give up!

2010-02-28 / 12:02:17

kan den här jäkla snön och vintern ta och ge sig???? jag älskar vinter och snö annars men nu har det blivit lite för mycket av det hela.... vill ha vår NUUUU!!!!!!!!!!! eller iaf att det börjar smälta och man kan ana att de går mot vår... undra va som händer när all snö smälter?! behöver vi båtar och flytvästar då eller tar marke emot vattnet?


Hade en helt underbar ridtur med Elin och Birgitta igår =9 2 timmar i skogen i detta fina väder så underbar =9
Hade sällskap av Elin under morgon sysslorna så underbar att ha sällsakp och va fort allt går =) Tusen tack sötnos!

Idag pysslade jag själv i stallet men va en tung morgon får så fruktansvärt ont i bäcknet och höfterna av att pulsa i denna snö.... de blir ju några vänor om man först ska ut med vatten sen hö och sedan alla pollar så nu är jag trött och har sjukt ont så ska nog vila en stund innan morbro med fru kommer och fikar och gratta för min födesledag och lill bebisen i magen.

 kan den här jäkla vintern ta och kasta in handduken någon gång? tänk på alla stackars små djuren i skogen som har så svårt att få i sig mat nu=( vinter give up!

Ikväll blir de en lugn och skön kväll med älsklingen =)

Imorgan ska jag till MVC och vägas och mätas, spännande att få se hur mycket som har hänt. Jag gissar på att jag väger 2-3 kg mer nu med magen och brösten så upp till bevis i morgon. =)


ha en toppen härlig söndag!

Ultraljud

2010-02-24 / 12:13:43
åh de va så obeskrivligt finns inga ord som kan förklara hur det kändes att se bebisen för första gången =) se att va som det skulle, hjärtat slog och var välutvecklat, hjärnan var utvecklad, magsäcken fungerade, urinblåsan va igång och den lilla/lille sprattla hej villt där inne.
En gång såg det precis ut som han/hon vinkade åt oss =)
17 cm lång är bebisen nu och är beräknad till 6e augusti! nu vågar jag längta och njuta för fullt!!!!!!!!!!!!!!
4 fina bilder sitter på kylskåpet nu ska lämna in dom och få dom på vanliga kort för dom är så bra tagna och super fina =)
Får se om jag lägger upp en bild här sen men måste ha hjälp med de då.

Huset strök vi får listan, de va gräsligt! planlösningen skit dålig! alla golv behövdes bytas, alla vägger behövdes fixas, spisen såg rätt sliten ut, varmvattenberedaren var trasig och det fanns vattebn på badrummsgolvet, och va kom de i från? fuktskador nej tack!

Men vi blev klokare iaf =) 90kvm är uteslutet för litet för alla oss, 2 busiga katter och en bibis då vill vi ha lite spejs.

Vi letar vidare men vi vill hitta nå i stigslund, forsby eller åbyggeby =) helst i åbyggeby =)
men än har vi tid på oss så de är ingen fara.

fick massa bra presenter igår =) mammakläder, brödrost, hygiengrejs, mascara, koppar små tallrikar mm hur bra som helst!

nej nu ska jag fixa ´lite sen ska jag på nå hälsotest via jobbet. hua får se hur det går då.


ha de toppen!

happy birthday

2010-02-23 / 11:00:53
ja jag kan nog inte få en bättre födelsedag än denna =)

snart ska vi i väg på ultraljudet =)

kan tänka mig att de ser ut som något liknande denna bild jag hitta när jag satt och läste.
Det ska bli jätte kul men ändå lite läskigt =)

efter det ska vi på husvisning för se om de är lika som vi tänkt oss =)

sedan bär det av hem för fika med familjen ska fixa det sista med tårtan nu så den är klar sedan bara dammsuga de sista då våra yrväder hårar en hel del just nu.

Ha en underbar dag!

Hinner jag kanske någon bild från ultraljudet läggs upp i kväll ;)

soon

2010-02-22 / 10:43:31
jäkla bil som inte vill starta! förmodligen bilbattieriet som inte orkar med kylan får fixa ett nytt antagligen men hoppas älsklingen kan byta för jag är då toltal inkompitent för det. hann jag inte med stallet innan kursen idag då=( suck jag som har massor att hinna fixa idag och i morgon innan familjen och svärfar och svärmor kommer på tårta i morgon kväll. men men de ordnar sig!
fick en liten stund över till att skriva lite här sen hinner jag ju städa lite inna jag måste gå till utbildningen, brr så kallt -20 grader inte skönt men tur att det finns varmakläder =)

I morgon är det den stora dagen, får se våran lilla älskling för allra första gången!!!!!!!!!! längtar som bara den men det är ju lite läskigt oxå men de hör väl till.

snart har vi en egen sådan här härligt underbar gobit!

fina fina Lilly efter sitt dop =)

Här om dagen när jag böjde mig ner till golvet och sen rätade upp mig igen kände jag hur något följde tungdlagen i magen, de liksom flyttade sig lite när jag böjde mig. läskigt men härligt!


Älsklingen födesledag =) Underbara du, älskar dej så enormt mycket och jag vet att du kommer bli den bästa pappan som vårat barn någonsin skulle kunna få =) Snart är vi 3 =) eller ja 6 om vi räknar med KUrre, Nellie och Callie hihi stora underbara familjen min =)

nej nej nu ska här stdas lite sen käka nå innan prommenaden till jobbet ska starta.

Ha en unerbar dag!

Magen =)

2010-02-18 / 08:58:23
Här kommer det några bilder på magen, fått en hel del efter frågningar nu så tänkte lägga in nån iaf så ska jag försöka hålla bloggen uppdaterad när det händer nå =)


Magen den 6 februari är nu i vecka 14 + 5 dagar. Den här helgen händet det massor =)


 

Magen den 17 februari är nu i vecka 16 och 2 dagar. Börjar få en riktig kula nu =)





en liten smyg kik på vad som händer i magen =)
Nu är det dags att kila till jobbet!
Ha en toppen dag!

16+2

2010-02-16 / 10:15:00
woho va tiden går min lilla krabat i magen har nu passerat 4 månader i min mage =)
Längtar sååå till UL nästa vecka  både spännande och läskigt! Drömmer massa sjuka/konstiga drömmar just nu men de är nog för att man funderar en hel del. Vill ju att det ska vara välskapt och må bra =)


Det är ju en hel del som behöver inköpas innan bebisen kommer =) Men kommer inte köpa nå innan UL så jag vet att den mår som den ska då.
Men titta och fundera kan man alltid göra =) Rätt mysigt!



Vill ha en lampa i denna stil för på natten ska det vara små stjärnor som lyser i tyaket och på dagen en sol =)


Det här med skötbord är inte lätt men de här va fint och såg praktiskt ut =)


Den här ful/söta lampan va ju helt underbar hihi

Älskade mammsen har spart min spjälsäng och den ser ut ungefär så här men på kortendan är det en fin Teddy målad =)
Men madrass, kudde mm ska inhandlas så han/hon kan sova riktigt gott =)

Och de är med vagnar gha vilken djungel! Märken hit och ditn modeller i mängder shit va det finns produkter för dom små alltså.

Nu ska jag ringa mammsen en sväng sen vila lite blir helt färdig av denna förkylning.

halsont

2010-02-15 / 11:17:54

i lördags började halsen och huvudet värka men inte nå speciellt farligt.
Va ut och red med B sen på dop åh fina fina Lilly så otroligt fin!
Hela dopet var så himla fint!
vet vem jag ska be om sång på våran bebis dop iaf ;) Älskar när Linda sjunger sååååå fint!
Sedam åkte vi hem med Linda, David och prinsessan Lilly och åt lite skräpmat alla vänner tillsammans sååå mysigt!

Igår mådde jag desto sämre vaknade av att jag inte kunde svälja för de gjorde ont i halsen men begav mig ändå till jobbet. Kollade en temp under fm då jag kände att kroppen vägdee bly, huvudet bulta och halsen var ur funktion. Hade 38.3 så knaprade alvedon hela dagen för att orka sedan begav jag mig till stallet och fixad Bojsan och Callie, gav dom em maten och kolla så allt va bra.
Sen for jag hem, väl hemma möttes jag av 2 super glada katter =) man blir så gald av dom och en super go sambo som städat hela lägenheten, förberätt med tvätt och förberätt kvällsmaten såååå underbar min älskade Tony!!!!!!!!!!!!! så jäkla bäst! mamma sa så hon oxå när jag prata med henne i telefon, vilket kap och snacka om att byta upp sig =) Det har hon såååå rätt i.
Tillsammans klara vi allt älskling!

Har precis klivit ur sängen kände att kroppen behövde sitta en stund så satt mig här men ska lägga mig igen, ska nog kika på nått avsnitt av The hills som jag fick av älsklingen =)

Ha en bra dag och krya på er med alla dessa förkylningar och magsjukor som går

krokus

2010-02-10 / 21:08:43
Vet egentligen inte vad jag ska skriva eller varför men men

I måndags red jag med B, runt stora åkervändan som vi kallar det, så kul att rida ihop dom fungerar så himla bra tillsammans våra pollar! Men min blir sur när Rita kommer för nära hennes rumpa men kan inte klandra henne sån här hon.

I tisdags fick Callie vila, vaknade med huvudvärk och skulle jobba kväll.
Men idag red jag =) Med B igen red 1½ timme i skogen såååå mysigt! Massa trav i lugnt skönt tempo, riktigt jobbigt va det för alla 4 man fick ju kondis träning =) Pulsa i halvdjup orördsnö de är ljuvligt!

Men kan ju erkänna att jag börjar längta efter vår och värme =)
När dom första krokusarna och snödropparna kommer och piggar upp, de är fint! Alla årstider är ju fina när dom är som dom är och vi har verkligen haft en helt underbar vinter men måste verkligen all snö komma? kan de inte bli uppdelat på flera vintrar så vi har fin vit vinter varje vinter? aja nu håller jag tummarna för att vi får en lika fin och härlig vår och sommar som vi har haft vinter =)

Längtan är väl större nu oxå när vi väntar på att bebisen ska komma till världen, eller i världen är han/hon ju för du finns ju i min mage =) men jag tok längtar efter att få se dej, hålla om dej och pussa på dej! Längtan är verkligen stor nu =)
Om 13 dagar är det ultraljud woho va spännande!
Är i vecka 15+2 nu de går fort om mindre än 5 veckor har halva tiden gått och magen bara växer och växer =) men hoppas den kan ta en lite paus nu så skinnet hinner med ;) navelpirsingen åkte ut i lördags först kändes det naket men nu skulle jag inte vilja ha den där när det spänner i skinnet och naveln kommer nog puta ut lite snart.

I morgon ska jag träffa bästa Linnéa och färga håret =) ska bli skönt att få håret fixat inför dop och så. Känner mig riktigt risig med håret ofärgat så ska bli riktigt nice att få hjälp med det i morgon =)
Ska bli en mysigt S och L kväll =)

nu ska jag nog dyka ner i sängen snart är sååå sjukt kvälls trött.....

sov så gott alla gobitar!

gahhh

2010-02-09 / 11:56:33
blir galen denna jäkla skit blogg!!!!!!!!!!!!! sidan bara försvann och med den ett super långt inlägg som inte hann publiseras. skit och dynamit va sur jag blev.


tack och hej!

weekend

2010-02-07 / 16:54:51
japp nu är söndagen här, tråkigt att helgen är slut men riktigt skönt med en hemma kväll med älsklingen, bara ta de lugnt se en film och bara va sååååå skönt ska det bli =)

Resumé av helgen

Fredag, upp kl 8 för att börja baka, halv 12 ner på stan för lunch med Sofie och inhandla lite presenter och ett par snygga byxor åt mej =) sen blev det en fika innan vi begav oss hem.
Ut till stallet och fixade sedan hem och byta om för att möta upp Sofie och Andreas mfl på churtstreet (kass på stavning) åt god mat i bra sällsakp. =)

Lördagen: upp och bakade kl 8, städa, laga mat åt alla. sedan vid halv 2 och frammår kom det släktingar för att fira hjärtat som fyllde 24 år =) Familjen från Karlsta kom oxå =)
Sedan röja upp och göra sig klar för att möta upp alla härliga människor på bishop, med mat och dryck och trevligt sällskap hade vi en toppen kväll som sedan fortsatte på en fest nice nice =)
Men när alla gick till krogen gick vi hem, var trött och njöd ¨då =)

Söndag: Idag vaknade vi, gjorde oss klar och for på barnkalas, lilltösen blev 4 år =)
Sedan åkte vi och käka sen åkte jag och red med goa Sofie =)
Va duktiga våra töser va, först lite små fjantiga sen va dom så duktiga så=)
Callie är såååå himla duktig i galloppen nu, ska bara försöka få henne att inse att det är skönare och lättare om hon inte har huvudet uppe bland molnen hihi men de kommer mer och mer sänkte sig fint då och då, hon blir ju så ivrig bara och vill springa fort.
I traven känns hon super!
Ska träna lite på banan nu någon dag nu när dom plogade den idag =)

nu skutta in i duschen sen gå och köpa mat sen är det mysfaktor och slappa som gäller ;)

Ha en trevlig kväll!

kakor

2010-02-05 / 08:42:44
Igår bakade jag snoddas/kärleksmums/fiffigrutor ja kärtbarn har många namn.
Dom fick bra betyg av min sambo som frågade snäll om han fick ta med några till jobbet och bjuda =)

Idag blir det chokladmuffins, blåbärskakor, en krämig vaniljkaka och chokladbollar.
I morgon fyller älsklingen 24 så då blir det kalas. Tror vi blir runt 16 stycken. På kvällen blir det resturang med vänner =) Det blir nog en toppen dag =)

Nej nu ska jag återgå till köket och baka.

Nu är det FREDAG woho va skönt

halv 12 blir det lunch med söta S och lite present handling och darling.


Ha en toppen helg!

14+2

2010-02-03 / 21:20:33
Japp i måndags gick jag in i vecka 14 =) woho va härligt det är! Önskar bara den lilla krabaten kunde knacka innefrån och säga, mamma jag mår toppen här inne =) så jag vet att allt är ok =)
Den 23 blir det ultraljud såååååå spännande! Du är efterlängtad av många min lilla älskling!

Undra varför folk frågar ibalnde det första när de får veta att jag ska ha barn : men hur ska du göra med hästen?
- men Hallåååååå?! Jag blir inte invalid, eller handikappad på något vis.... Jag ska bli mamma =) och vilken mamma skulle välja bart något av sina andra barn även om det så är tat det är adopterade och är 4 benta och håriga? Jag valde ju dem, jag tog hem dem, de var inte de som valde mig! ´Jag gjorde ett val när jag tog beslutet att köpa dem och med det innebär anvsar och kärlek livet ut. Och att jag har ansvar för att det får de bästa möjliga liv hos mig =) så svar på fråga om vad jag ska göra med min älskade Calibera är, INGET vi fortsätter som vanligt, jag rider så länge jag orkar sedan kör vi från marken sedan äger jag ju henne så behövs det kan hon få ett litet sommarlov =) sen ska jag ju komma i form igen efter förlossningen och vem kan då hjälpa mej bättre än hon? just de ingen. så när jg är redo och orkar sätter vi igång oss tillsammans =) Jag tränar och pysslar i den mån jag orkar =)
Vi är ju 2 om barnet oxå så pappan till barnet klarar faktiskt av att vara hem själv med barnet ibland oxå när jag rider =) Finurligt va?! Det kommer bli toppen bra de här =)
Och vem vet det kanske bli en häst intresserad krabat och då kan ju han/hon hänga med=)
Aja hur som heslt så Kurre. Nellie och Callie ska få ett syskon och ingen kommer att skickas i väg eller något sådant alla kommer vara kvar i familjen precis som nu =)



Svandyk ner i sängen nu är super trött!
Var bara tvungen atts kriva av mej lite...... Tack bästa för att det är så himla skönt och bra att prata med dej du förstår=) Love you!
'
sleep well! eller hur de stavas hihi