sjukling igen

2009-06-20 / 15:52:34
dags igen.... sjuk... så segt men börjar känna mje bättre nu iaf, har snart varit vaken 3 timmar i sträck =)
hart haft så sjukt ont i huvudet, riktigt klen men är på benen nu lite ont i ögonen och klen i kroppen bara.

men roligare midsommar har jag haft men de har varit skönt att vila upp sig har inte råd att va hemma en massa, ska ju flytta så snart och behöver varje krona till det.

Japp nu är man färdig sjuksköterska, läskigt men jätte kul! så sjukt mycket att hålla rätt på bara.... trött i huvudet efter varje pass men de blir nog bättre ju mer man jobbar och får rutin på saker och ting.

Tok saknar min gobit nu.... han kom förbi och gav mej en hej då kyss / krya på ´mej innan han åkte med sina vänner till gräsö. men har fått några söta sms och sen har han ringt varje dag och de värmer. får se om han kommer hem idag eller imorn. Dom va rätt bakis idag så de är kanske dumt av dom att köra idag. de visar sig. men jag saknar honom väldigt mycket. är verkligen tok kär! vet inte om orden kär räcker för att beskriva de jag känner. han betyder så himla mycket! får mej att må så bra =)

saknar mina vänner oxå har inte hunnit umgåtts med som så himla mycket men får styra upp nå nu snart när jag blir frisk =)

nä nu ska jag gå och vila lite, ser ut som Nellie vill följa med =)
Ha en trevlig midsommardag!

2 dar kvar =)

2009-06-03 / 14:40:08

Hej Hopp!

mindre feber idag men ont i halsen och känner mej överkörd. Så drygt börjar bli nervös inför fredagen vill ju må bra då. vore skit att va sjuk då examen tar jag bara en gång juh =(

Det verkar bli en hel del folk på festen iaf =) räknade nyss och då var de 25 stycken! kommer bli kul!

men de får bli krogen sen för får så dåligt samvete för att mamma och pappa ska sitta och trycka i väntan på att få komma hem och sova, dom har ställt upp så mycket ändå och nu får jag ju låna huset under kvällen så då tycker jag att de blir krogen så dom får komma hem vid 12 iaf.

Jag vill ha en toppen kväll med alla mina underbara vänner!!!!!!!!!!!!!

dessa töser är guld värd! ni är så underbara!

Ikväll är de klassfest, men ska bara gå dit och äta om jag ens orkar de vill inte riskera att bli sämre innan fredagen. de är de inte värt.

Längtar efter ridningen mer och mer nu, skulle ju ta tag i de nu men då blir jag sjuk hur typiskt är inte de=( aja hon har ju fint gräs och en kar att mysa med i hagen så de går nog ingen nöd på henne. så fort jag mår bättre ska jag ut och luffsa med henne =)

så fin min ögonsten!


snyggaste killen i stan! fyller 3 år på söndag=) men kommer alltid vara min bebis


min småttingar! som ett gift par =) hänger alltid ihop =) snart ska vi flytta till söder =)
hoppas ni kommer trivas tror vi får de riktigt bra =)

Igår tog jag mig till gavlis inte lätt men lyckades, helt slut blev jag, skulle skriva på papprena igår så nu är det på riktigt 1 juli flyttar jag! så härligt! längtar verkligen =)


men först är de lite roliga saker som hända, examen, sara fyller år, och midsommar!
ser fram emot midsommar hoppas bara att jag får kattvakt annars får jag vara hemma med mina bebisar.

nä nu ska jag nog spana in kläderna så får se om jag hittar nå att ha på mej  ikväll, måste packa med alvedon i handväskan oxå. sen ska jag till min gobit och bli ompysslad han har köpt honung och tea åt mej =) så go! ingen kille har gjort så mot mej förr så jag njuter. (men orolig för bakslag)

ha en toppen dag

sjuk =(

2009-06-02 / 21:30:58
vaknade med 38 graders feber och svullen hals kan knappt svälja, har tryckt i mej alvedon för att ens orka va uppe... segt som fan är ju klass fest imorn och examen på fredag jäkla skit oxå...


har iaf världens bästa pojkvän! är så himla kär!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

och har helt underbara vänner =)