Nellie....

2009-02-13 / 15:53:49
Idag var vi hos veterinären 09.30
Ingen förbättring men heller inge sämre. Veterinären hjälpte henne att kissa. Hon är fortfarande pigg, vaken och gosig.
Vi får fortsätta medicinskbehandling. Hon fick 2 sprutor i dag sedan fortsätter vi själva hemma under helgen med tabletter. Tablettbehandling i 15 dagar. Vi ska på återbesök på måndag kl 17.00 Hoppas de har blivit lite bättre tills dess.

Tydligen var detta väldigt onvanligt på katter, mest hundar som drabbas. Fick även veta att hon inte behöver ha ramlat och slagit sig utan de är något som kan utvecklas endå. DISKBRÅCK är de hon har drabbats av och de i sin tur trycker upp i ryggmärgen och då kläms nerverna. De frivilliga rörelserna försvinner först så hon känner smärta när veterinären kollade den reflexen, de är positivt.

Eftersom vi fick ta hem henne igen och fortsätta behandla måste veterinären tro att hon kan repa sig vilket gav mig lite styrka tillbaka idag... Fasade för att få åka hem utan henne idag...
Har inte sovit mycket alls i natt, grubblad, gråtit och kollat så lilla Nellie ligger bra.

Nu har vi byggt en liten inhängnad åt henne så hon slipper buren på dagarna. Hon fick även äta och dricka så hon mumsade i sig en portion tonfiks med god aptit. Underbart att de henne njuta så av maten =)

Nu ligger Nellie och Henrik tillsammans i inhängnaden, de sover tätt ihop.Så söta så mina gobitar!
Kurre går och tittar till henne med jämna mellanrum han verkar nöjdare när hon inte är i buren.  Får lite dålig samvete när han kommer lite i skym undan nu när Nellie är så dålig. Men vi försöker gos och dona med honom oxå.
Han vill gärna vara med och hjälpa till med Nellie.

De är så skönt att ha sån underbar familj och en sån underbar bästa vän som stöttar och hjälper oss i en sån svår stund som denna. Ni är guld värda!

De är så skönt att jag har Henrik, de är så skönt att kunna hjälpas åt att ta sig genom detta. Hjälpas åt att passa upp på Nellie, vill inte att hon är själv eftersom hon ramlar och så när hon inte kan använda bakbenen.

De är bara att fortsätta hålla tummarna och önska att hon ska bli bra. Tålamod... de kan ta tid... men hon får all tid hon behöver bara hon blir bra.

Älskade Nellie....

Nellie, kurre och Henrik har en härlig gruppkram. Hoppas de blir som förr...
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: