onsdag. kärlek och vänskap de bästa som finns

2009-05-27 / 11:50:36
nu är det 9 dagar kvar till examen! sååååå spännande och så läskigt!

jag vill kosta på en riktig dunder fest men jag ska ju som sagt flytta och de ärinte gratis såfår göra de bästa av saken ändå =) bjuda på lite mat och lekar så kanske de blir bra ändå =)
de jag vill är att få en underbar kväll med alla mina underbara vänner!

jag är kär!
Om jag vill vara din flickvän? absolut! du gör mej lycklig!


Jag har underbara vänner! Så skönt att de är som förr att vi kan prata om allt igen! du är min andra hälft! jag vill dela allt med dej, tillsammans är vi osalgbara! Älskar dej hjärtat!

snart ska jag ta tag i ridningen oxå, är så mycket nu men slutspurten i skolan, praktik, tenta, seminarie, utbildning inför jobbet oh de är massor skulle vilja klona mej ibland. men snat så blir allt lugnare igen.

nä nu ska jag läsa på lite mer inför utbildningen imorn, spännande! ska ju va någon lite skrivning oxå mindre spännande hihi.
sen bär de av till praktiken!

ser fram emot lördag =) kommer få så kul darling! längsen vi gick ut tillsammans nu känns de som.

sköt om er

you rock my world!

2009-05-26 / 17:32:22
Du får mej att känna mej speciell, omtyckt och värdefull de är så härlig känsla att man kan betyda nå för någon annan, någon som betyder mycket för mej.

Åh tror jag är kär! läskigt men häftigt och riktigt underbart!

så som du ställer upp har inte många gjort (i kill väg alltså)

fick besök i skolan idag sååååå mysigt! får så mycke energi av att vara med dej!!!!!!!


jag är ju ingen toffel så mina underbara vänner behöver inte oroa sig för att jag försvinner i sommar =) killar kommer och går medan vännerna består!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de ska bli en toppen sommar den bästa på länge!

härliga utekvällar, grillning, fotboll, sol och bad ja den kommer bli underbar =)

skriver på lägenhets kontaktet på tisdag weeee de är på riktigt juh så nice!

nu ska jag gå och käka med morsan sen blir de bio ikväll mysigt =)

ha en toppen kväll!

så mysig!

2009-05-21 / 14:42:25
vilken underbar kväll-natt- morgon jag har haft.
Igår efter praktiken åkte jag till T som gjorde lite mat åt oss såååååå mysigt! sedan satt vi och kikade på tv i väntan på att min mobil skulle ringa så vi kunde åka till gävlebro och sälja mina däck. så underbart av dej att jag slapp åka själv =) men de lät som att du alrig skulle tillåta de heller hihi så go så.

fick 1800 för däcken, riktigt nöjd för de ska gå till köksbord och stolar som jag ska åka och köpa imorn =) weee så kul!

sedan åkte vi till syster och kikade på 2 tv bänkar som jag fick om jag ville, tror de blir den vita den va snyggast och va mest min stil. Tack för att alla tänker på mej så underbara så =)

sedan åkte vi till T igen, kikade lite på tv sen la vi oss och pratade jag somnade först (inte så oväntat), vaknade brevid gobiten så mysigt. är så glad för att jag vågar lära känna honom! va lite fegför tyckte de va så snart men va fan jag hade inte vilja missat honom heller. tar en dag i daget så får vi se vart den leder, jag vet iaf att jag vill lära känna honom bättre.

nu har jag pluggat lite inför min slut tenta som är imorn usha va läskigt vet inte alls va jag ska läsa på för nå... skit svårt!

snart kommer nog Linnéa förbi =) då ska vi ut till stallet sedan förbi fotbollen en sväng sedan mys kväll hos Linnéa! Elin och hennes love kommer oxå ska bli riktigt nice! Ser fram emot den här kvällen =) men de blir inte så sent eftersom jag har en viktig dag imorn!

Jag och min kärlek! Så underbar vän




ha en toppen dag!

fina vänner

2009-05-19 / 22:42:40
Har så fina vänner, så underbara och genom snälla!

alla borde få ha turen att ha så fina vänner som jag har!

som finns där för en, som tycker om mej för den jag är och som alltid ställer upp

jag älskar er

pirr i magen!

2009-05-19 / 16:34:42
pirr i magen är lindrigt beskriver av hur de känns när jag ser att det är T som ringer, att de han som har smsat, blir så glad!

Helt otroligt att det går att känna så här! känns så bra! kan de vara för bra? är livrädd samtidigt som han får mig att känna mej så speciell, som om jag vore värdefull. Trodde inte det fanns sådana killar. hoppas verkligen att de inte vänder och visar upp en annan sida....
vill inte tänka tråkigt men är på min vakt är så rädd för att släppa in någon i mitt liv, rädd för att bli kär och låta någon annan ta hand om mitt hjärta utan att krossa de. för har varit med om de för mycket... vill inte igen. vill må bra och vara lycklig och de är jag med dej! Jag mår så himla bra!

Jag har haft en jätte härlig helg med flickorna, lite film och lite fest =) och lite mys hihi

hade fått 500 kr i böter igår när jag skulle åka hem från praktiken för mitt p- tillstånd hade åkt ner på golvet när jag stängde bildörren *suck* men men svor en ramsa och höjde sterion. sedan slocknade datan... igen... måste laga den om det går vill inte behöva köpa ny nu....
Jag ska ju FLYTTA till SÖDER så vill kunna köpa möbler och sådant skoj!
plus att bilden måste ju fixas så utgifter har jag ändå så de räcker.

men orkar inte bry mig så himla mycket faktiskt. de är som de är och jag mår så bra så de krävs lite mer än så för att få bort mitt leende även om de är drygt.

jag har underbara vänner, underbar familj, underbara djur och har en underbar date!!!!!!!!! hihi

nä nu måste jag skynda mej så jag hinner till fotbollen. skönt att rör lite på sig
sen hoppas jag att jag hinner träffa bäsa Linnéa en sväng =) men måste hem först efter fotbollen och fixa med däck som jag ska sälja imorn kväll =)

ha en trevlig kväll!
kom ihåg att de blir vad man gör de till =)

underbart liv!

2009-05-15 / 08:18:21
igår fick jag säga några ord till dej, de va sååå skönt, din min var oslagbar! inga tårar, inge ont i magen, inge må dåligt bara så jäkla glad, sprallig och väl mående japp de syntes att de tog på dej. sååååå skönt! jag är värd bättre, värd de bästa, de bästa för mej och de är ingen som får mej att må dåligt, känna mej värdelös, som får mej att känna att man inte duger, inte räcker, jag ska bli älskad för den jag är!

tack Elin och Linnéa för att ni har funnits där för mej hela vägen, att ni har funnits i mitt liv har gjort att jag har orkat ta mej genom detta! Ni är riktiga vänner! jag älskar er!


3 är oslagbart!

imorse vaknade jag före 06.00. skumt, ledig men vaknar sååå tidigt?! jag gick upp för tänkte kika på lägenheterna som släpps klockan 06.00 när jag ändå var vaken. så jag satt på plats när dom släpptes och där var den, min dröm! en 2apå 53 km med inglasad balkong på söder! och jag blev nr 1!!!!!!!!!! jag har första tjing weeeee!
ska bara kolla på den innnan jag bestämmer mej , men är de inge jätte fel så blir den min!!!!!!!!
Ringde till min bästa Linnéa när jag såg på face att hon hade vaknat, hon blev den första som fick veta, vill de, de var viktigt för mej, och hon kan ju lite om hur de funkar så hon fick berätta lite för mej.

snart ska jag åka och hämta sofie så vi kan åka till Åbyggeby, vi ska bo där i natt så i dag blir de först plugg, sen rida för F klockan 16.00 sedan köpa skräpmat med hem sen någon film. Linnéa kanske skulle komma och hälsa på oss =) de skulle va riktigt kul!
Sedan kanske en till skulle komma och säga hejj ;) får se men de skulle va jätte kul!

igår lurade vi fotboll, betydde så mycket att LInnéa var med! sedan åkte vi hem till henna och slappade i soffan och snackade lite=) riktigt trevligt!



jag och världens bästa  syster! love you



imorn blir de party sen krogen så jag får dansa med min pumor! vill ju träffa dom lite iaf när jag inte kan förfesta med dom. =)

så nu är de dags att packa lite sen åka =)
Ha en toppen helg!

allt och inget

2009-05-12 / 12:50:50
ikväll blir de att lira fotboll ska bli riktigt skoj! de tråkiga är ju att många är sjuka men men jag har bestämmt mej så jag ska spela ikväll hihi
Får se hur många som kommer men vad jag vet så blir vi iaf 6 stycken så 3 mot 3 får de väl bli i värsta fall. de blir till att springa iaf ;)

håller på och samlar kraft för att göra lite skol uppgifter men de går segt, är så lätt att göra andra saker när man ska plugga, helt plötsligt blir disken och allt annat intressant hihi

ska snart åka ut till min underbara Calibera och ta en sväng om på banan tänkte jag =) fick lite ont i ryggen av hennes bravader sist så idag vill jag rida på banan så de blir lite lugnare =)

förstår inte varför de känns konstigt mellan oss.... känns som om du är iriterad på mej men jag vet inte de är skäert jag som inbillar mej. vill att de ska va som de va förr... du och jag mot världen men de känns inte som om jag är den för dej längre.... jag passar inte in riktigt..... de är säkert bara jag men jag vet inte de känns bara skumt....
tyckte de kändes så bra efter vi hade pratat och så men sen blev de konstigt igen.... i samband med helgen eller så är de bara att båda har mycket att stå i och tänka på....  för i mitt huvud och liv är de mycket som har hänt, mycket att bearbeta....

jag funderar på att bli helmörk igen... men jag vet inte  de är ju mycke pengar  i slingorna men jag vet inte om jag tycker de är så fint längre..... ska fundera på saken. ska iaf fixa utväxten för den är gräslig!

 en gammal bild, med riktigt brunt hår. brunt eller svart, svår fråga...

ja nu har jag babblat på om allt och inget weeee va segt

kan allt bli som förr fast inte helt som förr? vill ha vänskapen men inte resten.... eller nu blir de konstigt men jag vet iaf hur jag menar.

jag älskar dej gumman och de kommer jag alltdi att göra, du är en fin vän och jag vill att du alltid ska vara en del av mitt liv!

nice weekend

2009-05-11 / 12:09:07
åh min helg  har varit kanon, mycke fest bara så nu är jag lite sliten.

Fredagen firade vi syrran, blev en lyckad kväll. Så kul att Linnéa kom och hälsade på och spöade dom i singstaar weeee du är så bäst!

Sedan blev de slick, jätte trevligt avslutade med Mc`donalds och sova på Saras soffa, när jag vaknade blev de morgon mys med Tiara hihi så mysigt!

Efter de åkte jag hem bytte om och drog till stallet, red ut i skogen. Hon skötte sig så bra på bort vägen men sedan började tog blåsa och hon va så pigg så vi stog på bakbenen nästan hela vägen hem i skogen men de gick bra, men tappade räkningen efter en stund för jag kunde inte sluta skratta. så söt juh men sedan fick jag bli allvarlig eftersom vi skulle ut bland husen och vill inte att det skulle bli någon olycka!

Hem och åt med mammsen och pappsen sedan fick jag skjuts in till stan, gick till Sara sedan kom syrran och 2 brudar till så då börja vi festa igen.
Drack lite vin sen fick jag Teqila eller hur de nu stavas den tog ut sin rätt iaf blev jätte full helt plötsligt, usha lite otäckt när de bara kom. sedan blev den lite krog runda, Berggrenska  -> Goya -> slick     skit kul!

Söndagen blev lite mys med Sofie =)

Idag ska jag plugga lite segt men men måste.
Imorn har vi tänkt lira fotboll så får se om någon är sugen på att vara med =)

nä nu ska jag väl fortsätta pluggandet.
ha en trevlig regnig måndag =)

2009 = otur

2009-05-08 / 11:03:23
Ja de kan man nog säga 2009 har varit fullt med tråkig heter....

först gjorde Callie illa sig, visst e vara bara en sträckning men hon fick jätte ont i ryggen och de va ju svårt då att veta hur allvarligt de va. plus att hon har haft ordentliga skador sen hon kom till mej (kolik, kotledsinflammation båda fram)

sedan blev Nellie förlamad och var nära på att lämna oss, men nu skuttar hon och springer för fullt här i huset, en riktigt kämpe!

sedan blev de seperation för min del, och ett krossat hjärta

blev fel mellan mej och min underbara vän men de känns bättre nu men de va inge kul alls

sedan gick bilen sönder och även datan har strulat en hel del....

allt detta har hänt från januari till slutet på april, de kan man ju ändå säga att de är mycke på kort tid.

men vem vet nu kanske jag har gjort mitt för en stund.

20 års fest ikväll ;)

2009-05-08 / 10:58:38

Ikväll blir de 20 års fest för syrran har fyllt 20 =) Kommer nog bli jätte kul! Bara de att jag brukar bli rätt full när jag festar med henne men kul som bara den brukar de va =)

Ska klä på mig snart och åka till min älskade Calibera, hon har verkligen kommit i skum undan nu ett tag men nu är jag färdig med pendlingen så nu ska jag ta hand om min älskling=)

ska häma bilen min nu oxå för den är lagad så den går att köra igen men sen måste lite grejer bytas ut pga av slitage men men får fixa fram pengarna måste ju ha en bil som funkar nu när jag bor utanför stan.
Tror jag kommer bo här ett tag och spara pengar så jag kan köpa de jag vill ha när jag väl flyttar =)
sen har jag inte bestämmt mej än, köpa eller hyra? men ska skutta ner till banken någon dag och prata med dom så får jag fundera lite mer sen.

Jag har iaf värdens bästa mamma och pappadom är såååå underbara!

och jag har underbara vänner, utan er skulle jag aldrig orka. Ni är guld värd!

Har träfat lite nya männiksor nu på slutet jätte trevligt, älskar att ha många bra människor runt om mej. men sen är de extra skönt att ha någon riktigt riktigt bra vänn som man kan berätta allt för =)

Undra va jag ska ha på mej ikväll? humm från de ena till de andra hihi får ta och kika på de.
nu ska jag göra mej klar så jag kan rida lite, ska på massage halv 3 idag såååå nice!

ha en underbar helg!