weekend

2010-02-07 / 16:54:51
japp nu är söndagen här, tråkigt att helgen är slut men riktigt skönt med en hemma kväll med älsklingen, bara ta de lugnt se en film och bara va sååååå skönt ska det bli =)

Resumé av helgen

Fredag, upp kl 8 för att börja baka, halv 12 ner på stan för lunch med Sofie och inhandla lite presenter och ett par snygga byxor åt mej =) sen blev det en fika innan vi begav oss hem.
Ut till stallet och fixade sedan hem och byta om för att möta upp Sofie och Andreas mfl på churtstreet (kass på stavning) åt god mat i bra sällsakp. =)

Lördagen: upp och bakade kl 8, städa, laga mat åt alla. sedan vid halv 2 och frammår kom det släktingar för att fira hjärtat som fyllde 24 år =) Familjen från Karlsta kom oxå =)
Sedan röja upp och göra sig klar för att möta upp alla härliga människor på bishop, med mat och dryck och trevligt sällskap hade vi en toppen kväll som sedan fortsatte på en fest nice nice =)
Men när alla gick till krogen gick vi hem, var trött och njöd ¨då =)

Söndag: Idag vaknade vi, gjorde oss klar och for på barnkalas, lilltösen blev 4 år =)
Sedan åkte vi och käka sen åkte jag och red med goa Sofie =)
Va duktiga våra töser va, först lite små fjantiga sen va dom så duktiga så=)
Callie är såååå himla duktig i galloppen nu, ska bara försöka få henne att inse att det är skönare och lättare om hon inte har huvudet uppe bland molnen hihi men de kommer mer och mer sänkte sig fint då och då, hon blir ju så ivrig bara och vill springa fort.
I traven känns hon super!
Ska träna lite på banan nu någon dag nu när dom plogade den idag =)

nu skutta in i duschen sen gå och köpa mat sen är det mysfaktor och slappa som gäller ;)

Ha en trevlig kväll!
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: