sjukskriven

2010-04-29 / 09:41:17

mm har blivit sjukskriven tom måndag nästa vecka, funkar inte på jobbet får massa sammansdragningar hela tiden och en jäkla foglossning. Går ju knappt att gå eller sitta =(
Får se hur de blir efter helgen.... men att jobba till slutet på maj känns tufft. Men jag vill inte gå hem redan heller känns konstigt, plus dyrt men samtidigt vill jag inte riskera nå med älklingen våran i magen och jag måste ju tänka på mig med är inte så kul att knappt kunna röra sig efter man har jobbat eller gjort nå annat som har tagit lite för mycket kraft =(
Har ringt barnmoskan, väntar nu på att bli uppringd men har väntat nu i 1 timme och 40 minuter känner mej bort glömd men men dom kan ju ha mycket att göra helt enkelt.

aja vila är de bästa så de ska jag göra hela helgen i hop om att må bättre sen.

Igår kom bästa Emma och hennes prins Jacob hit och hälsade på såååå himla kul! Tok saknar henne! men vi ska ses på måndag igen innan dom drar vidare =) längtar redan =)
Blev massa härliga minnen som väcktes till liv igår när vi prata shit va kul vi har haft ihop =) min lilla party snäcka ;)





i förrgår när jag låg i soffan var det full aktion i magen så drog upp tröjan och då kunde vi se hur älsklingen där inne puffa och dona där inne. Vi såg hur det tröck innefrån =) så otroligt!
Längtan är enorm och jag vet att bebisen kommer vara den vackraste bebisen och vi kommer älska henne/honom oändligt!
Nu ska vi bara börja göra i ordning och förbereda så det finns pltas för säng och sådan här hemma sedan.
Bor kvar här medan vi letar hus. Nu har vi bestämmt oss för att det är ett hus vi vill ha så inga mellan flytter. Vi ska göra i odning här hemma och spara pengar tills vi hittar vårat hus =)

Jag har väldens bästa sambosar, väldens bästa pojkvän! Finns inte ord för hur underbar han är=) mannen i mitt liv helt klart, du och jag föralltid det tvivlar jag inte en sekund på!
Har helt underbaar vännen och en helt underbar familj. Jag har helt enkelt dom bästa i mitt liv och de är jag lycklig över =)

ha en bra dag!
nus jag lägga mig och vila igen i väntan på att telefon ringer.

Hörs!

toppen tjejer!

2010-04-27 / 13:03:39
Idag har Ullis ridit min tös igen. Gick så himla bra!
Lugn och fin galopp och de tog några skutt över stocken på banan =)
Känns såååå himla bra! En toppen tjej som jag får hjälp av, kommer kunna vara lugn och njuta av att veta att hon blir väl omhändertagen dom dagarna jag inte har henne. Tusen tack Ullis!
Så himla skönt att få hjäl nu när jag börjar bli tung och ha så problem med foglossningen.

Två toppen tjejer! Känns riktigt bra det här måste jag säga=) Fina tösen min sköter sig så bra och verkar trivas med lugna/tygga Ullis =)

Nu kommer min älskade Sofie hit på besök så nu ska vi göra lite lunch =)

Ha det toppen!

Beviljat!

2010-04-26 / 14:36:24
Idag när jag vaknade hade posten kommit, fanns ett kuvär från försäkringskassan. Slet upp det av iver. Jag har fått beviljat att vara hemma och få havandeskapspenning from 7 juni!!!!!!!!! Är så glad! Har Lagt semester från sista maj och fram tills dess så jag jobbar till slutet på maj sen får jag vila upp mig.
Det känns väl behövligt, i dag kan jag knappt sitta eller gå har så sjukt ont av foglossningen =( men tror det kommer bli bättre när jag blir ledig och kan vila och dona i mitt egna tempo. Man är ju inte blixten längre hihi


gahhhh va jag längtar efter bebisen! Det sparkar för fullt i magen just nu sååå mysigt! Finns inga ord för hur mycket vi älskar den lilla/lille redan nu!


Snart kommer prinsen min hem =) saknar han! Är så drygt att vara ensam när man har så ont, vill bara ha en bamse kram =)

Ha en toppen dag!

MYS FREDAG

2010-04-23 / 14:44:23
Började dagen med att leta lite boende som vanligt. sedan kröp jag ner i sängen en stund till lovley! Blev bjuden på frukost/lunch hos bästa syster =) samt lite fika som hon hade bakat mums!
efter de gick jag hem och vilade lite till har en jäkl foglossning idag så då är vila de enda som lindrar.

Nu har jag precis tagit ut en sockerkaka ur ugnen, tänkte jag skulle pigga upp min förkylda prins lite när han kommer hem ;)

Nu ska jag hämta bästa Ullis och åka mot stallet =)

idag är det fredag vilket innebär FREDAGSMYS lovley =) me like. får se vad kvällen bjuder på för trevligt. Ska iaf laga god mat med min älskling får se om det kanske blir ett biobesök sen eller va vi hittar på.



ha en toppen helg!

Själv njuter jag av en nystädad lägenhet samt doften av nybakat såååå hemtrevligt=)

hyra

2010-04-22 / 10:08:15
Ledig idag =) så skönt är riktigt seg idag, är upp på toa mellan 4-7 ggr per natt det beror hur mycket krabaten lever om och trycker på min blåsa hihi livliga älsklingen =) så är lite seg idag samt detta väder gjorde mej extra seg men det är ett perfekt väder att städa och tvätta i =) så i dag ska jag fixa och dona här hemma Passar så bra när jag inte har någon bil.

Min snälla chef har ordnat så jag kan få lite andra arbetssysslor mina 2 sista veckor på jobbet så jag inte ska behöva va sjukskriven =) så snällt=) vill inte behöva gå hem redan! förlorar massa pengar och va ska jag roa mej med i 3 månader? det räcker med 2 lediga månader för att pyssla och boa till sig =)


Ska åka och kolla på en lägenhet ikväll, en kille som vill byta med oss =) så jag håller tummarna!
Lägger köpa på hyllan tills vidare för nu när det är så ont om tid och vi börjar bli lite stressade iaf jag så är det stor risk att köpa grisen i säcken, att köpa utan att det är helt genomtänkt vore inge bra.
Så vi väljer att hitta en större hyresrätt och sedan hålla ett öga öppet tills vi hittar vårt drömhus =) samt att vi hinner spara mer.
Även om det känns tungt att vänta med hus eftersom vi var så inställda på det och båda verkligen vill men så är de det bästa i nu läget. de är ju bara 3 månader och 2 veckor kvar typ.... så nej vi tar det lite lugnt och hoppas på att få tag i en mysig 3a eller 4a att hyra tills vidare =)

nej nu ska jag hugga tag i städningen!
ha en trevlig dag gott folk
Hörs!

23+5 =)

2010-04-14 / 18:51:05
japp idag är vi i vecka 23 och 5 dagar, så på fredag blir det vecka 24. Tiden går fort=)

Var hos barnmoskan idag på rutin koll. Hade gått upp 5,5kg sen förra gången så allt som allt har jag gått upp 7,5 kg nu men bara magen som vuxit. Det är skönt att jag fortfarande kommer i mina byxor även om de inte är så skönt när man inte akn stänga dom som vanligt så är de skönt att kunna ha vanliga jeans i bland =) men nu när värmen kommer är det toppen med leggings =)

Allt såg bara bra ut med krabaten, den lilla/lille hade en hjärtfrekvens på 140 och det var full fart inne i magen min =) våran underbara vilde!

Men  jag har känt en konstigt kännsla i magen några ggr nu under 2 veckors tid igår kom den flera ggr på jobbet och i stallet. Ungefär som när man spänner magmusklerna allt man kan så man får som kramp i dom, så känns det och man vill bara sträcka ut dom.
Tydligen är det sammandragningar som jag har börja fått, och förmodligen av att det är strssigt och tung så måste dra lite i handbromsen nu så jag inte måste bli sjukskriven för det va inte bra om det ökade. Så nu får jag snällt lyssna på kroppen min.
Tänk va klok kroppen är egentligen?!


Här kommer lite bilder på hur magen ser ut idag =)







nu blir det lite film mys med mina 3 underbara sambosar =)

Ha en toppen kväll!

Hörs =)

marodör!

2010-04-12 / 18:09:02
såååååå drygt! annu ett täcke sönderbitet! Det är dyrt och drygt att behöva köpa nya täcken så här ofta, 2 dyra som åkt direkt i soporna på bara ett par månader inget man har råd eller lust att ha som utgift så ofta....
Men vet inte va jag ska göra, har spraya väl med antibit men verkar inte ha effekt så humm nästa förslag?
Det va så mycek antibit så de satt ordentligt hårt i händerna eftera tt ha vikt ihop det... och smakade i munnen blää va vidrigt! Hur kan dom bita i de?! täckesmarodör....


Aja världens foglossning idag.... red igår och har gått massor på jobbet, hade jag haft stegräknare så hade det stått error så mycke har jag gått idag och de ger sota nu=( måste nog inse att jag behöver ridhjälp snart =(

Underbara L hjäper mej med stallet idag sen kommer hon hit och ska äta lite middag med oss och sedan ska vi färga lite hår =) mys pys!





Tösen min fyller 10 år i morgon! Vackra damen min =)




Nej nu ska de lagas lite mat för nu är bästa L på ingång snart =)

Njut av den vackra vår solen!
Höres!

LOVLEY

2010-04-10 / 13:16:31
Har precis beställt nya sängkläder =) sååå fina så =)



Tyckte det va riktigt hemtrevliga och ser så mysiga ut =) ser fram emot att få bädda rent med dessa =)


Darlingen min ligger och vilar, knäppisen gick upp före 8 fast de va lördag men men han ligger och vilar nu iaf =) ska gå och hoppa lite på honom snart så vi kan åka och handla lite.  Behöver fylla på kylen lite sen tänkte vi även gå och kika lite på barnenshus sååå mysigt. Och alltid kommer vi hem med något hihi.

Ikväll ville älsklingen att vi skulle gå ut och äta så de ska vi göra =)
Blir nog på stället mitt emot oss, de lagar mat på en kolgrill hur mysigt låter inte det?!



Bebisen i magen var nyss med och tyckte till oxå ;) Rumstrerar runt lite i magen min =)
På onsdag ska jag på kontroll igen, spännande att höra hur mycket jag har gått upp nu, sist var det 2 kg.
Denna gång ska vi även få lyssna på lillan/lillens hjärtljud tok längtar!


Nu vill vi har vår och sommar med lite värme tack =)





`Tack för en trevlig bio kväll igår=)




Ha en toppen lördag!

helg =)

2010-04-09 / 14:41:54

nu har jag tagit mig ur sängen efter att ha jobbat natt... sliten? japp. men men kan inte alltid vara en dans på rosor.

Hade fått deklarationspapprena när jag kom upp, riktigt skönt att inte behöva betala tillbaka =)

Ikväll blir det bio, riktigt trevligt! skönt att komma ut och göra något men ändå ta de lite lugnt så de blir nog en riktigt toppen kväll det här.
Ska åka och fixa stallet strax längtar efter min prins som snart kommer hem =)


Igår hade jag en trevlig dag, först bjöd jag syrran på frukost sen for jag och hämta Elin så åkte vi till valbo, blev lunch och en fika riktigt trevligt =)

och nu är jag ledig fram till måndag woho va jag njuter nu!

Ha en toppen helg gott folk

vi hörs!

njuter

2010-04-06 / 10:30:29
japp denna vecka är min lyx och vila upp sig vecka =)
Ledig i dag går på natt i morgon, ledig torsdag, fredag, lördag och söndag woho va nice!

Har jobbar natt hela helgen samt haft utsläpp i stallet så har inbte kunna rida för jag har haft ont av foglossningen men världens bästa Frida har ridit min tös lördag och söndag såå himla snällt =) värt guld för oss båda =)

Ikväll ska donnan min få nya skor och bli snygg om fötterna sina.


Nu ska jag göra mej redo för en lunch med världens bästa mammsen!

Lillknorren i magen sparkar och donar på där inne, nu kan jag känna vissa rörelser när jag går och när jag jobbar, börjar bli stark där inne =) så mysigt så!

Har en rand som går från bäcken/blygbenet ungefär och upp till revbenen, på jobbet var det en som sa att det betydde att det var en kille. men mammsen hade lika med mej och min syster och vi är ju inte killar men jag är bra nyfiken på vad de är för filur i magen =) Tok längtar till ankomsten ;)
Men vill vill vill hitta någonstans att bo..... helst nu!
Letar hela tiden, köpes, hyres, segt segt ingen går att fp tag på, lite och dyra objekt att köpa men men sanrt hittar vi nog nått.
Någon som har nå tips? säg gärna till =)

ha en toppen dag nu ska jag ut och njytan av det vackra vårvädret!

Hörs!

polis

2010-04-03 / 10:53:48
Japp idag strax före 10 fastnade jag i en poliskontroll på väg hem från stallet. Fick fråga hur man skulle göra, har ju aldrig gjort de där förr hihi men det va en riktigt trevlig polis som drog på smilet och berättade.
Så det va nog dagens lärorikaste händesle.

Nu ska jag vila lite för att orka jobba natt. ska jobba 2 nätter nu sen ledig till onsdag natt sen ledig resten av veckan känns lyx =) men väl behövligt så slut som jag är just nu. Bara att inse att man inte orkar lika mycket längre och jag måste lära mig att lyssna på kroppen i tid så jag inte ebhöver bli så klen.


HAr haft 2 super mysiga dagar med älsklingen min såååå långt mellan gångerna vi är ledig samtidigt nu förtiden.
Ävben om jag sovit typ hela torsdagen och fredag så har vi iaf umgåtts massor! Världens bästa Tony!


Ha en toppen mysig påskhelg!