt! Har inte träffat min pingla på flera dagar juh =(

nej nu blir det promenad och lite pyssel här hemma.

Nedräkning inför helgen då ska jag prova hoppa upp på min älskade Caliberas rygg. Hoppas verkligen att jag håller men vågar inte planera för mycket i fall att det blir ett bakslag. Så när jag vet om det går då ska jag planera våran komma igång period =)


Ha det toppen!

trevlig helg =)

2010-09-20 / 10:07:16
I Fredags va vi på middag hos Peppe och Sofie, även Sara och Willma kom och gjorde oss sällskap, toppen mysig kväll!

Lördagen bjöd på en fika med Sofie och Emilia och lite shopping då Elina böhvde lite nya kläder nu när hon växer så det knakar. Tur hon inte verkar lida av växtvärk än!
Älskar Lindex barnkläder! Bra kvalité och bra storlekar *Tummen upp*
Sedan blev de myspys med älsklingarna, såg filmen The Bounty Hunter, helt underbar film som bjöd på massa skratt!

Igår va jag och mammsen på långpromenad sedan fixade vi i våran trädgård, men de är massa kvar att göra.
Sedan blev de bad för Elina och soffmys med familjen som avslut på kvällen.

Får se vad denna dag har att bjuda på =)

Ha de kanoners!

På plats JIPPI!!!!!!!!!!!!!!

2010-09-17 / 10:55:33
nu har vi snart bott i radhuset en vecka och de känns riktigt bra =) men tar lite tid att bestäma sig för vart man vill ha saker och ting. men de är helt underbart! när vi ska gå ut och gå går vi bara ut genom dörren med vagnen och vips så är man ute i stället för att strula och dona sig ner för 4 halvtrappor med väskor, bebis och allt man ska ha med sig leer och njuter varje gång vi går ut nu sååååå underbart! och super fint område, känns verkligen hemma =)

Ska bjuda på lite före och efter bilder från våran rust,är super nöjd!
Hallen - målat väggar och tak, satt upp nya dörrfoder samt bytt golvlister.
Vardagsrum - målat väggar och tak, laggt nytt golv, bytt golvlister.
Sovrum- Målat väggar och tak, tapetserat en fondvägg (super snygg) bytt golvlister och satt upp nya dörrfoder.

sedan har vi köpt lite nya möbler, soffa, tv-bämk, vardagsrummsbord, skoställ, hatthylla, bänk att sitta på i hallen, ny köksfläkt. Är så kul att fixa för de är vårat hem =) och allt vi gör blir ju en investering om vi vill sälja längre fram men just nu är jag super nöjd med att bo här!

Har sökt dagisplats, känns riktigt hemskt att behöva tänka på de nu men vill man ha pltas när det är dags så måste man.

Nästa vecka ska jag sätta ingång bästa Calibera. Hade ut kiropraktorn igår, va nog tur för hon va sne lite här och där så jag hade rätt när jag såg henne röra sig men klart man känner sin häst när man hållit ihop 2½ år. Blir ett återbesök om 8 veckor så hoppas det ser bättre ut då.
Så snart mycket snart svävar jag och Linnéa fram genom skogen tillsammans på våra pollar igen =) woho är så grymt taggad! men lirte läskigt oxå för har inte ridit på snart 6 månader så musklerna som fanns där innan har tagit semester så bara att bygga upp dom igen sen behöver jag bygga upp Callies muskler igen synd för hon va grymt snygg i våras. men snart är vi där igen =)


aja nu ska jag plocka lite sen blir det en prommis med Elina.
I eftermiddag ska jag plocka ut tapeter med killen som ska ta över vår fina lägenhet på söder sen får vi se va kvällen har att bjuda på =)

Ha en toppen fredag!

...

2010-09-09 / 22:06:13
saker kan så lätt misstolkas, missförstås, förvridas och bli helt jäkla fel.

SNART!

2010-09-06 / 11:57:41
nu är radhuset fint =) väggar och tak målade, ikväll ska de bli nytt vardagsrumsgolv woho va fint det blir!

sen blir det flytt!

ska åka och hämra vår nya fina soffa i veckan, koll på nytt vardagsrumsbord samt tv bänk. I helgen blir stora flytten om de går som planerat =)


Nu är våran prinsessa 6 veckor och 1 dag. (37 dagar) Varje dag händer det något, fler ljud, mer leende, mer rörelser. (hon har vänt sig från rygg till sida helt själv) nacken blir stadigare och stadigare. de är så kul att följa henne. och kärleken är enrom!



Min fina familj =) Lycka, stolthet och kärlek!!!!!!!!!!!!!!!

Älskar er av hela mitt hjärta