inköp

2010-03-16 / 09:08:32
Helgen har varit underbar!
Fulla med bus med lilla Malte som blivit 2,5 år nu så himla go! ska lägga upp en bild så får ni se en underbart söt liten grabb =)
Blev även lite shopping med bästa Weronika woho! I Karlstad har Veromoda mammakläder så  blev 2 linnen där =)
Sedan fyndade vi en stor badbalja åt bebis, spjälskydd och sängkkläder va tokbilligt på en butik där =)


Igår åkte vi för att kolla på bilstol, älsklingen fastnande vid en vagn direkt som föll honom i smaken en vagn som vi aldrig har kollat på. (har kollat på Emma Ljunga och Urban Jungel) men nu fastnade han vid en Tetonia spirit.
Emma Ljunga kan vi inte ha då måste vi byta bil för dom är så stora när man fäller ihop dom. Urban gick in men va lite lång så när vi bad om visning i buktiken av denna fina Tetonia så blev den ännu mindre samt att den höll mina krav =) så vi beställde en =)


Denna vagn har vi beställt och det blev denna färg vi ville inte ha svart men ändå en neutralfräg och brunt tycker vi båda om =)

Sedan köpte vi en bilbarnstol=) Skulle kolla på en begagnad på onsdag men den kan vi ha i 3 åpr och den vi köpte nu kan vi ha i 5 år och vi vill ju ha ett syskon sen men inte jätte tätt inpå och då kändes det bättre att köpa en ny så kan man ha den 2 ggr =)

super fin pch praktisk =)

Gått åt mycket pengar men vi är mycket nöjda =)


Ha en toppen dag!
Kommentarer!
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&gravid]

Hej, jo med magen är det bra. Full fart därinne. han får in rikiga ninjakickar ibland :)



Spritit har tvåav mina kompisar haft. Båda har docksåld dom nu, men vart nöjda med den när dom haft den. Var dock produktionsfel på 08orna så dämparna gick sönder. Annars är det en jättesmidig vagn! teutonia överlag äbra vagnar. Har själv haft en, en prestige, men köpte den begagnad åden rasade ihop totalt efter 5 månader. Sen är brunt skitsnyggt :)



Men jag hänger inte med om babyskyddet? Babyskydden brukar bara gå att använda till typ 10-13 kg. Vi bytte våran till en stor när Milton var 8-9 månder.

Kommenterat - 2010-03-17 / 17:30:16  | URL - http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&gravid]

ja men det är en bra vagn så tror nog att du kommer bli nöjd :) Därimot är det nog vanligt att man byter ut vagnarna oftare nu. förut hade man för sjutton samma vagn till 5 ungar! Vi ska lixom köpa vår tredje nu å jag sa idag att till nästa höst säljer vi den nya å köper en singelvagn för då ska miltn kunna knalla själv.. :)



fattar ändå inte hur du menar med babyskyddet ? :P Känner mej lite blond nu ;)



Närå har faktistinte ont i revbenen nu, magen har sjunkit så mycket nu så nu ä den mestbara tung. Därimot får han in rejäla kickar på revbenen mellan varven.. :P



Hmm jadu med Milton var det i vecka 18-19 å denna gång var det nog runt vecka 16-17. Vilken vecka är du i nu? känner du inget?

Kommenterat - 2010-03-17 / 20:51:18  | URL - http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&gravid]

Jaa ursh när dom kommer åt blåsan är det bara springa på toa :P Vilken vecka är du i nu ? Själv skulle jag sovlunch tänkte jag men då drog nån igång å levde rövare i magen å det var ju bara att glömma.. :)



Tack så mycket :) Det ser dock mörkare ut på bilderna tycker jag, så ska nog lägga i en lite mörka färg så detblir lite mer som så.

Kommenterat - 2010-03-21 / 16:28:46  | URL - http://crazyangel.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: