riktiga vänner

2009-04-23 / 16:38:44
Det är i sådana här jobbiga stunder som man märker vilka som är ens riktiga vänner. Tack för att ni finns ni är guld värd!


ville bara säga det,

Jag vet att jag har varit osocial och så men de är man när man inte mår bra, iaf jag. det är skönt att vara själv och kunna gråta hur mycket som helst utan att störa andra. Men de är även skönt att känna sig omtyckt och känna att man inte behöver vara ensam. Att man är omtyckt för den man är.

förbannade uvi.

2009-04-23 / 16:32:30
Blääää har inte blivit av med min uvi än, fick ont i ryggen (njurarna) och mot äggstockarna i går, sov knappt nå alls i natt för de gjorde så ont...
ringde till HC idag och fick nya tabletter, starkare så hoppas dom hjälper nu. kan ju bli steril av skiten så nu vill jag bli av med den. Jobbigt att va kissnödig 24 timmar om dygnet!

Aja de blir iaf nycktert i 7 dagar nu, inte för att de gör så mycket men lite synd om man hade vilja druckit lite imorn på festen, men någon mening med allt då slipper jag va bakis när jag ska upp tidigt och släppa ut pollarna.

Har lämnat intresse anmälan till Hsb i dag och en annan firma så får se vart jag får napp.
vill bo i stan, inte för litet måste ju tänka på mina 2 bebisar och de får inte va för dyrt öfr jag har ju en 3e bebis som kostar en hel del.
Det är bara att vänta och se, tänker inte ta första bästa.

Red min älskade Calibera igår och i förrgår så duktig så, hade tänkt ta de lugnt bara för hon har vilat så mycket men hon var så full i bus och ville galoppera så jag lät henne göra de och shit va duktig hon va. va lite flängig med benen på banan i förrgår men jag försökte hålla ihop henne lite och då fick hon jätte fin galopp och igår red vi ut en sväng och hon bjöd lika fin så hon fick luffsa på och hon var så nöjd =)
men idag gick de inte att rida, ryggen sa ifrån så hoppas medicinen hjälper snart så jag kan hoppa upp igen =)
va och pusade på henne idag och hon njöt av solen (vilket även jag gjorde)

ska snart äta med mammsen och pappsen =)

sedan kanske jag ska ner på stan och fika liet ikväll får se hur jag mår.
 
Imorn blir de inflyttningsfest =) ska bli kul!

skulle vilja veta vart jag ska bo sen så jag kan börja leta möbler =) finns så mycket fint nu! Blir insperead av våren den gör mej glad.

Måste bara berätta om lilla tösen min, Nellie hon har sovit hos mej om nätterna nu de är så mysigt. Hon är såååå söt! är så glad att jag fick adoptera henne och att jag fick behålla henne. (att jag fick behålla både henne och kurre) De är jag evigt tacksam för för de är mina bebisar och jag älskar dom.
Hoppas dom tycker om mej lika mycket när vi flyttar till lägenhet bara =/ dom har de så bra när dom kan rejsa genom hela huset =) men men jag flyttar iaf ine före lånen den 27/6 så dom har mycke tid att njuta av huset. sen kan vi alltid åka hit och hälsa på =)

ha de super nu ska jag snart laga lite mat =)

vänner som är underbara

2009-04-08 / 22:05:05
Hade en hel underbar tisdagkväll med min bästa Linnéa=) först en ridtur, sedan färga håret och sist en film med godis och lite snack=) de kändes så bra!
Imorn ska vi rida igen ser verkligen fram emot det =)

Jag har helt underbara vänner! Jag önskar att alla hade lika tur som jag =)

Har lärt mig massor på praktiken, blanda antibiotika, blana andra dropp, hantera piccline mm riktigt skoj =) skönt att få lära sig lite innan verkligheten i sommar.... läskigt men kul!

nä nu ska jag krypa ner i sängen så jag är pigg imorgon =) sen är jag LEDIG på fredag sååååå härligt sen in och tjäna pengar en sväng på lördag fm sen ledig till måndag kväll såååååå nice=)

aja god natt och sov så gott!

Och ni underbara kom ihåg att jag älskar er och tack för att ni finns i mitt liv =) utan er skulle de va tomt och tråkigt.

Tisdag

2009-04-07 / 12:31:45
Började dagen med att bli väckt vid 7 av att de va någon som pillade mej i ansiktet.... De va Nellie som tvättade mej lite hon tycket jag skulle vakna så hon oxå fick krypa in under täcket. Så vi dela täcke och kudde till halv 10 då låg vi och myste sen gick vi upp. En riktigt mysig start på dagen =)

Min lediga tisdag, såååå grymt skönt att ha en dag ledig för jag var verkligen sjukt trött efter den här veckan med praktik och skola. De  tar så mycket på krafterna med allt nytt men de är kul. Lite konstigt känns de med handledaren ibland, jätte go vissa stunder nästa känns de som att hon trycker ner en i skorna... men jag vet inte de är kanske jag, är kanske lite extra kännslig för sånt. Men jag tror även vi har olika sätt att bemöta patienter och de krockar lite, jag vill vara ödmjuk och vinna förtroende inte vara på en högre nivå. Vill vara på samma plan men ändå vara den som hjälper. oj va snurrigt de låter.


Bojsan och Callie har flyttat till valbo nu de känns jätte bra, så fint stall, fina männiksor och sån grym ordning på allt! Det är kul att vara där =)

Det har varit lite konstigt mellan mej och min allra bästa vänn.... vet inte riktigt vad som hände.. men de känns så fel.....  så stelt på nå vis, svårt att förklara.... men jag tror de beror på allt med mej och Henrik... de är de jag kan komma på... men jag vet inte.... men de jag vet är att jag älskar henne för hon är en underbar vänn, en underbar människa och jag vill alltid ha henne i mitt liv ´för hon är min andra hälft. Finns de någon som känner mej så bra som hon gör? inte ens jag själv gör de... Jag vet att de kommer bli bra igen, de måste de för jag varken vill eller kan vara utan henne.
Vi ska ha en hel kväll i kväll =) först stallet och rida och sen färga den hemska utväxten och umgås, Ser verkligen fram emot det!

Det här med Henrik är oxå jobbigt men vi har pratat massor, så får se vad som händer. Vi ska inte stressa med något utan tiden får utvisa vad som händer. Tillsammans eller vänner ja de kan bara tiden utvisa.

Jag har bestämmt mej för att försöka rycka upp mej igen, ta tag i mej själv och umgås med mina underbara vänner för NI ÄR DOM BÄSTA, göra saker som är kul, inte bara sitta hemma och deppa, nu har jag gjort de några dagar men nu får de räcka för en stund. Klart att de kommer kännas tungt mellan åt men jag kan bara göra de bästa av situationen och de är att försöka må bra.

JAg ber om ursäkt för att jag har stängt in mej en stund men jag behövde de, de var nyttigt att vara ifred och tänka men bara så ni vet nu är de slut på friden ;)

nu ska jag plugga lite till, diska och sen åka och handla lite.
Vi höres
Ha en härlig tisdag för de ska jag försöka ha