sov gott

2011-08-31 / 20:58:05
Sov gott vår fyrbenta springare. Nu slipper du ha ont och lida.... Hoppas gräset smakar bra i häst himlen.
Men du ska veta att du kömnade ett stort tomrum efter dej speciellt hos två underbara tjejer.... hos dom kommer du alltid finnas kvar. Du lämnade oss alla för tidigt... grymma värld....Sov gott Missy! 


Sov gott du vackra häst

aldrig nöjd

2011-08-30 / 20:32:16
Undra varför man aldrig är nöjd, det finns ju alltid något "men" eller "om" just nu är det detta hår som jag pav någon anledning har hängt upp mig på.... kan liksom inte sluta leta nya färger och frisyrer, blir inte nöjd men vet inte varför... ena stunden är jag nöjd med mitt nya mörka men nästa stund saknar jag mitt lite ljusare... gah va drygt jag är blir less på mig själv. får sola lite så kanske allt känns bättre.

Vilket problem jag har va? pinsamt! folk svälter och jag gnäller över hår.....



.

Tagit tag

2011-08-23 / 19:53:36
Nyligen hemkommen efter en lyckad träninga för bästa Frida =) Önskar verkligen alla hade ett intresse att brinna för det är hur underbart som helst, nyladdning av energi och egentid det behöver man =)

På fredag ska jag till frissan och klippa och färga mig =) WOHO va skoj och skönt det ska bli, drar mig för att släppa ut håret just nu (utväxt, färgkant och väldigt ljust fläckvis) så ska bli grymt skönt! Är inte 100% säker på vilken färg det kommer bli men på ett humm vet jag sen blir det nog lugg oxå, snyggt till hösten och kul att ha frisyr när man är på jobbet och inte bara samma uppsättning jämnt. Få se vad frissan tycker och har för idé!

En mycket snygg lugg på en snygg kvinna, och färgen är inte så dum den heller men blir kanske liiiite mörkare så jag får en jämn fin färg =) men man vet aldrig det visar sig efter frisörbesöket ;)



Och på torsdag ska jag till kiropraktorn, ser verkligen  fram emot det, har äntligen fått ur tummen och biokat en tid, och fick en tid redan samma vecka TUMMEN UPP!  Kanske min dryga huvudvärk som jag dragits med en längre tid försvinner... man är ju dumsnål!

sen ska jag äntligen få hjälp och fixa min astma så kanske man orkar som vanligt igen =) Bara jag inte måste skilljas från mina gobitar =( men en sak i taget! Först se vad allt visar och sen grubbla.

känner mej nöjd med dagen, har tagit tag i saker och fixat tider och sådan som jag pratat om lääääänge, TUMMEN UPP för mej idag =)

I morgon får vi besök av Sofie och Kasper, lite frukostbjudning =) MYSIGT! <3

Nu lite film innan  sängen väntar.

förkylning

2011-08-19 / 21:54:12

TUMMEN NER för förkylning!!!!!!!!!! Mina bihålor värker, kroppen är slut.... usha i morgon vill jag må bättre det har jag bestämmt!


Elina har en liten bok med massa djur i som vi brkar titta i och härma ljuden, fråga henne typ - vart är katten? och när hon pekar rätt så härmar man ljudet. Något som hon tycker är super kul!
Idag när vi satt och lekte alla tre och Tony fråga - vart är grisen, då pekade Elina på honom! Gissa om jag skratta? Ett under att man inte kissa på sig, hihi såååå skön våran tjej. Det gjorde min kväll fulländad!



Verkar som det har löst sig med medryttare, verkar va en kanon tjej, lugn, ordentlig, körkort och har haft egen häst, så nu håller jag tummarna och hoppas för att detta ska funka!



är grymt sugen på att göra en tatuering..... vill hitta någon som är duktig på att rita =)


Nu roper sängen på mej =) HÖRS

Grattis till mig!

2011-08-18 / 21:55:04
Woho STORT GRATTIS till MIG som precis vann en budgivning på tradera, en helt ny vinteroverall åt lillsessan =) grymt skoj! Har aldrig använt sidan förr men det lär ju bli fler ggr ;)



Red första hopplektionen idag efter sommaruppehållet, super kul! och vilka framsteg vi gör! woho! idag finns det inga miljoner i världen som kan köpa min underbara Calibera <3
Galoppen blir bara bättre och bättre, i tisdags hoppade vi i galopp för förtsa gången (har bara travhoppat henne förr) då gick det bra men hon landade i trav i vänster varrv (hennes svagaste varrv) men idag landade vi i galopp i båda varrven och kunde styra mot nästa hinder woho va skoj det va! sedan tränade vi galoppsteg över bommar mycket lärorikt och kul. Nästa vecka blir det dressyr =)
Längtar redan till nästa torsdag!!!!!!!!!!!!


Är för överigt dunder förkyld, bara ökar och ökar ju mer dagen (kvällen) går.... men har haft ont i halsen i över en vecka så nu kanske äntligen skiten bryter ut så man kan bli frisk snart, har inte tid att vara sjuk!
Men men nu lär man ju bli sjuk som tränade i dag trotts att man mådde pyton, men sånt glömmer man när man är mitt uppe i träningen. Det va när man pusta ut och vila medan Linnéa gjorde sina övningar som jag blev påmind om hur jag mådde. men vi tog oss genom passet oh glad är jag över det! Gick så otroligt bra!!!!!


Nej nu sängen och hoppas på att må bättre i morgon så jag orkar umgås med sambo och dotter =)
På måndag börjar Tonya jobba igen och nästa måndag ändå börjar Elina på dagis..... fy sjutton va fort det går!


Nej tack och hej ha en trevlig kväll

aktion

2011-08-05 / 13:11:22
ja här har det varit full rulle den senaste tiden... Rust av Elinas rum, 1 år kalas som va från 09.30 till 19.00 samt en massa jobb. En skadad häst (vilket inträffade den mest lägligaste veckan av dom alla för en gångs skull)

Nu ska jag snart hoppa upp på cykeln för att bege mej till jobbet för att göra den sista helgen innan hösten för efter denna helg ska vi ha SEMESTER!!!!!! Sol och bad och bara ta dagarna som dom kommer =)


Är grymt shopping sugen, finns SÅ MYCKET SNYGGT NU! sen är det alltid kul när nästa säsongens kläder kommer in =)
Och nu ska det handlas lite dagiskläder.... buhu va tiden går fort =(



äh nu har jag inte tid.
HÖRS